Гордея се с новата си фигура!

• 1 933
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте момичета!
Нека тази тема е оптимистичното начало на постигнатите от нас резултати. Mr. Green
Чувствайте се свободни да споделите колко отслабнахте, трудно ли ви беше...и най-вече да се похвалите,да споделите колко добре се чувствате в новото си тяло. Пък и темата може да е още една мотивация за момичетата,които тепърва се захващат с боренето на килца. Peace
Пу първа.Отслабнах с 10 кг за около 8 месеца,и вече съм постигнала поставената цел-54 кг. Разбира се,сега се полакомих да смъкна още малко, но ще съм доволна и просто да задържа постигнатото.
Чувствам се страхотно в новите си дрешки, мога да си нося къси панталонки,без да се опасявам,че отвсякъде се показват неприятните паласки. Mr. Green Свалянето на килца се отрази не само на външния ми вид,но и на вътрешното ми усещане-чувствам се много по-енергична,по-весело ми е и вече обичам да се разглеждам в огледалото,кимайки одобрително глава. bowuu
И докато миналата година се чудех с какъв шал ще се опаковам на плажа, то сега съм си купила секси бански и ще си го нося с кеф.
Хайде, вие сте наред.  bouquet

# 1
От януари до април свалих около 6 кг. с 90-дневната диета, така от 65 станах 59 кг.  Peace Успях да задържа сваленото и от началото на юли започнах диетата отново, засега имам около 1.5 кг. свалени  Grinning Чувствам се много добре, макар да има още какво да се желае  Wink Единственият лош ефект на диетата е, че вече пръскам много пари за нови дрехи  Blush Преди влизах в пробната с куп парцали, нищо не ми стоеше добре и нищо не купувах, а сега отивам на касата с почти всяка дреха, която съм пробвала  Blush  Mr. Green

# 2

Единственият лош ефект на диетата е, че вече пръскам много пари за нови дрехи  Blush Преди влизах в пробната с куп парцали, нищо не ми стоеше добре и нищо не купувах, а сега отивам на касата с почти всяка дреха, която съм пробвала  Blush  Mr. Green

Ха-ха  Mr. Green и на мен точно  там ми е проблемът - пазарувам като отвързана Simple Smile Но точно след една обиколка по магазинте с куп парцали се потресох от себе си и реших, че това повече не може така. Беше точно на 6-ти май. Та от тогава досега съм свалила 9 кг (първите 3 си заминаха много-много бързо). Реших да започна с диети, които не съм прилагала никога. Първите 2 седмици намалих количествата и спрях сладко и тестени. След това изкарах 10 дена на монодиетата и след това направих първия цикъл (2 седмици) на диетата на доц.Байкова. Междувременно направих консултация с ендокринолог  и от 1 месец се храня по изготвения от ендокринолога режим.  Не гладувам и продължавам да топя мазнинки. От 2 седмици вече включих и спорта. С 2 думи, чувствам се на седмото небе!  HugИ на мен като на Поля_от_слънчогледи  (Поля, смених я аз 90-дневната  Blush)ми остават съвсем малко килца до постигане  на желаните форми, нооо... за никъде не бързам. И този момент ще дойде  Heart Eyes

# 3
(Поля, смених я аз 90-дневната  Blush)

Знам аз, помня че имахме среща там   Crossing Arms  Mr. Green

# 4
Браво за резултатите, момичета!  bouquet

# 5
  • София
Браво за резултатите, момичета!  bouquet

Браво момичета!

Само дето авторката не споменава диетата, с която е постигнала резултатите си  Simple Smile

# 6
Много бих се радвала ако ни се покажете момичета!Снимките говорят и без думи.Много се радвам,когато видя някой който се харесва.Толкова рядко се случва обаче...

# 7
Точно си мислех преди да вляза във форума,че няма тема в която да има снимки ПРЕДИ и СЛЕД.Ще е много полезна и стимулираща  ако всеки сподели как е постигнал съответните резултати. Гледах снимките на дюканките и съм възхитена от постигнатите резултати,но това не е моята диета Wink

# 8
Напротив, имаше цяла голяма тема със снимки преди и след, но не помня как се казваше...  Thinking Ще потърся  Peace

Намерих я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336755.0

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 16:07 от Поля_от_слънчогледи

Общи условия

Активация на акаунт