Стархотно е че отказах цигарите, но сега....

• 567
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,
Вече от 6 месеца не пуша и се чувствам прекрасно! Simple SmileОбаче...последните 2-3 месеца стрелката на кантарчето започна да се движи стремително нагоре, всичките ми дънки са ми малки . имам си любавни дръжки и т.н.те напълнях. Винаги съм била доста слаба и сега тези дори и 5 ки ми се струват ужасно много. Никога не съм имала проблеми с теглото, както и не ми се е налагало да спазвам диети- и след двете раждания възстанових килограмите от само себе си. Има ли и други като мен и как успяхте да се справите с качените килца. Нужно ли е според вас а започвам с някаква диета-защото много ме е страх да не продължа да напълнявам. По принцип съм много активна-ходя много пеша, ходя на йога 2-3 пъти седмично, но само това не стига явно. За протокола само -висока съм 168см и в момента съм 55 кг-никога освен по време на бременностите и малко след това не съм била повече от 50 кг-знам че на някои може да им е доста странно това, но аз лично не мога да се понасям в момента  Sad

# 1
И аз като тебе.Вече пети месец не пуша и се чувствам страхотно, но много напълнях.
Аз съм 8 кила отгоре и се чудя какво да правя.

# 2
  • София
Аз пък с 10 кг за 6 месеца,но аз съм с наднормено тегло по принцип и стана страшно,нито танци ,нито ограничения  помогнаха ,миналия ден ...пропуших Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт