Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 116 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Прекрасна нова тема   bouquet

merydit , моля те дай рецептата за това пиле с печени чушки и прясно мляко  Praynig

Леля Ог, скъсах се вчера да търся тая рецепта за дробчетата с бира, и в темата за бързите въпроси питах и няма, и няма......... а ето на кой била  Laughing
Е и аз ги сготвих, ама не снимах, с помощта на Нана777.
А твоите изглеждат супер вкусни  Peace

# 46
Мия  и аз се присъединявам към питането за рецептата на парфето ти,изглежда чудесно Heart Eyes , bliznacite2004   видът на сладкиша ти е перфектен Peace ,nerita ,Леля Ог   на една вълна съм била с вас и дробчетата ви Hug ,Kafenceto   всичко давам за кашата ти от коприва Crazy ,didibu   у вас елегантно както винаги,бях срещала рецепта за пиле Салтимбока,което означавало -скок в устата Wink ,не се съмнявам във вкуса, Veseto_ , magi71 и двете сте с прекрасни менюта Heart Eyes
У нас снощи дробчета във винен сос,тъмни са заради червеното винце,картофено пюре,а преди малко опекох един много лесен и пухкав ябълков кекс.Огромната ми грешка беше,че поръсих преди печенето малко кафява захар,с идеята да се разтопи,но уви..не.И сега някой рискува да си счупи зъбче Grinning ,иначе вкусът е чуден

# 47
Благодаря на всички за милите думи  Hug
Леля Ог ,пробвай тук ..може много да не се вижда както трябва  Embarassed http://merydit.snimka.bg/cooking/praznichno-preyajdane.458703.17135399  , http://merydit.snimka.bg/cooking/praznichno-preyajdane.458703.17135400

abet ,разбира се....пилешкото месо на порции го запържвам с едро нарязан лук и чесън,подправките/джинджифил,вегета,черен пипер,уни сос/,след като съм го запържила го захлупвам малко да се задуши...след това добавям прясното мляко/съвета ми е ако може първо го стопли,защото аз нямах време и го сложих както е от хладилника и леко се пресече/ ,добавям и печения пипер нарязан на едри парчета.След като почти е готово пилето размивам две три супени лъжици/според количеството си прецени/брашно в малка чашка с мляко и добавям за да се сгъсти малко...оставям за 5-10мин и е готово.

# 48
За сега само се записвам. После ще чета.

# 49
tracy t - мерси , ето рецептата за сладкиша на сладка хапка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0
Благодаря много  Hug

# 50
  • София
merydit , благодаря ти.  Hug
Тази вечер ще е това на масата  Peace

# 51
tracy_t, направих калцонетата ти,страхотни са! HugДнес ще направя малиновият пай с извара,пак от твоите рецепти:)

# 52
  • Талант на 2012,2013 г.
От мен за сега само запис. По-нататъка ще се отчета... Peace

# 53
  • София-Младост
Менюто ни за изминалите два дни:
Френска крем супа от броколи и картофи за най-малкия:
Лазаня:
Картофени кюфтенца:
и гарнитура към тях  Laughing
за десерт тиквеника на Селма, всеобщо харесан на вкус, аз обаче ще минавам за външен вид отново на поправка Simple Smile

и парченце боровинков чийзкейк, отдавна свършил  Confused

# 54
  • Пазарджик/Лондон
nerita, благородно ти завидях за туршийката, кога ли ще се хвана и аз да направя newsm78.

Леля Ог , следващият път ще пробвам да направя салатата с кус-кус като теб - с печена чушка и върху шунково кръгче Heart Eyes.

labrex , много вкусен изглежда този сладкиш - ще стане ли с ананас от консерва?

didibu
, радвам се, че арменският сладкиш ти е направил впечатление, пробвай го, вкусен е Heart Eyes.

Kafenceto , не искат у нас да ядат спанак и коприва, а аз толкова обичам, като видях кашата ти и реших да си направя само за мен Heart Eyes.

mari_eta
, страхотна торта, като за кулинарно състезание Hug.

Veseto_ , много ми харесаха сусамените ти хапки, ще споделиш ли рецептата?

magi71, много вкусно е било у вас, ммм, какви картофки Heart Eyes.

beniii
, кексчето е чудно Hug.Как е бухнало само Heart Eyes.

merydit , ще си копирам и аз рецептата, вкусно ми звучи, само да не пресека и аз млякото Crazy.

Ала-Бала, много ми харесва лазанята ти Hug.

От мен лесна дроб сарма :

И пълнозърнести спагети :

# 55

Приятна вечер на всички Simple Smile
МИЯ, дай рецептата за това хубаво парфе моля , много го обичам   bouquet

# 56
Zapis,po-kysno snimki Flutter

# 57
beniii  благодаря ти  Hug

Аелис-пилешките хапки са полуфабрикат  Blush,но са много сполучливи,ф-мата е "Сами-М"
Аз винаги имам нещо полуготово във фризера,то като си на работа по-цял ден  Sad, а вкъщи чакат ли чакат да се прибера и приготвя нещо  Crossing Arms,иначе гладни ще си легнат(така да ги мързи)  Joy

Мия и аз чакам да споделиш рецептата  Grinning

# 58
  • Сливен
[
У нас снощи дробчета във винен сос,тъмни са заради червеното винце,картофено пюре,а преди малко опекох един много лесен и пухкав ябълков кекс.Огромната ми грешка беше,че поръсих преди печенето малко кафява захар,с идеята да се разтопи,но уви..не.И сега някой рискува да си счупи зъбче Grinning ,иначе вкусът е чуден

Бени, дай моля те рецептата за чудния ябълков кекс, страхотно изглежда, вярвам че и на вкус ще е разкошен Heart Eyes

# 59

Селма, тези Класически руски Аладьи (оладьи). изглеждат много много вкусни, сега ще погледна рецептата и ако не са много пипкави, утре ще спретна едни.

Благодаря ти! Simple Smile
     Не са пипкави.Много лесно се правят.Единствено ,2 пъти трябва да се изчака сместа да се надигне.
     Аз и не можах да ги снимам човешки,защото малкия ми син все ме буташе да си вземе още едно и още едно,и още едно,и още едно..... Crazy Crazy Crazy

Селма, как ме подсети за оладьите! Майка ми е рускиня и често-често ни ги правеше за закуска.
    Моята майка не е.Но също много често ни ги правеше(а и продължава да прави) за закуска.Направо ми миришат на майчината къща и обич. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт