КАРТИ ТАРО- VIII ТЕМА

• 56 685
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
много дълбоки tooth- едногодишни

преполагам, че има повечко кандидати- малко е изнервен и е застанал "на въпреки"  първите 3 карти показват: отчаяние, надежда (молба)ъпроси от типа "защо на мен все аз,  не е честно"
 обаче има взмовност за заминаване ( ако иска да заминава) в рицар жезли- дано да не показва днеяния му път

баш, направо си е така-ама как ''позна ''само,леле, при теб май никой няма да се скрие.вече е кацнал и преспал там.
 това са картите му за две седмици напред.
 1 седмица- 10 жезла- асо чаши- крал чаша
 2 седмица-император-кралица меч-крал мем

-чудясе кой от двете е по-тежка.днес коментирахме със жена му,дали няма да иска да се върне...тя смени  Twisted Evil лицето-хрррр.голям смях,на негов гръб.
 а много си права ''все на мен ли...'''но повече на лични.

# 616
Здравейте момичета  Hug!

Искам да ви питам за мнениети ви , за нещо което ми се случи днес.
От съвсем скоро съм фен на карти Таро. Вчера си купих колода Таро на търсещия. Реших да я пречисти с метода престояване на картите под възглавницата. Сутринта обаче в бързината , забравила , че картите са там , събирам чаршафа да го изтупам и те остават омотани в него. И така полетяха от 3тия етаж надоло  ooooh!. В същия момент една жена минаваше и като ги видя пръснати на земята , се наведи да ги събира . Аз отгоре и викам - Не , ги пипайте , моля ви. А тя- ама аз ще ги събера да не ги вземе някой . Аз пак казвам - моля ви , не ги пипайте , веднага слизам.
За няколко секунди се изтрелях долу  и си ги събрах.
Та сега , ми е чудно , това някакъв знак ли е или просто малко небрежност от моя страна.
Знам , че трябва да се отнасям с любов към картите и сега ми е малко гузно .
Какво ще ме посъветвате ?. Да направя ли някакъв извинителен ритуал към тях.

Благодаря ви   bouquet

# 617
Здравейте момичета  Hug!

Искам да ви питам за мнениети ви , за нещо което ми се случи днес.
От съвсем скоро съм фен на карти Таро. Вчера си купих колода Таро на търсещия. Реших да я пречисти с метода престояване на картите под възглавницата. Сутринта обаче в бързината , забравила , че картите са там , събирам чаршафа да го изтупам и те остават омотани в него. И така полетяха от 3тия етаж надоло  ooooh!. В същия момент една жена минаваше и като ги видя пръснати на земята , се наведи да ги събира . Аз отгоре и викам - Не , ги пипайте , моля ви. А тя- ама аз ще ги събера да не ги вземе някой . Аз пак казвам - моля ви , не ги пипайте , веднага слизам.
За няколко секунди се изтрелях долу  и си ги събрах.
Та сега , ми е чудно , това някакъв знак ли е или просто малко небрежност от моя страна.
Знам , че трябва да се отнасям с любов към картите и сега ми е малко гузно .
Какво ще ме посъветвате ?. Да направя ли някакъв извинителен ритуал към тях.

Благодаря ви   bouquet

Ехаааа, на това му се вика изпълнение  Laughing Извинявай, но ми стана смешно като си представих летящите карти Wink аз не съм много, много по ритуалите, затова по-добре някой от другите да те посъветва Simple Smile

# 618
би било знак ако си сънувала нещо...
а това си е забравяне,нищо извини им се...

ти направо си ги почистила с този ритуал на изтърсване.... Peace.ако не са наранени не мисля че трябва да се притесняваш за каквото и да е. Mr. Green

# 619
  • София
elena съжалявам и аз така се разсмях  Grinning , може пък така да им е било писано да започнеш с тях, вълнуващо

Момичета, хвърлих си три карти за предстоящата ни почивка: Паж на мечовете, Обесения, Крал на мечовете

Sad много мечове в тази почивка, аз си го тълкувам така, че все едно аз не я искам, но не зависи от мен и кралят налага своето...а този паж
Мен по скоро ме интересуваше как ще протече, но нещо нищо не ми казват  Confused

И още едно въпросче имам...то Вятър преди време бе отговорила на едно момиче, което беше питало Защо да не може да ползва картите, ако е бременна, но и аз да питам ....  newsm78 просто се чудя защо, чували ли сте вие нещо....не че вече на няколко пъти не си хвърлях карти, но с нищо отвътре не усещам да ми казват да не ги ползвам
Ще се радвам на Вашите коментари  Hug

# 620
Привет момичета,

това са картите, които изтеглих по въпрос Ще имам ли нова любовна връзка до 3 месеца?

1-ва карта: 6-пентакли; 2-ра карта: 1. Маг; 3-та карта: 2. жрица; 4-та карта: 7-жезли

така като гледам, май няма да ме огрее Sad на всички карти са все сами жени... ще падне борба ама кой ще победи накрая не е ясно...
П.С. случи се нещо интересно, исках да изтегля карти по друг въпрос. Разбърках цялото тесте, цепих и ми се паднаха абсолютно същите 4 карти в същата последователност.... чак пък толкова да не съм ги разбъркала добре пък и да цепя точно там....хмм странна работа, но и друг път ми се е случвало и то само с таро, никога с Ленорман.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 23:15 от polinika

# 621
Лизи, май има повод за поздрв- дано всичко да ти е ок:) картите ти не ми говорят много- депресия, застой, малко инат от твоя страна, но по приницип обесеният и крал меч не е ненагледно съчетание: на планина ли отивате?
за картите както го чувстваш
Меги- май 1 седмица още има надежда и фантазии, но втората ще види "дървото"

# 622
Благодаря момичета   bouquet!

Картите не са наранени , съвсем здрави са си . Аз съм Рейки практикуващ и им пуснах няколко пречистващи и зареждащи сеанси  Wink.
Утре ще направя първата са подредба и ще разбера дали ще се сприятелим с моето Таро на търсещия  Flutter . Много си го харесах , единственото което не ми допадна е , че някои карти са с други имена от обичайните.
polinika, много интересно. Незнам как да ги тълкувам , че още чета и се уча, но си мисля , че много сериозно ти се обръща внимание на нещо, което ще е важно за теб.
Ще се включа само за  7жезли  с нещо което може да ти е от полза: ако партньорът още не е  наш и ние се борим за него , тази карта може да означава , че имаме  съперници. Приеми конкуренцията , нужно е да подходим към начинанието с разум и тогава успехът ще бъде на наша страна.  Hug

# 623
ako e 7 жезли е = на 7 меча
6 пентакли твърде много на 6 чаяи идват
мисли, стари истории, има нещо ново в главата, но неясно
има чакане ( и мове би някаква среща)

# 624
 днс и  на мен ми се яви магът-често се показва при теб поли.

аз тегли 7 карти,за една жена и картите и бяха;
сила-4 ж-маг -лудия -3 п- 3 м- 10 ч

бих искала едно разяснение около магът. и защо  10 ч-изкача  след 3п -3 м

подредбата е.минало1-2
настоящ момент3-4-5
бъдеще6-7

# 625
Здравейте момичета,

предлагам ви една подредба за дневни карти
2-ра карта+1-ва карта+3-та карта

1 карта - карта за деня (двойка чаши)
2 карта - нашата сегашна ситуация, това което се движи покрай нас (кралица на пентаклите)
3 карта - фон на деня, това което е вън, евентуално друго лице в нашия живот (принц чаши)

Май някаква любов ще се заформи, ама да видим Simple Smile

# 626
днс и  на мен ми се яви магът-често се показва при теб поли.

аз тегли 7 карти,за една жена и картите и бяха;
сила-4 ж-маг -лудия -3 п- 3 м- 10 ч

бих искала едно разяснение около магът. и защо  10 ч-изкача  след 3п -3 м

подредбата е.минало1-2
настоящ момент3-4-5
бъдеще6-7

Наистина магът ми се пада напоследък почти във всяка подредба... нямам представа защо Simple Smile

# 627
Привет момичета, това са ми картите по въпрос Ще имам ли нова връзка до 1 месец?

1- 8 жезли; 2- крал на чашите; 3- 9 жезли и 4-рицър чаши

какво ще кажете? Вероятност има и то може би след пътуване или нещо такова...

# 628
-поли---- GrinningМНОГО БЪРЗАш,И ВСЕ НА ЕДНО МЯСТО ГЛЕДАш
 възможно е скоро да срещнеш един господин.но не се вманиачавай  в търсене.така може да  се самонараниш от прекалено чувствителност и емоции,похабяваш си чувствата в очакване..а дойде ли момента не се жали.

# 629
-поли---- GrinningМНОГО БЪРЗАш,И ВСЕ НА ЕДНО МЯСТО ГЛЕДАш
 възможно е скоро да срещнеш един господин.но не се вманиачавай  в търсене.така може да  се самонараниш от прекалено чувствителност и емоции,похабяваш си чувствата в очакване..а дойде ли момента не се жали.

Ами гледам там където има проблем  Blush какво да направя хахахах Където няма проблем виж, че си трая Wink Освен това съм се зарекла, че няма да търся, а мен ще ме намерят хахаха ама да видим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт