VIP АГ Варна - 2

• 70 635
  • 815
  •   1
Отговори
# 90
В предните постове има отговор вече на този ти въпрос.Ако толкова те притеснява най-добре го коментирай с лекаря при когото ще раждаш.Не знам да имат практика да правят тестове.Дори братовчедка ми като раждаше, хем е с алергии, и пак не й правиха.Аз като раждах предпочетох да си купя по-хубава упойка от техните.Използвах Деприван.Може да питаш анестезиолога или лекаря си

# 91
tincheto,
А кой ти даде информация за тази упойка? Учудих се, защото аз като раждах изрично попитах има ли по-хубави упойки и казах, че бих си купила, но ми казаха, че ползват най-добрите. Може би просто са ме успокоявали, защото бях по спешност?

# 92
Анестезиолога ми я препоръча, а и от приятелка, която ражда с нея и е медицинско лице, също знаех за нея

# 93
Правят тестове за упойка.На мен ми драснаха на ръката две или три беха не помня вече деня преди да родя.И си мисля,че са длъжни да правят проби.Иначе за другото можеш да питаш доктора си.Аз лично нямах абсолютно никакъв проблем с тяхнат упойка. Peace

# 94
  • Варна
Моля, някоя мама раждала скоро на ВИП етажа да сподели какво точно трябва да нося за раждането там. Тотално се дезориентирах. Днес ходих до болницата да поискам списък - казаха за ВИП етажа нищо да не нося. Четох в други темички, че трябва да се нося дрехи, хавлийки и др. за бебчетата.
Моля, някой да сподели какво ще ми е необходимо.

# 95
Аз като раждах трябваше да си нося памперси и мокри кърпи от самото начало и вече като ми я донесоха ми трябваха дрешки, хавлийка, козметика, ако искаш да го къпят с твоя.За теб-нощници,т.принадлежности, помпа/на мен ми беше от голяма полза/, но може и като те преместят да ти я донесат, подплънките за гърди също ми бяха от голяма полза, но това могат ако имаш нужда да ти донесат.Аз си бях взела и еднократни чаршафи.Друго май не съм носила.Вече ти ако си решиш нещо за теб, което може да ти потрябва

# 96
  • Варна
Благодаря tincheto,
а горе долу колко дрешки трябва да нося, по колко пъти на ден ги преобличат? И колко памперси? Някъде прочетох, че трябвало и 2-3 комплекта тензухени или бархетни пелени ..

# 97
Дрешки си носех по едно комплектче на ден.Памперси си бях взела 1 пакет от тези на памперс 1-ца.Останаха ми и за вкъщи.Мокри кърпи си бях взела 2 пакета.Единият им го даваш заедно с 10-15 памперса, а другите си ги дръж при теб.За пелените не се бях сетила.Аз си носех бархетни и постилах в кошчето на бебка.А също и нещо за завиване.Успех и леко раждане

# 98
  • Варна
Здравейте мами!Основно ме интерисува дали когато си платиш за VIP-a тo e с отделно родилно отделение или пак раждаш на 2-ия етаж и после те местят на седмия.Аз съм раждала в АГ-то преди 4 год., но не на VIP-a и в предродилна зала беше голяма мизерия, стаите на 4-ия пак чисти и ги поддържаха, но отношението на персонала нулево.Как се държи персоналът на  VIP-a -обясняват ли каквото ги питаш?Опитвам се да преценя дали си заслужават да давам 1000 лв за нормално раждане на VIP-a и в какво се състои разликата?Както и ако си плащате за VIP-a давате ли пари отделно на избрания от Вас  лекар, който Ви изражда?

# 99
  • Varna, Bulgaria
Здравей, живота е хубав, и аз се помещавам тук и чета. Преди 7 години родих в АГ, не във ВИП, после , след като направиха ВИП етажа си казах, другия път там. Ама за нормално раждане 1000 лв ми се виждат прекалено много, и ако цената е такава наистина , не мисля да се възползвам. При нормално раждане престоя е 4 дни, все ще издаяня някак , както предния път.
Пък и казваш 2 път ти е, няма да имаш толкова много въпроси, както първия...
И не не се плаща допълнително на лекаря, който те изражда. Плащаш еднократно определената сума, която включва определени дни престой, които ако надвишиш, тогава плащаш за тях допълнително. Така четох.

# 100
Секциото е 1000лв., нормалното е по-малко.Родилното отделение си е горе.Аз бях много доволна от отношението на персонала.Просто за тези пари, които им плащат не очаквах такова отношение.Действително се държаха прекрасно-за каквото съм имала нужда ми помагаха, отговаряха на въпросите ми, отзивчиви, добронамерени.На 4-тия ходих да видя приятелка и бях отвратена, а и чувам, че акушерките се държат доста зле.Общо взето не те поглеждали.Относно плащането на лекаря аз исках да му дам нещо от благодарност.

# 101
  • Варна
Благодаря на Тинчето за бързия отговор.Ще проверя отново условията около плащанията-разбирам че все пак има разлика, както и в отношението, а най-важното за мен е че родилното отделение е друго.

# 102
  • На брега
Здравейте мами!Основно ме интересува дали когато си платиш за VIP-a тo e с отделно родилно отделение или пак раждаш на 2-ия етаж и после те местят на седмия.
Не, на 7-мия си има отделно родилно. Там пускат и "публика" - татковци, баби... по желание. Те съответно си заплащат някаква такса за кериза Simple Smile
Аз бях в диференцирана на 4-тия етаж.
Тука до някъде съм съгласна с Тинчето
Цитат
На 4-тия ходих да видя приятелка и бях отвратена, а и чувам, че акушерките се държат доста зле.Общо взето не те поглеждали.
. Родих планово секцио и се възстанових супер бързо- 4 дни стоях. От акушерките имаше и свестни жени, но и много изтрещели и заядливи лелки... Аз задавам въпроси за кърменето, тя ми крещи да не го завивам с одеалце. На следващото минаване ми крещи(буквално), че не съм го завила с одеялце... Направих си триста проблеми с гърдите за два дни.
Плюс е, че имаш право на посетител и майка ми седеше с мен през деня.
На моя приятелка, допълнителното здравно осигуряване и поемаше ВИП стаята.
Инфо за цени и списъка може да се получи на първия етаж в дежурния кабинет.

# 103
            Момичета , извинете ме че влизам в темата ви.
            Бих искала да ме насочите към добър уролог.Не съм от Варна , за това моля вас.
            Дай те ми координати на добър специалист, дори и на частно.Телефон, мобилен, адрес на кабинет.
            Може и на ЛС.
            Благодаря.

# 104
            Момичета , извинете ме че влизам в темата ви.
            Бих искала да ме насочите към добър уролог.Не съм от Варна , за това моля вас.
            Дай те ми координати на добър специалист, дори и на частно.Телефон, мобилен, адрес на кабинет.
            Може и на ЛС.
            Благодаря.

Не ми се е налагало ,но ето какво казва Гугъл по въпроса http://www.google.com/search?hl=bg&client=opera&hs=Yah&a … D0%B0&spell=1

Общи условия

Активация на акаунт