как злоупотребяват с хората, които искат да отслабнат

• 865
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета! Hug

Реших да пиша тук поради следната причина - никога не съм била пълна, но преди 3 години започнах да пия едни лекарства, поради здравословни проблеми и бързо качих 15 кг. През тези 3 години опитах най-различни диети, опитах и да спортувам, изпробвах няколко рекламирани продукта за горене на мазнини, намаляване на апетита и не знам какво още, и всичко това без резултат.
От началото на януари започнах 90-дневната диета, за която е писано тук и сега, 4 месеца по-късно, възстанових предишната си фигура (от 65кг станах отново 50кг, а аз съм нисичка).
Но основната ми цел не е да възхвалявам диетата, въпреки че наистина го заслужава, а да изкажа възмущението си от "любителските блогове" на Пенка, Сийка и т.н., които горещо препоръчват някакъв си продукт, с който магически са отслабнали 10кг за 3 седмици. Въпросните блогове ги има и на други езици, рекламиращи същия продукт, чието име няма да сопменавам, за да не помисли някой, че целенасочено го критикувам.
Не ангажирам никой с мнението си, вероятно на някой може да му помага даден продукт за отслабване, който вероятно е съчетан с правилно хранене или спорт. Но в по-голямата част от случаите ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ НЯМА! Знам какво е да си отчаян, че не можеш да отслабнеш, как ти се иска да стане бързо, още повече когато пиеш лекарства, които увеличават апетита или променят метаболизма.
Опитах се да публикувам коментар в блога, рекламиращ продукта, защото едно момиче беше питало дали тези таблетки ще неутрализират ефекта на лекарствата, които пие и от които пълнее. Исках да й кажа, че с нови таблетки няма да стане и че просто трябва да се храни правилно, както направих аз. Естествено коментарът ми не беше публикуван..
Посланието ми е - не вярвайте на такива реклами, те злоупотребяват с отчаянието ни и незнанието ни! разбрах,ч е не било толкова трудно да отслабна и без хапчета, и без лишения, просто с правилен хранителен режим!

# 1
Не рекламите са виновни, а хората. Не е луд този, който взима баницата,а тоя, който му я дава.
Докато има балами, които вярват, че с вълшебното хапче ще отслабнат без зор с 10 кг за 10 дни, то тези продукти винаги ще ги има!

# 2
Докато има балъци, винаги ще има тарикати! Аз съм от тези, които винаги четат преди да направят нещо относно отслабването. Чела съм за всички "магически" хапове и винаги стигам до бг мама. Страничните ефекти на такива продукти ме плашат и не бих ги пробвала стига да има само 1 отрицателно мнение. Ограничение му е майката и да си перде пред вкусотиите, които кръжат около теб Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт