Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 116 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • област Софийска
Кога успяхте новата тема да почнете, момичета? Неуморни сте. Ама май трябва да прекратя влизането си тук, че от вашите снимки язък за диетата, която спазвах есента  Laughing
Селма, как ме подсети за оладьите! Майка ми е рускиня и често-често ни ги правеше за закуска.
Няма да ви изброявам поименно, защото на всяка ястията са превъзходни и май от всичко бих си взела  Laughing
От мен
картофки соте

зелен фасул с картофки с натрошено сиренце вътре за мен

и отново сладкиша на Сладка хапка

# 31
Честита нова темичка и от мен Simple SmileУ дома днес кюфтета с доматен сос и парфе с ягоди

Приятна вечер на всички Simple Smile

# 32
  • София
Мишле_ ,браво много добре изглежда и твоя сладкиш на сладка хапка  Peace....как постигна този цвят?
Меридит, за цвета- живеем близо до Факултета (Кр. поляна), та затова оттам и боята ,а и с малко повечко умения на Фотошоп....... Mr. Green Joy
Шегувам се, разбира се! Hug
За сладкиши винаги ползвам какаото марка на Метро- Аро. Мисля, че е 70%, сладкишите се получават хубави и плътни като цвят. Е, то зависи и от количеството де, но самото какао е хубаво.

# 33
Добър вечер момичета  Hug

Пепика- Благодаря за темата .   bouquet
Мастерче- много обичам такава гъбена каша  Heart Eyes
Venetta- чудесни кифлички  Flutter
Rumya- красива и вкусна салатка  Heart Eyes

от мен : супа спанак и шоколадовия сладкиш с майонеза на сладка хапка   bouquet

# 34
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Пепика,благодаря за новата тема!
Lois,Mari_eta,merydit-поздравления за медийните ви изяви!
Момичета,пак сте наготвили безброй вкусотии!

В нас тази вечер: пилешки дробчета с лук и домашна царска туршия

# 35
Минавам само да честитя на Луис публикацията, прекрасна рецепта и десерт си показала.
Еси, ненадмината си  Hug
Аз днес готвих, и даже снимах, но съм скапана и нямам сили да смъкна снимките (много работа, много нещо ми се е насъбрало), та утре ще публикувам.
Пепика, мерси за новата темичка.
Цецето, много вкусно у вас  Heart Eyes
Селма, тези Класически руски Аладьи (оладьи). изглеждат много много вкусни, сега ще погледна рецептата и ако не са много пипкави, утре ще спретна едни.
Близнаците, много хубаво изглежда тоя твоя сладкиш, нещо всички напоследък правите този сладкиш на сладка хапка, а аз нещо съм пропуснала да запиша рецептата. Може ли някой да ми я пусне?
Ох, отивам да спя, лека нощ на всички   bouquet

# 36
tracy t - мерси , ето рецептата за сладкиша на сладка хапка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

# 37
Ето ме и мен в новата тема, да ни е честита! Пепика   bouquet
mari_eta, Venetta, labrex благодаря за комплиментите!
mari_eta, предполагам, че питаш за рецептата на плодовите купчинки (защото салатката е на Аелис, можеш да я видиш при нейните вкусотии). Начупих две-три кръгли ...  newsm78 не знам как се казват, приличат на големи бисквити, но са направени от пуканки. Та две-три такива, натрошени, една ябълка, нарязана на дребно, малко стафиди и малко сушени черешки. Карамелизирам първо захарта (сипах на око, но да кажем 50 грама) с малко лимонов сок, изсипвам останалото, хубаво омешвам сместта и с лъжичка разпределям по кошничките. Да ти е сладко!
Аелис, салатката ми става любима! Сложила съм и една печена чушка и малко босилек. Това отдолу са  кръгчета шунка, за разкош  Laughing
labrex, този сладкиш е божествен! Може ли рецептата?!
mim_d, Мишле_, ♥♥рина, bliznacite2004 (какъв вид неустоим си му придала!), продължавате изкушението с този сладкиш и май няма да издържа!
Venetta, azals, много красиви сте ги докарали тези кифлички! Знам колко са вкусни от собствен опит!
Гелева, щуката е истинска хубавица!
matze, прекрасен измислен сладкиш!
Цецето, много красиво гнезденце!
Rumya, отново съм впечатлена! Много хубаво направена салатка! Пусни я в темата за Св. Валентин, точно на място ще е!
merydit, аз също благодаря за хубавите думи! Тези линкове не са достъпни  Sad
Мия, ще дадеш ли рецепта за парфето, изглежда много добре!?

От мен тази вечер дробчета с бира по рецептата на Весела (благадаря й на нея, а също и на който я е показал в темата, просто не мога да открия кой беше)

И пълнени гъби с пастет от дробчета и червено вино

Лека нощ и от мен!

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 00:02 от Леля Ог

# 38
labrex, този сладкиш е божествен! Може ли рецептата?!

Леля Ог, заповядай!  СЛАДКИШ С ТИКВА, АНАНАС И СУШЕНИ СИНИ СЛИВИ. Не знам на кой как, но на мен много ми харесва, може би защото обичам сладкиши с повече плодове, ядки и аромати.  bouquet

# 39
Да, Пепика, наистина е хипнотично-наркотична темата   Simple Smile .....докато смогна да ти отговоря, тя старата вече свършила ......а и какви изявени пишещи тук имаме - Лоис, Мариета, Меридит, поздравления за публикациите!   bouquet
Роца, да влезеш в темата гладен  е голяма грешка, аз сядам или похапнала или си взимам по нещо   Blush Браво за Макароните! Страхотни са  Flutter
Аелис, арменският сладкиш изглежда съблазнително, ще търся рецептата в Любимите      chef
Мия, сарми с бял сос никога не отказвам!
Леля Ог, всичко при теб е направено с много финес    bouquet
краси.мира, намерих ги самбуските при теб, харесаха ми   Heart Eyes
Nova Tema, прчината да  не ни посещаваш често с хубавите неща,които правиш в подписа ти ли се крие    bouquet
Гелева, пеп-40, при вас си е безотказно вкусно!  Crazy

Сладкиша с майонеза явно наистина е много сладка хапка   Crazy

салтимбока със свинско месо

запечени круши с извара,мед,канела и бисквити

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 02:48 от didibu

# 40
  • София
Пепика,цветя за труда ти   bouquet !

Ха,много сте бързи  Grinning ! И сте ги наредили едни вкусни,вкусни гозби  Crazy !

Поздравявам  представителите ни в  пресата Лоис, Мариета  и Мередит ! За вас , момичета   bouquet  Hug !

От мен за  запис
Много любимата ми и стриктно  брана в сезон и замразявана във фризера за зор заман  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  коприва.

Каша коприва  Heart Eyes с  много  масло,сирене ,чесън  и яйца

Докато пиша  още някой будува  в тихата нощ  Hug . Дидибу  и  двете неща са страхотни  Hug !

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 01:44 от Kafenceto

# 41
  • ГОре на черешата...
Запис с една от тортите, да покажа на Венета:

Леля Ог, благодаря за обяснението  bouquet!

Момичета, благодаря за комплиментите, означават монго за мен Hug!

Пепика, сега видях първа страничка - ееее, чак такова внимание, благодаря, много са готини сладурковците Grinning.

# 42

А това прекрасно хлебче?

# 43
Привет момичета:

сусамени пил.хапки                                 за мен скумрия на скара+зелена салата

и отново сладкиша на ЛЕО    bouquet  bouquet  bouquet

# 44
Отново виждам мнооого вкусни ястия!   bouquet  bouquet  bouquet

Да се похваля, че и аз съм фен на Кулинарен журнал. Имам две рецепти публикувани  /макар и не така изискани като вашите/, за тях дори ми пратиха и подаръци. Малеее, как се фукам пък аз Embarassed Embarassed Embarassed

Хайде и аз са се запиша в новата темичка с приготовленията ми вчера: салата от извара с яйца:

ярешко месце /обезкостено готово за мезване/:

и печени картофки към него:

Общи условия

Активация на акаунт