Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 341
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета! Аз много отдавна не съм писала и нямам кой знае колко време за четене, но се се включвам за малко.... Клонка, нека бъде написаното в червено! Да е! Амин!
Аз за сега престанах да пиша желания при новолуние, но се моля постоянно за един по- лек и хубав живот Simple Smile Знам, че молитвите са ми чути и се га чакам само резултатите. Пожелавам на всички сбъдване на всички желания и ВЯРА, НАДЕЖДА и ЛЮБОВ  Hug
Аз реших да постя и така да прочистя духа и тялото си  Peace За първи път ми е и се надявам да успея да се справя  Praynig
Прекрасен ден ви желая  newsm51

# 496
Здравейте! Чета Ви непрекъснато и с удоволствие! На днешния ден - прошки ще се опитам да искам прошка от всекиго и да дам на всекиго прошка! Намирам се в задъдена улица в живота си! Знам много техники, но те не са моите техники! Помолих тук преди доста време за помощ, но откликна само Дани Аврамова- Благо- Даря ти Дани! Ти повдигна духа ми! Е, живота ми е в задънена улица- напред върви само кариерата ми - Благодаря на Всевишния за това! Но искам добра промяна във всяка сфера от Живота си! Моля Помогнете ми! Благо- Даря Ви! Радвам се, че Ви има и Ви мчета с удоволствие! 

Тук сме, с теб сме!  Hug

# 497
  • София

Всичко тръгна откакто не получих едно желано от мен нещо, за което писах тук преди време. Все още имам някаква вратичка, не е откончателно отписано, има някаква малка вероятност да се случи след месеци.... но нямам сили да чакам, загубила съм си енергията и желанието.
А! Идеално!
Щом си си изгубила енергията и силите за ЧАКАНЕ, значи това нещо е станало вече. Ти просто още не знаеш. Сега ти остава само да махнеш с ръка и да забравиш ЧАКАНЕТО и искането. Имаш го. Що висиш на летището и гледаш "Пристигащи", като нещото вече е кацнало?!
Забрави просто. З-а-б-р-а-в-и.

Аз реших да постя и така да прочистя духа и тялото си  Peace За първи път ми е и се надявам да успея да се справя  Praynig
И аз постя. И като един практичен човек, след това си очаквам наградите. Не е срамно. Получавала съм ги, значи са си в реда на нещата.

# 498
Здравейте момичета!Аз съм от редовните читатели на темата,но тъй като съм от нерешителните все не смея да се включа,Благодаря ви за прекрасната тема!!!КЛОНКА искам да намеря сили и да се реализирам като творец.Ще се радвам ако ми отговориш  !Вчера простих на всички ,помолих се да ми бъде простено и на мен.БЛАГОДАРЯ ,че ви има   !!!!  Heart Eyes                                           

# 499

Всичко тръгна откакто не получих едно желано от мен нещо, за което писах тук преди време. Все още имам някаква вратичка, не е откончателно отписано, има някаква малка вероятност да се случи след месеци.... но нямам сили да чакам, загубила съм си енергията и желанието.
А! Идеално!
Щом си си изгубила енергията и силите за ЧАКАНЕ, значи това нещо е станало вече. Ти просто още не знаеш. Сега ти остава само да махнеш с ръка и да забравиш ЧАКАНЕТО и искането. Имаш го. Що висиш на летището и гледаш "Пристигащи", като нещото вече е кацнало?!
Забрави просто. З-а-б-р-а-в-и.

Точно така Nadia79! Забрави!  Сега остава само да се  довериш на Вселената..а ти  не и се доверяваш.  Wink  Довери И се!   Ако го направиш, "нещото"ще ти бъде предоставено  в подходящия момент, а той може да е тогава, когато най-не го очакваш!  Flutter  

# 500
  • София
Здравейте момичета!Аз съм от редовните читатели на темата,но тъй като съм от нерешителните все не смея да се включа,Благодаря ви за прекрасната тема!!!КЛОНКА искам да намеря сили и да се реализирам като творец.Ще се радвам ако ми отговориш!                             
Ами, щом си от нерешителните, няма как да не ти отговоря. Много нежно. За да останеш в темата. Mr. Green
Виж как си формулираш желанията :Искам да намеря сили...
Сили има всеки. Просто ги ползвай!!!
Нима имаш нужда да намериш сили да се нахраниш, когато си гладна? Или да отидеш до тоалетната, когато ти се ходи?
Нуждите на душата са като нуждите на тялото. Дадени са ни достатъчно запаси от елементарна сила, които да ни обслужват физиологичните и ДУХОВНИТЕ потребности. Не се иска никакво особено усилие.
Но...представи си, ако си някъде, където няма тоалетна, а много, ама много ти се ходи. Осъзнаваш колко е ужасно, колко е срамно, колко е неловко, мъчиш се....но намираш начин. В крайна сметка, може и да се напишкаш Mr. Green
Ако импулсът ти да бъдеш творец е достатъчно голям, какви сили са ти нужни повече? Искаш уверение, че ще си велика, призната, веднага приета, че няма да се "изложиш"? Ех!
А сега си спомни за ходенето до тоалетна Mr. Green

# 501
  • нейде там, където ....
КЛОНКА,  Hug да е!
И всичко орисано и пожелано, да е!

Моите желания могат да станат по различни начини и пътища. В момента съм на кръстопът (то си е направо кръгово, ама ... ) и трябва да реша в коя посока да продължа. Всички са еднакво красиви, примамливи, спокойни и .... водещи към мечтите ми. Смяна на работата или не? Собствен бизнес - успоредно с работата (стара или нова) или да се отдам на него изцяло, с всичките рискове, които поемам?  newsm78
За да видя Пътя си, започвам и аз пречистване - на ума, тялото и всичко останало.

А, и ще се оглеждам! 

# 502
Алла  Свиринская, от книгата и"Тайните на Енергиите"

"От майка си научих, че може да се усъвършенстваш до безкрайност.Благодарение на нея разбрах, че живота до голяма степен е Творчески Процес: никога не бива да спираш да учиш,трябва постоянно да правиш нови неща. Да контролираш нещата и да имаш постоянно желание да се усъвършенстваш повече. Тогава се чувстваш истински творец!

само една вметка, тази книга я преиздадоха и в момента може да се намери по книжарниците.
книгата е страхотна и съм благодарна на Amitola, че ми отвори очите за нея  Hug

усмихната седмица и прекрасна Нова година на всички!
 Heart Eyes

# 503
Цитат
МЕДИТАЦИЯ 'ПЪТЕШЕСТВИЕ ПРЕЗ ЧАКРИТЕ'
Алла Свиринская

Много харесвам тази медитация, защото е подходяща не само за дясната страна на мозъка с красивите си образи, но също и за лявата половина - със силните си утвърждения. Тази медитация ще балансира перфектно астралното ви тяло, както и мисловното. Колкото повече я практикувате, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Не се колебаейте да взимате душ всеки ден, за да изчистите физическото си тяло, затова приемете тази медитация като душ за енергийните ви тела!

Най-добре е да запишете инструкциите предварително, за да можете да ги пуснете и да насочите цялото си внимание към слушането. Преди да започнете, намерете си удобно място за сядане или лягане - но без да заспивате!

повече от тук http://bg.netlog.com/groups/Positive_thinking_bg/forum/messageid=14770
в някоя от старите теми Amitola го беше давала това  Wink

# 504
Благодаря, поне малко ме успокоиха думите ви  Hug

Аз мога и ще забравя това, но то е малка част от картинката.
Ако останалата част от нещата беше наред, честно казано нямаше да ми пука за това, но то ми е като спасителната сламка...  Sad

# 505
esme_bolger и Алла и Дона са ми любимки, добре че ме подсети  Peace

# 506
        Момичета, благодаря ви за страхотната и полезна тема.  Hug   bouquet
        Може ли да се изтеглят от нета тези книги:
"Подсъзнанието може всичко за деца от 3 до 12 година" - Джон Кехоу
"Числата на късмета и цветовете на щастието" - Луиз Хей

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 16:17 от sladko pate

# 507
  • la Città Eterna
Момичета, не знам дали сте пускали този сайт за книжки, аз попаднах на него като търсех цялата поредица за селестинското пророчество, а гледам, че има и азбучен указател. Може да изровите и още интересни книжки. Извинявам се, ако вече сте го публикували. Ето ги моите 4 книжки, които търсех: http://chitanka.info/lib/series/%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D … D0%BA%D1%8A%D0%BB

# 508
Благодаря ти КЛОНКА!Размишлявам върху това което ми казваш.

# 509
  • Костинброд
Пате, "Подсъзнанието..за деца..." мисля, че го няма никъде в нетпространството и за това аз се принудих да си я купя.

х-х-х, няма да съжаляваш, ако си намериш поредицата, аз имам книжките и те са ми най- ценни от всички, е, все още ги чета, но някак си, дори и непрочетените от поредицата, са ми на сърцето. а книгата "Селестинско пророчество" е много по- хубава и пълна от филма.

Общи условия

Активация на акаунт