Баба Марта бързала на Августинчето мартеничка вързала!

• 32 894
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!!!

Незнам как е времето при СМГ, но май , както е тръгнало и тук ще хващаме кирки и лопати JoyМного яко вали, ама да го гледаш на топло, през прозореца. Имам излизане надвечер и още отсега ми става едно тегаво на това време какво да обличам и по-важното-какво да обувам, за да се върна читава, с всички крайници и да не правя лесен сеир на хората Mr. Green

Гале-като видях Ивайла, се сетих, че докато Али ходеше на детска градина, правенето на плитки и при нас се беше превърнало в ритуал: в деня, в който й измивах косата, я сплитах цялата на ситни плитки леко влажна, така спеше през нощта и после няколко дни се радваше на разкошна прическа Party. Много обичаше...

Като говорите за гърнето-и при нас е трагедия ooooh!. Може и два часа да клечи на него, като напоследък е мобилна и го тътрузи из цялата къща; в момента, в който сложим чистия памперс, се изаква като пич и никога не пропуска да ми се похвали, че има "А-А" самодоволно Laughing. Нямам идея как ще я науча, честно, като си давам ясна сметка, че това едва ли говори добре за майка на две деца Blush(ама то първото вече забравих кога беше бебе....). И на Мари в момента й избиват кучешките зъби и се спи нощем бързо и на серийки....Много е смешна като й мия зъбите-никак не й харесва и още като ме види с четката в ръка и почва да пищи...Това ме улеснява, защото устата й е широко отворена и спокойно й четкам зъбите, ама така май кофти отношение към тази дейност се заформя newsm78

Ани-почваш вече яки комплекси да ми заформяш с тези торти, спри се малко...Ако беше в София, честно ти казвам, щех да те помоля и естествено щях да си я платя де-тортата-китара на Хана Монтана за рождения ден на Али....Пусто, че си ми толкова далеч и пусто, че Али не е случила на майка...

# 76

Гале-като видях Ивайла, се сетих, че докато Али ходеше на детска градина, правенето на плитки и при нас се беше превърнало в ритуал: в деня, в който й измивах косата, я сплитах цялата на ситни плитки леко влажна, така спеше през нощта и после няколко дни се радваше на разкошна прическа Party. Много обичаше...

Абсолютно по същият начин правим и ние,в неделя като и измия косата и още влажна я наплитам,спи така през нощта и на сутринта резултата е много хубав,понякога когато нямам много време да я правя на ситни плитчици,я плета на около 10 цялата коса пак се получава много добре по едри вълнички!

СМГ, Ивала няма проблем със спането с плитките,тя е толкова ентусиазирана,когато и правя прическа,че е готова и три дни да стои така!

Сега да кажа за гърнето,аз ще не съм слагала Петър Embarassedр,имали и друта като мен ooooh!,но в градината ме предупредиха да е свикнал поне малко с него,защото там ги учат да чишкат сами и за да не се стресне детето,като го сложат на гърнето,трябва да то запозная с него,добре,че подхванахте темата,че бях забравила ooooh!

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 15:18 от mama galka23

# 77
Галка и аз съм като тебе, споко!  Mr. Green Не знам, дали в яслата не го слагат  newsm78 Rolling Eyes Но факт е, че онзи ден застана пред тоалетната и си свали гащите, значи знае да какво иде реч  Wink Дали пък не е време да го пробвам  newsm78

# 78
  • София
Гале, само аз ли не виждам снимките на децата newsm78

# 79
Гале, и аз досега не съм слагала Светли на гърне. Помня, че с Марти се мъчих повече от месец като беше на тази възраст и нямаше никакъв напредък. Научи се чак на 2 год. и 3-4 мес. Затова сега реших да си чакам до напролет като се стопли.

# 80
  • Бургас/Пз
Здравейте, женската сбирка мина снощи много добре! Всички харесаха тортата, даже бяха много приятно изненадани, а тортата на вкус беше още по-хубава отколкото на вид  Blush

Аз също Калоян още не го слагам на гърне. От време на време пробвам, но резулатат - никакъв! Ше пробвам лятото и аз като Брани  Peace

Гале, голими сладурковци са ти дечицата! Направо не знам как ще ти даде сърце да отрежеш тези страхотни къдрици!  Confused

Бланш, не ми завиждай, че мъжът ми вече взе да мрънка, че покрай вене ще надебелее с тия торти! Аз му викам да не яде, а пък той казва , че само като ги види и му потичат лигите! Ако бях в София с най-голямо желание щях да направя такава китара за Али! Ти до съде стигна с приготовленията за рожденния ден?

Дони, ще падна с тоя Денис, човекът е готов вече да ходи до тоалетна като големите мъже!

Я кажете вие давате корнфлейкс на децата си! Аз купих преди два-три дни и на Калоян много му харесва с кисело мляко, направо не можем да го спрем!

# 81
Ани ,абе ти  да не сваляш снимки от най-известните световни сладкари и да ги представяш за свои,а?Шегувам се разбира се -направо така ми се дояде от твоята тортаааа... Hug и аз като Дони се радвам,че мъжа ми не чете форума,че с твоето готвено и с чистенето на Весето,ще ми каже,че за нищо не ставам  Mr. Green 
Дони тоз Дениско все по-хубав брей!Чак Дара завидя малко на Ния  Laughing
Галка ,Петьо  е толкова сладък с тези къдрички,прилича ми на Сънчо  Heart Eyes
Ел,Дара я мажа и къпя само с козметиката на А-дерма и съм много доволна-повече не сме имали проблеми с дерматита.При по тежки случаи се ползва едно кремче Елоком,но имай предвид,че е вредно и не трябва да се ползва повече от 2-3 дни,но най добре се консултирай с дерматолог!
за гърнето-Дара ака основно там ,още преди да навърши годинка, но рядко си казва сама(т.е показва като се хване за памперса),разбира се често и пишка,но по-скоро случайно,отколкото осъзнато.Надявам се лятото да успея да махна памперса...Иначе като седне на гърнето я обграждам с играчки и седя до нея докато свърши работа,като не я държа повече от 10 минути.Напоследък като съм пропуснала по някава причина да и предложа гърнето,кляка както си е  с дрехите и започва да ака-много е смешна  Joy

# 82
Добро утро!
Кафето този сутрин е от мен!

Тук е ужасен студ и днес цял ден ще сме в къщи,по късно пак ще се включа,хубав ден на всички!

# 83
  • Бургас/Пз
Добро утро и от мен!
Аз се събудих с ужасно главоболие и се чувствам ужасно! Отгоре на всичко имам и малко работа, която трябва да свърша днес, а определено не ми се излиза от вкъщи!
Калоян естествено се е разбеснял от сутринта! Всички възглавници от холовата гарнитура са вдигнати. В момента , в който ги наглася и оправя и той ходи и пак ги вдига. Сега пък се е настанил в една триколка и иска да го возя из апартамента! Изобщо лудница пълна!
Хайде, хубав ден и дано всички да сте здрави!

# 84
  • Все на втория етаж
Не съм се вясвала скоро, но с този ЛаРедут... Tired
Максим сега спи, заспа към 9 и 30, мисля че имаше температура, не ми даде да я премеря, но беше топличък... Не е спал сутрин от около месец и не знам днес какъв режим ще докара  Sad Само да но не се е разболял, че ми омръзна  smile3511
Следобяда ще се включа пак. Peace

# 85
  • Все на втория етаж
Момичета , Максим е с 39, 8 градуса, личната не вдига телефона, а мъжа ми не може точно сега да излезе от работа, ще полудея, много ми е притеснено и ще гръмна. Дадох му Хексалгин 5 капки. какво да правя друго? Повръща всичко, което хапне.

# 86
компреси свещики панадол нурофен. стрии едно хапче аналгини едно аспирин и ги слагай в компреса сложи му ги в ръчичките много помага. Можеш и да обтриеш със спирт от този където им почиствахме пъпчетата но го разреди с водичка 1:1
Дано скоро се оправи пак пиши как е

# 87
Момичета , Максим е с 39, 8 градуса, личната не вдига телефона, а мъжа ми не може точно сега да излезе от работа, ще полудея, много ми е притеснено и ще гръмна. Дадох му Хексалгин 5 капки. какво да правя друго? Повръща всичко, което хапне.
Милото, давай панадол и го следи.. Продължавай да звъниш не педиатъра... Ще се оправи.. Аз това бих направила...
Дано бързо да отмине.

# 88
  • Бургас/Пз

Свещички Вомитусхил- за повръщането дейдтват много добре! Сапунена вода или оцет на китките и стъпалцата!

# 89
Здравейте да се запиша и аз в новата темичка!
Иренка, за температурата натупи един чаршав във студена вода в която сложи и 2-3 лъжици оцет.Изцеди го хубаво.Увий детето като хубаво го пъхаш под мишничките и около крачетата горе.отгоре завиваш с одеало държиш 2-3 минути .отвиваш и обличаш.Даваш и другите неща през устата нурофен и свещичка ефералган те са от различни групи може заедно хубаво е да дадеш и половин ампула течен аналгин с малко компот да не горчи толкова.

Общи условия

Активация на акаунт