Моята диета

• 1 181
  • 3
  •   1
Отговори
Около 2 седмици бях на диетата на др Емилова.Чувствах се прекрасно и видимо отслабвах.Не се изкушавах от нищо ,но факта ,че всичко около мен ми повтаряха ,че освен да си увредя организма, друго няма да направя,ме накара да спра диетата.Просто не можех да издържам всички около мен да ми дават съвети и да ми се карат постоянно.И така си измислих моя диета ,която стриктно спазвам.
Закуска:150 гр кисело мляко с малко 'Фитнес''
Обяд:зеленчуци с малко паренце сирене
Вечеря:като обяда.
Пия вода и ходя всеки ден на фитнес -по час и половина,два..Въпроса ми е: Някои правил ли е нещо подобно и ако да,за колко време е имал видими резултати?
Аз съм 172см,тежа 65кг и никак не се харесвам.Цвлта ми е да падна до 58-59-максимум 60  Grinning

# 1
Според мен това, което ядеш е нищо храна. При твоя ръст на тегло си супер. Внимавай да не си навредиш от подобен тип хранене. Да не говорим, че към това неядене добавяш и ходене на фитнес. Няма проблем да свалиш 5кг. но не и с това бедно на храни меню. Аз съм привърженик на 90-дневната диета и на Системата минус 60. Мотото им е, че за да отслабнеш трябва да ядеш. Дори и Дюкан е заложил на солидно количество храна. А за Емилова си мисля, че трябва да имаш сериозни здравословни проблеми, които да налагат спазването на такъв тип режим Peace
Успех и те съветвам да избереш добър начин на хранене Hug

# 2
Според мен диетата не е лоша,особено ако два пъти седмично се приема и някакво месо-пилешко или риба.
И разбира се,да не се прави неограничено време,а 2-3 седмици.
Иначе мляко със зърнена закуска,сирене и зеленчуци като за диета не е толкова малко.

# 3
Според мен диетата не е лоша,особено ако два пъти седмично се приема и някакво месо-пилешко или риба.
И разбира се,да не се прави неограничено време,а 2-3 седмици.
Иначе мляко със зърнена закуска,сирене и зеленчуци като за диета не е толкова малко.

Подкрепям изцяло, особено ако зеленчуците са в по-голямо количество, а не само един домат например Naughty

Общи условия

Активация на акаунт