Кюретаж и забременяване след това - 9

• 25 738
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Честита баба Марта и от мен, малко на патерици, но от сърце Heart Eyes

Към новите момичета в темата - пожелавам ви много бързо да успеете да се възстановите, най - вече психически и разбира се, много скоро да видите  EFP

Покрай мен няма нищо ново - все още чакам да не ми дойде на 8 март, ще е страхотен подарък - и без туй това този празник винаги съм го свързвала с празника на мама, а не на жената.
Иначе от четвъртък до неделя съм софиянка - пращат ме в командировка, не че ми се ходи, ама нямам избор Confused
Приятна вечер Hug

# 571
Amalleira,от сърце и душа ти желая на 8-ми март да разбереш,че ще ставаш мама Hug

# 572
Amalleira,от сърце и душа ти желая на 8-ми март да разбереш,че ще ставаш мама Hug
И аз и аз  Mr. GreenHug Hug Hug

# 573
И аз и аз  Mr. GreenHug Hug Hug
  и аз също, миличка , дано получиш така желания подарък  Praynig Praynig Praynig

ПП а стихчето в подписа ти е много хубаво  Hug

# 574
Стихчето в подписа и аз го харесах  Wink Присъединявам се към палцистискащите, дано баба Марта е донесла и ревящи вързопчета за нас!

# 575
  • Варна
Благодаря ви момичета - кокичета Hug Само да не си помислите, че стихчето е мое творение, копнах го отнякъде ... някой някъде е облякъл мечтите ми в думи Blush

# 576
Здравейте момичета мили.
Първо на всички които вече очакват рожбите си - честито. Леко бременеене, здрави и щастливи дечица желая. На онези, изживяли загуба, горе главите. И при вас ще дойдат прекрасните вести и положителни тестове за бременност. Ако това ще успокои някои от вас - сестра ми загуби бебето от първата си бременност в 7гс (малко преди Коледа 2008), направиха кюртаж и й казаха, че цикълът й може и да не дойде през следващите 2-3 месеца. Казаха й да изчака да свърши първия цикъл преди да започнат отново с опитите. През февруари 2009 без да дочака първия цикъл се оказа, че е забременяла и сега си имам прекрасна племеница на почти 6 месеца.
Изчетох цялата тема, мислих, чудих се и накрая реших да споделя моята болка. На 17 този месец е поредната ми операция. Първата беше в Бг да махнат миома на матката, която пречела да забременея както казаха лекарите тогава. Махнаха я, операцията беше тежка, спирало ми е сърцето и дишането и т.н. Сега се оказа, че има сраствания вследствие на тази операция и кухината на матката не е свободна, което прави вероятността да забременея или износя бременност равна на нула.
Страх ме е, нормално мисля. Не толкова от самата операция, а от намаляващите шансове да стана майка, и най-много от това, че всъщност няма от кого да забременявам. Не съм омъжена, нямам и приятел даже... Което понякога ме кара да се питам защо ли ми е операция и пр. след като няма мъж до мен....
От все сърце ви желая да сбъднете мечтите си за дечица, имате си силни рамена на които да се облегнете. Прочетох, че някои от момичетата имат разногласия с мъжете си. Знам колко ви е тежко (и аз съм губила бебета 2 пъти преди много години)... Бих ви казала - оставете миналото там, където му е мястото. Не се задълбочавайте в болката си по загубата, а гледайте напред, усмихвайте се и действайте. Ще стане! Мисля си, че на мъжете понякога им идва в повече да се справят и с нашата болка, освен със собствената си. Някои не успяват (да не кажа че и не смеят) да покажат болката си и това ги претоварва емоционално.
Моля ви, стискайте ми палци всичко да мине добре, а защо не и да открия таткото междувременно...

# 577
pussycat   spoko Така ме развълнува поста ти, че сега плача и едва виждам какво пиша...  cry От думите ти личи колко силен човек си! И искам да ти пожелая от цялото си сърце много скоро да срещнеш своята половинка, с която да създадете най-прекрасните дечица  Praynig Пожелавам ти естествено успех на операцията - ще стискам палци всичко да мине нормално и да се възстановиш много бързо Praynig Продължавай да бъдеш оптимист  Hug
Amalleira и аз се присъединявам към стиснатите палчета  Hug  Praynig

# 578
Здравейте момичета мили.
Първо на всички които вече очакват рожбите си - честито. Леко бременеене, здрави и щастливи дечица желая.
Благодаря за пожеланията pussycat . Hug
За всеки влак си има пътници, твоят също ще мине и ще се качиш на него. Ще намериш човека с главно 'Ч', явно не му е времето сега. Сега е нужно да си спокойна, да вярваш, че нещата ще се наредят, че операцията ще мине успешно и всичко ще е ок.
Стискам ти силно палци, за всяка твоя стъпка приближаваща те към успеха. Hug Flowers Four Leaf Clover
Amalleira . fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 579
  • София
pussycat, съжалявам, че си имала толкова трудни моменти. Стискам палци операцията да е успешна, а любовта сама ще те намери. Сега може да нямаш мъж до себе си, но всичко става много бързо и нещата тръгват в друга посока.  Hug
Amalleira, стискам палци.

# 580
  • Bulgaria
pussycat  Hug  Hug  Hug Дано Господ е с теб и ти помогне да сбъднеш мечтите си  Praynig Надявам се скоро да откриеш половинката си и да имаш най-прекрасното семейство  Hug Колелото на живото се върти, след всяко зло идва добро. Пожелавам ти след всичко, което си изстрадала да изживееш най-щастливите моменти и да забравиш болката  Hug  Hug  Hug Стискам палци за операцията  Praynig  Praynig  Praynig
Amalleira мила, дано да получиш най-хубавия подарък за 8-ми март  Praynig  Hug  Praynig
Стискам палци на всички нечакащи, както и на всички на които им предстоят изследвания  Hug  Hug  Hug Прегръщам ви силно  Hug

# 581
kastaliq, слънце, благодаря за хубавите думи и съжалявам, че си се разстроила така. Силна съм, но това понякога ме уморява и аз като всички други искам понякога да има на чие рамо да се облегна и да не съм аз силната поне веднъж.  Hug Hug Hug
Baby Love®, благодаря и на теб за окуражителните думи и палцестискането  bouquet  Hug
desisue, това с бързото развитие на нещата понякога ми хареса. А дано си права за това. От твоите "уста" (разбирай пръсти) в божиите уши  Praynig
kittykat , надявам се и ти да си права и най-хубавото тепърва да предстои  Hug Praynig
Amalleira, присъединявам се към пожеланията на всички останали и изпращам много положителни мисли и молби на 8 март да има положителен тест за бременност  Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 582
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте, влизам само за да кажа, че съм наоколо. При мен няма нищо ново и нищо интересно, затова и не се включвам много. Пък и нали го ударих на непукизъм вече, уж. Това ми е третата - последна стимулация и после следва почивка. Ще си почина от всичко, от лекарства, температури и всичко свързано с графиците за бебе.  ooooh!

# 583
mmmStelxen_m , давай си я вече тая почивка, че аз чак се измъчих, а за тебе незнам. 
и съм сигурна, че ако наистина успееш да си освободиш съзнанието и наистина, ама наистина да не се сещаш, че освен всичко друго може да стане и бебето- и то ще стане.
аз така бях първия път- то не бяха едни изчисления, едни сметки, едно мъчене да мъжо, направо насилване и 8-9 месеца тцъ
в единствения месец в който имах една много любима приятелка на гости и го бях ударила на купон и бебето станало . даже и за минута не си го бях помислила, ама като ми закъсня 5 дни и взех да ставам нощем до тоалетна  newsm78

при мен нищо ново - тези дни ще ходя на преглед при ендото и ще пускам контрола на тсх да видим дали сме го смъкнали малко.
иначе и мъжо се оказа че има някакъв ендокринен проблем и ще му пускаме и на него изследвания
голямо напрежение в работата, всеки ден по 12 часа и нещо много се уморих, а тепърва трябва да сядам да чета за изпити

# 584
Здравейте и от мен милички Hug
Аз малко да ви се оплача Tired нали си готвим сега сватба и вече съм на ръба на силите си.Всичко е толкова объркано,всеки си дава мнението.Още не можем да изберем заведение,от там и дати.Писна ми само да повтарят хайде,хайде.Просто се чувствам толкова притисната ooooh!
Гледам да съм спокойна заради бебчо,че той е най важен,но с тези роднини КАК?
Исках просто да ви споделя,защото няма кой друг да ме разбере
 pussycat,мила ти си страшно силен човек.Вярвай,че само силните успяват и на тях се случват хубави неща.Твоето чудо също ще дойде,когато най-малко очакваш
Момичетата,които са правели Фм може ли да ми кажат в коя седмица,защото аз си записах час за 12 седмица,но ми казаха,че толкова рано нямало ФМ,само БХС

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт