,а вътре каква е тортата?Браво много добре изглежда!

. Мазахме го със Стелатопия на Мустела (и все още го мажем), но пропусна ли няколко дена и веднага избиват пак. Преди няколко дена почти целите му краченца бяха грапави и той ги беше прочесъл до кръв на места. Стели, Танче (Интрига), до колкото си спомням Дара и Марти бях с такава диагноза. Как са сега, имате ли още проблеми и какви продукти ползвате (прах за пране, козметика)?
)
дано не се и появи,че е отвратна работа. Нашия кожен ни предписа едни мазила,който се приготвят в аптеките,а те са Фуксин, Цинково масло, Адвантан мас. След баня го мажехме с тампонче то местата с грубост,когато изсъхне се слага Цинковото масло. Ако решиш да го направиш да знаеш,че супер много цапа фуксина(червено) правехме го след баня и сутрин след тоалета. Когато му се загладиха продължихме с адвантан мас . И от там нататък само с козметика Био Дерма и Стелатопия. Супер упорито нещо мажехме се доста време. Консултирай се с дерматолог ако си правела консултация само с педито. ако имаш въпросчета ще ти отговоря с удоволствие
Толкова силно валеше сняг, че взех да се притеснявам как ще се върне мъжът ми от работа. Но следобяда спря да вали и изпече слънце. Дойдоха ни гости и ходихме с по женски да се пързаляме с шейни.
Алекс го оставих при мъжете вкъщи, а ние с Марина, нейната приятелка и майка ѝ се спускахме. Сега успях да ги сложа да си легнат раничко и след малко ще видя дали не дават някой интересен филм.
От както започнахме лечение не са се появявали петънца, само в края на декември 2-3 се бяха появили и най-вероятно от портокалите и мандарините, които беше ял, но изчезнаха само с Био Дермата. Най-добре се консултирай с добър дерматолог 
Браво!

И аз си ги харесвам
просто не е истина, какви са тия изкушения, бе мила. Блазя им на мъжът ти и децата, ноооо добре, че не съм близо край вас иначеее ще заприличам на слон
Страхотна торта, браво 
Радвам се, че ръката ти минава 
Нямала съм такъв проблем и не мога да помогна за екземите
Дано бързо мине 
Офффф Денис още кашляяяя 
От снощи не е валяло повече. Сега се чудя дали да пробвам да отида с шейната до градината за Марина. Около 10 минути е, но ако Алекс реши, че не му се вози, се чудя дали ще успея да го нося и шейната с Марина да дърпам.

Благодаря 

да ти пожелая бързо оправяне на ръката 

Чакам кучешките зъби и е нещо страшно- и нощем, и денем много суче.Има ли и други майчета все още да кърмят "новородени"
?

Препоръчани теми