Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква беше обратната връзка на една от участничките за лекцията в Бебе Мол в Люлин?
Каква информация сподели една от участничките за своя преглед и бебето си?
Каква информация сподели една от участничките за своя преглед и лекаря, когото намери?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква беше обратната връзка на една от участничките за лекцията в Бебе Мол в Люлин?
Една от участничките сподели, че е посетила лекцията в Бебе Мол в Люлин и е останала много доволна. Тя оцени високо знанията и опита на лектора и смяташе, че информацията ще бъде полезна за предстоящото й раждане. Освен това тя спомена приятната разходка с приятелките си из магазина и плановете им да посетят пицарията по-късно.
-
Каква информация сподели една от участничките за своя преглед и бебето си?
-
Каква информация сподели една от участничките за своя преглед и лекаря, когото намери?
-
Каква информация сподели една от участничките относно състоянието си на бременност и притесненията си?
-
Има ли налична информация за поръчка от магазина ASDA?
май дължаща се на контракции ли.Пита дали имам контракции ,а аз като незнам какво е точно.Знам че нещо като болки при месечен цикъл,а пък и като съм ги нямала такива никога досега(единствено само като ми закъсня само някакви леки такива срязващи ако са това ).Обясни били стягане на корема и някакви болки ниско долу.Но бебо е добре мърдаше-това ме успокои .Изписа ми мангерол да пия 7 дена и каза ,че можело да продължи да кърви 3-4 дена и да съм лежала през тези дни(само до тоалетна и ядене)и аз 3-4 дена да лежа ,а той ако не в болницата трябва да те вземам.Както немога да съм на едно място ще полудея тези дни.
,а се чувствам добре.Искаше да види даже каква е точно тази точка и колко голяма на бикините ми (умрях от срам
или аз не съм разбрала пак нещо от притеснение?Знаете ли?
Почивай си повече, ако трябва ... работата няма да избяга.
.