Тя отслабна,а аз..

• 2 333
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,момичета!
То от лентичката се вижда,че при мен килцата наистина много БАВНО  си отиват...чак да му втръсне на човек. Crossing Arms
Моя приятелка едва преди 14 дни започна диета,а ето че днес ми се похвали,че е вече минус 5 кг. Flutter
Общо взето и тя почна от 60,както и аз,но в моя случай за месец и половина са си отишли само 3 кг.Явно на мен в режима нещо ми куца,не съм на определена диета,просто ям здравословно,без обичайните ми прегрешения.
Ще мина на нейния режим,искам обаче мнение за тази диета,дали би имало ефект,или само при нея е подействало.
1-ви ден- варени картофи
2-ри ден-варени катофи със сирене
3-ти ден-таратор
4-ти ден-яйца
5-ти ден-пилешко с зеленчуци
6-ти ден-зеленчуци
7-ми ден-зеленчуци с пилешко
След 7-мия ден пак се повтаря цикъла.

Е,какво мислите?

# 1
                  Ами ,честно казано , незнам дали ще действа.
                  По-скоро не съм я пробвала.
                  Опитай и ще видиш.Всяка диета действа различно
                  при всеки организъм.
                  Дано и при теб подейства.Късмет  Peace

# 2
Всеки организъм е различен Simple Smile
И всеки организъм сваля по различен начин Simple Smile
Не можеш да сравняваш 5те кг. на който и да е, с твоите 3..
Като ти гледам килограмите - нямаш особено за сваляне.. Дали и при твоята приятелка е така? Казваш, че "общо взето и тя почна от 60" .. ами ако са били 62  Mr. Green

И дали наистина е свалила 5кг.  Wink

Мисля, че се престараваш  Crazy - и в сравненията, и в очакванията си за свалянени килограми.. 3 кг за 2 седмици са чудесен резултат  Peace Но колкото повече се приближават до целта - толкова по-бавно става номера..

# 3
Аз също не съм на специален режим,значително си намалих храната естествено без хляб и сладко,от 1.02 от 65кг.до сега съм смъкнала 5кг.мисля,че е нормално от60кг.да свалиш само 3кг.Забравих да кажа,че лунувам.Бавно,но славно. Laughing

# 4
Видях ти сега линииката,изглежда си стигнала идеалните кг.,а колко си висока

# 5
Въпросната диета е доста зле Naughty Опитай нещо друго, а не в един ден да ядеш картофи до втръсване Sick , на другия да гладуваш с таратор и т.н. Може да има временен резултат, но после върнеш ли си старото хранене, килограмите ще се върнат.

# 6
Няма да се постигне кой знае какво, освен да се загуби тегло в килограми, което обаче не означава, че ще свалиш мазнини. Ще имаш (евентуално) по-слабо мазно тяло, и то за кратък период от време, след който ще се задействат защитни механизми и килограмите ще се върнат, като е възможно кожата да се нацепи и отпусне. Еднообразната храна не води до добър резултат в далечен план.
Ако нямаш много килограми за сваляне, но се чувстваш не достатъчно стегната и обиколките не са такива, които да ти харесват, решението е спорт, много вода, калорийна рестрикция - и, ако ти се занимава, да почетеш из този форум. Ако това се възприема като нелоялна реклама или нещо от сорта (  Rolling Eyes ), виж темата за ВМ-НВД.
Ако този режим ти е противопоказен или не ти допада, има едно основно правило - с ударни диети се свалят много килограми, когато има опасност за работата на сърцето и/или други органи. При всички останали случаи такива методи с еднообразно и ограничено като хранителни групи меню е противопоказно и дава обратни резултати.
И още нещо - бавното сваляне е качествено сваляне.

# 7
Пет кг за няма и месец си е направо драстично сваляне.
Оптималното е 2,5 кг на месец. И си е наистина до метаболизъм.
За засилване на метаболизма - повече движение и пиене на 2-2,5 л вода на ден.

# 8
Ако става въпрос за мен,че съм свалила 5кг.,ще ви кажа че до преди това доста си похапвах и изведнъж си лишавам тялото от доста неща и можеби затова.Но се чуствам страхотно и продължавам.Преди 7г. също бях стигнала 65кг.и за 3месеца свалих 10кг.Задържах ги докато забременея преди 4г.ИСКАМ ДА СЪМ СЛАБААА Crossing ArmsСега съм 59.800кг

# 9
За мен най-перфектният режим е Дюкан. Peace

# 10
Според мен пък, най-перфектния режим е разделното хранене и хапване разбира на порции до 250 гр на хранене.
Ако някой желае да си запази згубеното тегло да опита по моя начин, няма да съжалява. Hug

# 11
Нана и мен ми харесва този режим и спорид мен е най правилният начин на хранене,извадих си една таблица,но нещо ми е трудно да я разбера newsm78

# 12
  • Пловдив
Това, което е дадено като тема е вид монодиета - има тема за нея.
Има теми и за останалите режими, които предлагате.
Има и теми за споделяне неволите по отслабането - Рицарки, Глиганки, Дневници и т.н... Така че всеки чете и се насочва към тази, която е най-близка до разбиранията му   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт