Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 390
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря, наистина беше забавно!   Grinning Hug Извинявайте, че пиша само регистрирайки нещо и съм едни вид основно "консуматор" на темата, но всичко тече...  обичам да давам когато имам какво...
 Peace

# 481
Пожелавам от все сърце написаното с червено в листа на КЛОНКА , да е ИСТИНА в реалния живот тук и сега. Да е ! Амин!

babydust7

Всички бъдете благословени с живота, любовта и себе си!

И от мен за Клонка и нейния лист!   - Амин babydust7

Еееех, че хубав ден днес! Hug  Много  хубави желания с  много  хубави предсказания!   Heart Eyes

Лека нощ и вълшебни сънища на всички!  Hug 

# 482
  • София
Моят син иска котка. Всички искат куче, моят харесва котки и това си е.
Замислих се, че май не е случайно.
Аз също харесвам котки. И съм имала. Умря известно време преди да родя. Взехме си друга, но тя се оказа много дива и замина на вилата. След като родих изгубих желание да имам друга котка.
Но детето наистина иска.
Може би трябва да му взема.

# 483
Клонка ,Благодаря ти . Hug  bouquet
Ами аз уж поглеждам и други мъже  Grinning,но такъв мъж досега не съм срещала....разминала съм се казваш...е,поне след март ще имам пак шанса.... Peace
Пожелавам от все сърце написаното с червено в листа на КЛОНКА , да е ИСТИНА в реалния живот тук и сега. Да е ! Амин!

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 01:33 от schtrumphete

# 484
  • Universe
Лени,благодаря за видеото за почистване на чакрите с ТЕС....За съжаление преводът е само в началото и не разбрах след като се сложи на главата,пред носа и на гърдите при следващите повторения с лявата ръка къде се слага дясната.Някъде върху тялото ли или свободно надолу покрай тялото.Благодаря предварително за  отговора.                                              

sweta, държи се свободно надолу покрай тялото Peace До няколко дни клипа ще го преведат   Simple Smile

miniemouse, тук няма "консуматори", всички сме търсещи  Hug

Nightwish, приемам любовта ти с отворени обятия  Heart Eyes Връщам ти я многократно и с чисто сърце  Hug

КЛОНКА, Let it Be написаното с червено в листа ти        bouquet

Господи, моля те,  Praynig сбъдни всички мечти и желания!   Praynig

Редакция:     Магическото време на рождения ден    

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 03:39 от lenny_pld

# 485
  • Шотландия
Всички хубави неща в живота ни се дават ей така, като на игра. Но играта трябва да е забавна за всички. Никога не бива да се вземаме твърде насериозно, защото в крайна сметка, подаръци се правят най-вече на децата, именно защото ни забавляват в своята невинна игривост и никога не са досадно сериозни в исканията си.

Благодаря на всички за подкрепата.
Зная, че Е!!!
Клонка, пак съм изпуснала купона!  hahaha Ами така е, като все съм на работа,  когато другите са на купон... Шегувам се! Благодаря ти. Цитирам това, което си казала, защото ми е време да го запомня и да го прилагам. Все залитам към сериозността, като стане въпрос за желания, а знам, че животът трябва да е забавление - и се забавлявам с всичко друго, но стане ли въпрос за това, което искам да ми се случи или да постигна...  Sick

Да бъде това, което си написала с червено!
В ден като днешния и аз бих искала да ми се поизясни с какво да се захвана, за да постигна: повече време за децата и любимия, пътешествия по целия свят ... да участвам в благотворителни проекти и да помагам на тези, които са в нужда ... собствен и достатъчно голям дом ... "щастие на всички даром! и нека никой не бъде пренебрегнат!"
Кога ли е най-удачният момент ...  Thinking
Дори да не намеря днес отговора, това са нещата, към които ме тласна днешния ден и знам, че ще ги постигна ... скоро!  Hug
Жд, това ти ли си го писала - аз ли...  newsm78
И аз искам да работя това, което ме прави щастлива, да имам финансова свобода, повече свободно време за мноооого неща и да пътувам! (скромна, а? Wink )

Благотворителността я знам каква ще бъде - ще помагам на хората да се научат как да са щастливи - но само тези, които наистина го искат - с това уточнение, прекрасен е твоят цитат от Стругацки (нали?). Ще ми се и бизнес такъв да имам, ама...  newsm78 съмнения... знам, че не трябва да ги имам. Знам. Blush

Хм, сега съзрях противоречие в това, което току-що написах и горното...  Хехе, ще мисля още!

schtrumphete, добре дошла! Много хубаво си го написала, трогна ме!

Момичета, благодаря ви, че ви има.  Hug
За тези, които вярват в традиционния Бог - Господи, Воззвах тебя!

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 02:27 от Millla

# 486
  • У дома
С голямо закъснение, но сега се класирам... НАЙ- НАЙ- ПРЕКРАСНИ ПОЖЕЛАНИЯ за всеки един от празниците днес! Поне при мен още е 14ти.

Аз поемам по пътя на помагането като започвам първо с децата си. Сложих си главата в торбата и махнах детенцето си от държавното уч-ще, където беше подложен на тормоз. Пожелайте ми успех, защото сега цялото му бъдеще е в моите ръце. Още свиквам с поетата отговорност, но и за първи път наистина виждам светлина в края на тунела.

Мили момичета, желая ви от сърце вратите пред които сте застанали в момента да се отварят с лекота пред вас!!!

Много често коментираме колко различни техники има и как трябва да намерите тази, която работи за вас. След много четене аз мисля да се върна към тази, която донесе най-много щастие на мен - безприкословна любов към всяка жива твар на земята.

КЛОНКА , котката е наистина едно много интересно същество. Аз и за миг не съжалявам, че коледния подарък на децата вкъщи беше по котка на дете. Голяма забава. Едната задължително се настанява в скута ми само със сядането ми пред компа. Дали пък не се опитва да ме предпази от вредните излъчвания?

# 487
  • Варна
Липсвате ми! Малко време имам за писане, повече дочитам, но днес искам да споделя това с   вас сладурки Hug

Защо плачат жените?

Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?"

„Защото съм жена?", отговорила му тя

„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"

По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"

„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.

Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.

Най-накрая попитал Господ: „Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил: „Когато създавах жената, тя трябваше да е специална. Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни, за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й. Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква. Дадох й чувствителност да обича децата си въпреки каквото и да се случи и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.

Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро, за да защити сърцето му.

Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде непоколебимо до него.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.

„Виждаш ли, сине", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.

Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

п.п. имам и въпрос...или нужда от помощ,но нека опитам сама да намеря отговора първо

# 488
КЛОНКЕ, написаното с червено на листа ти да се сбъдне сто процента! Да бъде! Амин!
УПРАЖНЕНИЕ 1 - ПОЗИТИВЕН ПОТОК
Отделете 15  - 20 минути, трябва да е тихо и да сте спокойни.Повтаряйте бавно всички позитивни думи,които ви дойдат на ум, няма значение какви са,стига да са позитивни .Ако усетите да се промъква негативна дума, веднага я гонете! Думите може да повтаряте шепнейки или на висок глас, но задължително на глас, не наум!Опитайте се да усетите вибрацията на всяка дума поотделно. Моята поредица от думи  беше : напредък,прогрес, мисъл, идея, стимул, символ, вяра, молитва, сбъдване, атракция, пари , слава, пътешествия,щастие, радост, здраве, успех богатство, процъфтяване, разцвет, отговорност, благотворителност, доброта, благодушие, прошка, стремеж, задоволство, филантропия, помощ, подкрепа, оптимизъм, сила, приятелство, любов, смелост, честност, морал, искреност, етика, пролет, лято, услуга, топлина,щедрост, усмивка , награда , целувка...Вашите може да са други, важното е да пуснете потока на зараждащите се в мисълта ви ПОЛОЖИТЕЛНИ ПОНЯТИЯ, докато не секне от само себе си, т.е. не се изчерпа, припомняйте си всичко, което е положително и хубаво за вас,накрая затворете очи, представете си тези думи като поток, който преминава през вас, почувствайте този поток, насладете му се...Кажете Да бъде! и се изправете.

УПРАЖНЕНИЕ 2 - АНАЛИЗ НА ЕМОЦИОНАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ
Отделете 20 минути, трябва да сте сами и да е тихо, затворете очи. Какъв е първия образ , който изниква пред очите ви? Къде сте? С кого сте? Как се чувствате? Студено ли ви е ? Топло ли ви е ? Боли ли ви нещо? Вървите ли, или сте на едно място? Отворете очи и запишете абсолютно всички подробности,до най - малкия детайл. Това упражнение идва да ни покаже къде се намираме всъщност, какво е нашето емоционално състояние и можем да открием доста изненадващи неща. Позволени са всякакви асоциации. Всичко, което ви хрумне. Когато сте определили къде сте, започвате да променяте вътрешната визия за нещата и за себе си.Дотогава,докато при упражнението не се появи място на което ви е хубаво, уютно и топло и се чувствате добре.

Снощи , докато си "садих" паричките ми хрумна следния "заговор", искам да го споделя с вас, може пък да ви е полезен, за някои хора е по - лесно да пишат утвържденията си в рима  Laughing
Расти, расти , порасти!
От всяка банкнота - да станат три!
От всеки десет - да станат сто!
Да израсте високо дърво.
Да стигне чак до небесата.
Да бера пара след парата,
монета по монета,
банкнота по банкнота,
да ми стигнат до края на живота!  Wink
Не ме съдете строго, все пак не съм Надежда Захариева  Crazy Laughing
И едно пожелание за Китайската Нова Година!
Китайските традиции са ни далечни,
но те пребъдват в времената вечни
и затова в началото на новата година
ви пожелавам да сте истински тигрици!
Борете се за своето до края,
не се предавайте, защото зная,
че с Новата година ни посреща
една несекваща и сбъдваща Надежда!
Желайте, и ще го получите!
Почукайте, и ще ви се отвори!
Попитайте - ще ви се отговори!
И...не забравяйте да учите! Wink

# 489
  • Костинброд
Здравейте, момичета.
Честитя ви всички празници на куп, живи и здрави да сме всички, много любов и прекрасни мигове. Hug Heart Eyes  bouquet

Вчера не писах, имах възможност, но нямах сили. Тъкмо реших, че вчерашния ден е най- подходящ да простя на майка си, прошка, която се опитвам да постигна цял живот.....и то пък се случиха неща, който пак ме разколебаха, напротив, огорчиха ме още повече, но съм ядосана в момента най- вече на себе си, защото продължавам да приемам всичко много навътре, много лично.....но как да простя като толкова болка ни е причинила с баща ми............

Благодаря ви, че ви има, защото вие сте едно от малкото неща, които ми дават сили да се боря и да вярвам.

Май е време да си купя книгата за енергийните вампири, свекърваа ми вече е станала непоносима, постоянно ми пие енергийцата, ако не мойта- тази на свекър ми, вече едвам издържам в това положение. Все още не мога да виждам енергията на останалите хора, но направо усещам как ме изтощава психически и физически тази жена, същото го виждам и при свекър ми. Никога не съм си представяла, че може да има такива хора, толкова безпомощна се чувствам. Сега се опитвам доброволно да и пращам енергия.
Няма ли най- накрая да се отделим, че да приключи цялата тази история..........

# 490
  • София
Тъкмо реших, че вчерашния ден е най- подходящ да простя на майка си, прошка, която се опитвам да постигна цял живот.....
Защо насилваш душата си да прости?!
Всъщност, прошката е освобождаване, вътрешно усещане, което само идва в един миг. А може и да не дойде. Опитай се да разбереш майка си. Мотивите й. Извън твоята собствена ценностна система. Това, което ни боли и наскърбява, е реакция на действителността, която се разминава с нашите очаквания. Приеми фактите. Дай си правото да не одобряваш нещо, да не го харесваш, но и правото то да съществува. Всичко в живота ни има своето място.
Опитвам се да се сетя за автора и самата книга, в която нещата бяха обяснени от ъгъл, различен на този, който идеализира положителното мислене. Не се сещам, ще пиша, като си спомня и го открия в библиотеката си.
Но не може винаги да изискваш от себе си положителна настройка и реакция. Това може да те невротизира.
Едно да знаеш - когато майка ти те наскърбява, това води до отплата в друга област - добро семейство, разбиране от съпруга и т.н. Всичко е хармония и баланс.

Свекървата може и хал-хабер да си няма, че ти я мислиш за вампир. Може да изпитва същите чувства към теб. Погледни я някой ден и ще видиш, че тя самата май не изглежда  като пребозала с енергия, а си има своите проблеми, своите страхове и вероятно също се чуди кога ще й се махнете от къщата.
Усмихни се!

Добро утро, мили дами!!!
Аз постя Mr. Green

# 491
  • Костинброд
Свекървата може и хал-хабер да си няма, че ти я мислиш за вампир. Може да изпитва същите чувства към теб. Погледни я някой ден и ще видиш, че тя самата май не изглежда  като пребозала с енергия, а си има своите проблеми, своите страхове и вероятно също се чуди кога ще й се махнете от къщата.
Усмихни се!

О, със сигурност си няма идея, че я мисля за вампир Mr. Green , но и със сигурност знам, че не иска да живее отделно от синчето си, но рано или късно и това ще стане, няма никога да се откажа от мечтата си да имам самостоятелно семейство.

Защо насилваш душата си да прости?!
Всъщност, прошката е освобождаване, вътрешно усещане, което само идва в един миг. А може и да не дойде. Опитай се да разбереш майка си. Мотивите й. Извън твоята собствена ценностна система. Това, което ни боли и наскърбява, е реакция на действителността, която се разминава с нашите очаквания. Приеми фактите. Дай си правото да не одобряваш нещо, да не го харесваш, но и правото то да съществува. Всичко в живота ни има своето място...........

Точно това се опитвам от известно време- да и вляза в положението, да погледна от нейната позиция, но ми е адски трудно. Със съпруга ми успях и благодарение на това мога смело да твърдя, че вече съм истински щастлива с него, но в тази ситуация е трудно, може би просто не му е дошло времето.

Клонка, много ми харесва начина ти на изразяване, кара ме да се усмихна  Hug

# 492
  • София
със сигурност знам, че не иска да живее отделно от синчето си, но рано или късно и това ще стане, няма никога да се откажа от мечтата си да имам самостоятелно семейство.
Следвай мечтите си. Това е твое право, че и задължение дори.
Но пак помисли!!!
И ще разбереш - свекърва ти е човешко същество, което обича, страда, страхува се по свой начин. Иска да си живее със синчето си?!
Ами...опитай се да почувстваш това нейно желание като свое. Та нали ти искаш същото!!! Mr. Green
Желанията на хората не бива да се конфронтират. Така мисля аз. Фактически вие и двете искате едно и също - искате си семейството. Искате го за себе си. Вярно, нормалната житейска логика слага нещата на твоя страна, но това е въпрос на култура, на светоусещане. Има места по света, където е нормално млади и стари да са заедно. Има и места, където последното дете не се жени, то остава да се грижи за родителите. И така.
Когато усетиш, че тази свекърва всъщност е една майка, каквато си и ти, когато осъзнаеш, че един ден е напълно възможно и ти да си кажеш:"ех, градих дом, отгледах деца с толкова любов, а сега стаите са празни, млади хора гледам предимно по телевизията, а с мъжа си само се чудим дали си изпихме гинкото и ставолека...Да можеше някое от децата да е при нас...с внуците..." Ще видиш, че нещата винаги имат две страни. Mr. Green

# 493
  • морето, сините вълни...
Вчера четох темичката, малко преди да се включи Клонка и да орисва.
Днес като четох за миг се ядосах че ме накараха да затворя компа, но като се замислих - аз продължавам да не съм наясно със себе си и желанията си. Как да си пожелая нещо, като не съм го формулирала още. Чувствам се едновременно задръстена и празна Simple Smile
По повод на вчерашния ден си мислих много за прошката. Исках да Простя от сърце за някои нямах проблем, но за други не можах.
Понеже бяхме на гости в родата и там се хванах че наблюдавам ситуацията от страни. Всички казвахме - прости ми! А другия отговаря - простено да ти е. И това като стихче. Аз също.
На за себе си усещах че трябва да кажа първо - прощавам ти, простила съм ти, и ако можеш ми прости и ти!
Нали Прошката е първо доброволен акт, нещо лично до което си достигнал, нещо което ще помогне на теб. Прощаваш ти защото смяташ че е това от което имаш нужда. Защо ме задължават другите да им Простя - да изпитам чувство на виновна, ако не усещам така нещата. Защо отнемаме правото на избор на другите да Простят или не?
Традицията повелява по-младите да поискат Прошка на по-старите и да целунат ръка. Акта на целуването за мен означава че си Простил, материализираш Любовта си към този човек и не очакваш от отсрещната страна да направят нещо....
А при нас се очаква да се изрекат думите Прощавам ти. И те са без никакъв смисъл.....
И още как да поискаш (гласно) Прошка от човек който не вярва че това има значение.... И трябва ли да има един ден в който вкупом да се опростим?

Опитах да оправя ужасните правописни грешки в поста. Моля за извинение.  Hug

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 15:25 от Крен

# 494
Много хубави желания сте си намислили на вчерашния празник  Hug

На мен вчера ми беше толкова криво цял ден, толкова депресирано, дори книгата която четях беше тъжна, та си поревах доста...
Нищо конкретно не беше предизвикало това - просто изведнъж се почуствах абсолютно безпътна, без смисъл в живота, ненужна и неспособна на нищо.
Само проблеми отвсякъде - работата ми не ми харесва вече - тегаво ми е и ходя с нежелание, с мъжа ми се караме за глупости и някак си говорим на различен език - аз казвам нещо, той го разбира по съвсем различен начин и оттам никакви ни ги няма отношенията, все не ми достигнат финансите .... единственото нещо, което ме радва е детето ми, но в тази ситуация, то страда от моите настроения  Sad

Покрай тези негативни емоции съвсем забравих, че вчера е ден за намисляне на желания и сега ме е яд, че дори това изпуснах  Sad

Всичко тръгна откакто не получих едно желано от мен нещо, за което писах тук преди време. Все още имам някаква вратичка, не е откончателно отписано, има някаква малка вероятност да се случи след месеци.... но нямам сили да чакам, загубила съм си енергията и желанието.
Преди няколко дни сънувах много странен сън във връзка с това - един наш познат, не знам как да го определя - разваля магии, лекува с билки, познава бъдещето понякога (предрече доста неща, които се случиха), та го сънувам как ми казва "Забрави го, няма да стане!".
Не знам как да го тълкувам - сънищата ми никога не се сбъдват, даже е точно обратното (редовно сънувам самолетни катастрофи или като наблюдател или като участник  Embarassed). И сега не  знам какво значи това - наистина ли няма да стане никога или да си освободя съзнаниетои то може би ще се случи...?

Общи условия

Активация на акаунт