Решението все пак е твое, дано успееш да измислиш най-добрия вариант.

)
Абе мъже са ни вечеееее... В този реда на мисли, мъжките мами от кога и учите ли ги да пишат прави? 

Ако ни приютиш с диетата ми е свършено 
При нас е обратното моя мъж е супер привързан към родителите си,не че аз не съм и никъде не му се мърда освен в гадното Хасково
Аз си мечтая да се върна в Пловдив

. Ивайло и той много обича да идва с мен до тоалетната. Преди няколко дена така влезе с мен и както си стоя прав се напишка (беше без памперс). Знае човека какво се прави там, но не уцели мястото
. Не мога да си намеря форма за мъфини, но купя ли си ще пращаш рецепти
. Особено от шоколадовите лиги ми потекоха....
.

Сутринта Денис ни остави да поспим до към 8:45, за сметка на нощта - доста покашля
Кога ще почне да му действа тоя АБ
На обяд ходихме с Крис на детски рожден ден, а Денис остана да спи с баща си. Разнообразих се малко с приятелки на по чаша вино, а Криско поигра с децата
идилия. Денис заспа преди малко и сега го чувам пак да кашля 
Обаче, за сметка на това ти желая, ако решиш да се връщаш, да попаднеш на свястна жена, защото напоследък все се оплакват всички около мене. Хем некадърни и не могат да се оправят, хем искат пари все едно са генни инженери

Това беше шега
Дано бързо ти мине ръката. Компреси с Йодасепт помагат много
Аз не уча Денис да пишка прав, но не го уча и на гърне още, така че може би не съм критерий
Пусни някоя снимка, така ми е домиляло за бебенце 
Мойта най-добра приятелка се ожени в Хасково и не можа да се примири да живее там и се разведе скоропостижно. Нейният съпруг също беше категоричен , че няма да живее в София 

дали не съм го отпуснала много или си знае,че мама всичко дава
Както и да е малко остана и ще избутаме гадната зима. Той се поуспокой и спинка,но при мен и си мисля,че е затишие пред буря,защото не са избили още кучешките,а са на път. Докато той спеше на обяд си починах доста добре чак ми доскуча. Приготвих си продуктите за вечерята и спокойствие и нерви от глад
Още стана и започна с мрънкането и не знаенето какво иска. Нахрани се и пускахме заедно прахосмукачка. После правех вечеря,след това баклава, играхме и така си дойде 10 да го къпем и заспа веднага. Напоследък супер много ходи по голяна нужда днес 4пъти чак ме изумява,но и доста си хапва.
Пусни снимки 

Пусни снимки 
Живот и здраве ако мъжо хване джакпота от еврофутбола може и да се уредим с нещо по добро
Пусни снимки 
ти имаш страхотно излъчване и много хубава усмивка 
на майка си, са се метнали 
Препоръчани теми