Незнам как е времето при СМГ, но май , както е тръгнало и тук ще хващаме кирки и лопати
Много яко вали, ама да го гледаш на топло, през прозореца. Имам излизане надвечер и още отсега ми става едно тегаво на това време какво да обличам и по-важното-какво да обувам, за да се върна читава, с всички крайници и да не правя лесен сеир на хората Гале-като видях Ивайла, се сетих, че докато Али ходеше на детска градина, правенето на плитки и при нас се беше превърнало в ритуал: в деня, в който й измивах косата, я сплитах цялата на ситни плитки леко влажна, така спеше през нощта и после няколко дни се радваше на разкошна прическа
. Много обичаше...Като говорите за гърнето-и при нас е трагедия
. Може и два часа да клечи на него, като напоследък е мобилна и го тътрузи из цялата къща; в момента, в който сложим чистия памперс, се изаква като пич и никога не пропуска да ми се похвали, че има "А-А" самодоволно
(ама то първото вече забравих кога беше бебе....). И на Мари в момента й избиват кучешките зъби и се спи нощем бързо и на серийки....Много е смешна като й мия зъбите-никак не й харесва и още като ме види с четката в ръка и почва да пищи...Това ме улеснява, защото устата й е широко отворена и спокойно й четкам зъбите, ама така май кофти отношение към тази дейност се заформя 
Ани-почваш вече яки комплекси да ми заформяш с тези торти, спри се малко...Ако беше в София, честно ти казвам, щех да те помоля и естествено щях да си я платя де-тортата-китара на Хана Монтана за рождения ден на Али....Пусто, че си ми толкова далеч и пусто, че Али не е случила на майка...
Дали пък не е време да го пробвам

и аз като Дони се радвам,че мъжа ми не чете форума,че с твоето готвено и с чистенето на Весето,ще ми каже,че за нищо не ставам 

Само да но не се е разболял, че ми омръзна