Момичета благодаря за кафенцето,ние след малко излизаме,по късно отново ще се включа.
Хубав ден на всички!

На Точица и беше много забавно в камиона. Аз направо бях супер щастлива, че тя беше в стол, тъй като ни удариха от нейната страна. Но където и да стоеше със сигурност щеше да пострада, ако не беше в стол.
Да видим как ще е сега във вкъщи.
Хубави покупки сте си направили. Чакаме снимките 

.
. Просто няма какво да правя Ивайло. Не, че няма кой да го гледа, но той не може без мен. Ако приемем трябва да си ходя първо да го приспя, после на всяко събуждане (т.е. през 1-2 часа) и то не се знае дали ще иска да заспи веднъж като се събуди и види, че ме няма. Ох не знам какво да правя, много ми е тъпо. Някой да има идеи
? 
Иначе, след като ви канят за кумове, знаейки че сте с малко дете, вземете си някоя от бабите - хем той е покрай вас, хем ти ще си спокойна 

Вече две нощи не спя, а тая вечер едвам заспа от тая кашлица. Ще взема май антибиотика - просто не ми издържа сърцето да го гледам как се мъчи миличкия ми
Хич не ми се иска да му давам

всички августинчета са страхотни Това имах предвид когато казвах как ще ги опазим
да са ни живи и здрави пък каквото те си изберат. Около Алекс много мацки като мухи на мед го кацат.
. Също така много често се буди вечер. Вече спрях и да броя и да засичам и да гледам часовници, но приблизително на 1-2-3 часа. А сега както го мъчат и кътниците... Щом се събуди не съм ли си в къщи започва истеричен рев, не мога да ви опиша и не млъква докато не се прибера. После като заспи хлипа 2 часа и мръдна ли веднага се буди.
. Сватбата ще е нощна. Като помня нашата свърши около 3 сутринта, едва ли ще издържи до тогава.
.
Явно няма да се разминеме с АБ, но поне да не се мъчи повече детенцето
Иначе е доста палав и игрив, но той няма температура, може би затова. Ог беля на беля ходи
Сутринта влизам да си мия зъбите, нашия по мене, застава най-демонстративно до тоалетната, вдига капака, сваля гащите и си навежда бубата в стойка за пикане
Смяла съм се със сълзи. Онази вечер пък забравих да му намажа ръката с кремче и той го носи преди да си легне и ми показва изгорената ръчичка да го намажа. Другия номер е като се наака да си сочи дупето и да вика Ауууууууууууу