Съвет за кантар

• 923
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте , момичета , утре ще си купувам нов кантар , но все още се чудя дали да си взема механичен или електронен ? Дайте съвет , вашите какви са ? И ако е електронен на коя марка е по-добре на Бош или на Филипс (дано да звучи като реклама , просто в магазина който ще ходя видях че има на тези марки )
При електроните ме притеснява дали са точни и да не би да се развалят лесно...

# 1
  • София
Разбира се, че електронен!
Механичният дава големи отклонения - при накланяне напред, може да стигне до няколко кг.
Електронният, понякога също е необгодимо да се качиш 2-3 пъти, за да си сигурна, че теглото ти е това, но разликата е в грамове. Има много марки, специално за тези, които питаш, мисля, че който и да избереш - няма да сбъркаш.  Grinning
Моят не се е развалял - имам го от няколко години - само 1 път му смених батерията, но това е нормално!
Лошото е, че независимо какъв е - предстои ми да смъкна 10-тина килца още, които се виждат и в огледалото. Но електронният е по-стимулиращ - отчита много по-точно смъкнатите грамчета и позволява по-добър контрол на теглото.
Дано не съм закъсняла с отговора   bouquet

# 2
Купи ли го вече? Mr. GreenДано си взела електронен.По-точен е и въобще не се разваля лесно.Аз имам такъв от 2 години близо,някаква куча марка е,но е супер прецизен и си работи перфектно. Peace
С пожелание за много обнадеждаващи резултати на новия кантар!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт