Отговори
# 600
Честит Рожден Ден на Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо, Джордан , Самуил и Дани! Нека да са здрави и много, много щастливи!

Червеношийке, малкият сладур има и от двама ви, но прилича повече на теб понеже очите са твои.

Еми, приликата ви е изумителна, както и приликата между двете принцеси на Цвети.

Елфи, дано майка ти и свекърва ти се възстановят бързо  Praynig .

# 601
Цветка, красавец и омайник да е като татко си, майка му  е чаровно грозна Mr. Green Ама твойте двете са като клонинги, няма разлика беее, егати, за първи път виждам сестри толкова да си приличат Peace Сега му показвам на Борето снимките и му викам " Глей мама снахата", а той ми вика Бууу( понеже пералнята работи Joy), та ще й помага в домакинството на снаата, от малък го уча Wink
Елфи, ама и на теб множко ти дойдоха болните, стискам палци да се оправят Praynig

# 602
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКИ РАЗБОЙНИЧКИ И РАЗБОЙНИЦИ  Hug  bouquet Party

Толо, Рошавия целува специално Раличка за рождения й ден   bouquet

Еми, Цвети, , снимките са направо едно към едно. Моите също са като близнаци направо, ще пусна доказателство  Laughing Еми, чаровно грозна, моля ви се  Naughty  Joy толкова си сладка  Heart Eyes И при ЧЕрвеношийка ми се струва ясна приликата с малкия, колкото и да отрича  Mr. Green

Елфи, всичко ще е наред с малката, ами ти ще се изтормозиш много  Confused Дано бързо я оправят твоята свеки  Praynig

Моите кашлят още, но дано дотук останат нещата. Русландо днес го измериха 12 кг  Shocked мисля, че не е възможно  newsm78

Бетунга, за теб си мислех онзи ден, че зачезна  Hug Фоксиии, твоята мама още ли е при теб, нещо съвсем изчезна  Confused

Хетера, да знаеш, че този случай с днешната сутришна отмяна ще го запомня и всеки път като се оплачеш от любимия, ще ти я напомням, за да го реабилитирам човека  Mr. Green

# 603
  • Пловдив
Момичета,благодаря че ни мислите  Hug

Свеки няма да стои много в болницата май в понеделник ще я изписват.Засега маратона с носене на храна,чисти дрехи и дъра бъра го пое свекър ми.Което за мен е много добре-един ангажимент по-малко.Утре ще й ходим на свиждане семейно.
Майка си е все така зле-само с патерици ходи.Аз обаче влязъх в бесен ритъм и вече съм като роботче.Дано нещо да не му стане на миУто,че без него съм за никъде.

Болничките да се оправят бързоооооооооооо

# 604
  • Sofia
Елфи, какво какво станало?!?! Майка ти, свекърва ти.... Аз нещо тотално съм изпуснала... Confused

Дано бързо се оправят!!! Praynig Hug

# 605
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМАТА ТАЙФА ДНЕС,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ДОБРИ ДЕЦА.

Всички болни да оздравяват бързо,недоволните да стават доволни,не отчелите се на отчет,а от мен бурканче с мед за да ви е сладко най-напред  Hug
Ели,много сладък нов аватар Heart Eyes
Еми,Червеношийка,голяма прилика голямо нещо,утре и аз ще пусна 2 снимки на мен и Мая да видя дали ще познаете коя коя е Wink
Ламтурник,като две капки вода са госпоиците,да ги щипнеш по гъзетата от мен. Grinning
Весе,коя мама не позна от ляво на дясно-Ина,мама Пети,Ивето,аз,Мимето(мрм) и Дорето на земята. Winkи не се ядосвай ами да беше дошла Crossing Armsи не се оправдавай,от вас до Дорето си за има няма 10минути,можеше да дойдеш за половин час,дет се вика да си починеш от четенето smile3534сега дерзай Hugзащото беше наистина готино.Май те доядосах Mr. Green

# 606
Ей, Миме - как ядосваш Весето Party шегичка...
Да ти кажа  - всеки път като реша да си правя пак руса косата се сещам за теб и си казвам наум "Мимето казва,че така ми е по-добре, я да изчакам още малко" Joy Joy Joy ама вече много се замислям newsm78

# 607
  • Пловдив
Коте,ами кво стана-майка се изпльоска "по очи в градината" и не може да ходи изобщо,само с патерици куцука.Взехме я вкъщи да я гледаме,защото сама не може да се оправя.Свеки нещо сърцето и в болница.Но смятам,че всичко ще завърши добре

Миме,крайно време беше и аз да се изтипосам у форумУ.С моите консултации ме мислят за някоя дърта сухарка,а аз не съм. Joy

# 608
честит рожден ден на днешния отбор!да са големи късметлии и родителите им да се гордеят с тях!

Марти вече има 7 зъбчета, пълзи, изправя се и много обича да играе с батко си.От два месеца не съм го водила на консултация и вече ми е интересно с колко е пораснал.

Страхотни снимки сте пуснали.

# 609
Честит ПЪРВИ рожден ден на  Раличка, Таня, Ива, Калина, Габи, Ая, Радина, Йоан, Мишо- Мечоланин, Джордан,  Самуил и Дани
Да са живи и здрави, да имат много късмет и успех в живота, да са обградени с любов и радост!!! Да обичат, уважават и да радват винаги родителите си!!!
За днешните мами-героини - ЧЕСТИТО!!!
  bouquet

Елфитка, дано скоро се оправят майките ви!!!
Еми, много си приличате с Борко, защо не пратиш снимките в сп. Моето бебе и аз, има такъв конкурс всеки месец, а гащеризончето направо "изтрепва рибата".
Цвети щерките ти са като две капки вода, направо ако не беше казала, нямаше да разбера че са двете, а и сега не ми е ясно коя коя е  Laughing
Бетунга, и аз се бях присетила тези дни за теб, много е пухкава малката сладуранка - истинска бузанка!

Аз тези дни имах няколко леки произшествия - първо навеждайки се да оставя гърнето си "надъних" челото в отворения прозорец - стана малка цицина  hahaha ама боли още;
на другия ден паднах на коляно и се появи една огроомна синина, пак  Joy, ама и това боли  hahaha
за десерт - най-после ми дойде МЦ - ее, няма такъв кръвоизлив - три дена вече не знам как ходя, шуртеше като чешма, днес оправих нещата с витамини -  Cry добре че не боли поне  Grinning
Михеле е добре, като изключим рева от израстването на зъбите.
Днес бяхме на консултация - 13.450 кг, 79 см  #Crazy #Crazy Здрав е като бичме, затова нямам термометър още.

Стига ми да отворя тук и да погледна снимките - ми те всичките ни февруарчета са най-хубавите, та снимките само го доказват, пускайте още, да ни се пълнят душиците   bouquet

# 610
Марина да не си посмяла Naughtyникакво русо,после пак ще ревеш ,че ти няма къдриците,ти ги гори па чакай да са ти хубави,И какъв е тоя зор,от руса тъмна,сега да се изсветляваш,ще си развалиш косата.ПЪК и наистина си по-хубава,ако щеш и по-умно изглеждаща с тъмна коса.
Ели ,представям си шока в очите на всички които са те мислили за 60 годишна счетоводителка без работа,цъкаща по форумите Joy
И как можах да забравя,Бетунга ама много е сладка Андито,да и изпапам баджаците. Heart Eyes
Бисерче, охххх,мен ме заболя чак ooooh!тази разсеяност да не би да има причина,да не се налага скоро пак дда ставаш Бухти Wink WhistlingА???Нещо тест това-онова?

# 611
Здрасти, мами!

Днес сигурно ви е нагорчало чак от торти и бонбони, ама някак сърце не ми дава да си легна преди да съм почерпила и аз  Grinning
И понеже ние сме на вълна калинки (а те колкото са по-малки, толкова са по-интересни, разбира се - за да не е лесно на мама)

Честит празник на всички днешни рожденици и на вас, мили мами! Нека мъниците растат много будни и щастливи! (ама да си поспиват, де  Mr. Green
Благодаря ви за милите пожелания!

Днес беше страхотен ден. То май се подразбира. Заведох рожденичката да поиграе в един детски клуб наблизо. Това заедно с едно наше форумско приятелче, също рожденик  Grinning. Ама няма да казвам кой  Laughing Щях само да покажа, но има някакви промени в сайта, който ползвах, а нямам повече "пауър" да се занимавам.

Предавам се! Ще спя!
Лека!

# 612
  • Пловдив
Ели ,представям си шока в очите на всички които са те мислили за 60 годишна счетоводителка без работа,цъкаща по форумите Joy

сега обаче не ми вЕрват,душа-не им хващам окото явно-тъй млада и зелена,и от живота нищо не видяла

с една мацка в майчинство-счетоводно сега 20 мин се надцакваме-не ми вЕрва и тва е . Joy

накрая ми идваше да й напиша АЙ СИКТИР,но засега се въздържам

# 613

сега обаче не ми вЕрват,душа-не им хващам окото явно-тъй млада и зелена,и от живота нищо не видяла

с една мацка в майчинство-счетоводно сега 20 мин се надцакваме-не ми вЕрва и тва е . Joy

накрая ми идваше да й напиша АЙ СИКТИР,но засега се въздържам
Joy  Joy  Joy A, стига бе! Сериозно ли не ти вярват, че това си ти?!  Посмях се хубаво този път  hahaha
И аз с моя отнесен мозък цял ден се каня да пожелая бързо оздравяване на мами и свеки и повече да няма никакви болести!  Naughty

А по повод приликите да ви кажа моята майка от раждането на Крис до ден днешен твърди, че той не приличал на мен изобщо.

# 614
Е, Петя как да не се сещаме за рожденниците Hug Днес бях в парка точно като ти получих смс-а, времето беше прекрасно...и точно се прибираме и ...изненада...свекито дошла без да се обади (много нетипично за нея) ...а то какво станало...зълва ми нещо се объркала и я изпратила жената,че трябвало да гледа Рали ooooh! а ние на разходка...ама да ми звъни друг път,я...

Елфи, да се оправят бързо и майка ти и свекито, че да тичаш по толкова задачи не е никак лесно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт