Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 114 996
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес се отчитам с един шоколадов сладкиш от рецептите на Lois.
Забравих да намазня стените и се надигна повече в средата, но според мен дефекта стана малко като ефект Simple Smile

Цялата форма                                                                    ... в разрез

Приятна почивка на всички!

# 691
Здравейте!   bouquet

•◊ Ясмина ◊•, вярвам ти за рафаелките! Изглеждат много вкусни!
didibu, благодаря! Много хубав огретен си направила и с тая златна коричка.....!
kostilq, красива торта!
Rumya, ще се възползвам от рецептата, много са изкушаващи кексчетата!
pyce, чудесна запеканка!
Ала-Бала, у нас щеше да е обратното- мъжа ми обожава магданозени кюфтета, а детето мрази магданоз. Но пък двете обичаме сладкиши, като твоя  Laughing
nordina, чакам рецептичката за пилето, много е апетитно!
beniii, пожелавам ти късмет с работата, а и не само с нея! Много вкусно ви е менюто! Особено пирожките!
mari_eta, bliznacite2004, mimi P27, mitsie, labrex, станах разногледа  Shocked Много вкусно всичко, вичко ми се прияжда!
Neli4ka, браво на теб!!! Ще последвам твоя пример и ще се взема и аз в ръце! Ама това, което показваш ли ти е менюто или за себе си приготвяш друго?
Val, нищо не успявам да смъкна, а прогресивно д ебелея  Mr. Green И у нас всичко си изяждаме и сме станали... ужас!
Гелева, сърчицата как ги готвиш? Ох, потекоха ми лигите. В тенджера под налягане ли ги вариш или направо във фурната?
Поли, никога не прави половин доза  Mr. Green Изглеждат страхотно гевречетата!

От мен закуската- кроасанчета с крем карамелова заливка:

И крем супа от моркови, картофи, цвекло, целинка и грах:

Сега почвам да готвя, но ще показвам сигурно утре. Прекрасен снежен уикенд ви желая!

П.С. Еее, Supermint, страхотен сладкиш!

# 692
Поли, ще пуснеш ли рецептата на варените гевреци?   bouquet Много хубаво изглеждат, а явно са и вкусни...

Нордина, още вчера направих направих Шоколадовия ти сладкиш с кокос   bouquet но без какао - с парченца шоколад (какаото ми горчи и малкия не ще да го яде). Повече от половината го няма вече. Много вкусен!
Ще споделиш ли и тези мъфини? Пак ли са с оризово брашно? Малкия е на безглутенова диета и все правя сладкишите с друго брашно. Невинаги се получават и надуват, особено тези с мая. А тези станаха перфектно. Благодаря ти предварително.
Да споделя, че сладкишите с оризово (безглутеново) брашно стават по-леки, макар и по-плътни като консистенция спрямо пшеничното.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 16:35 от M_Nik

# 693
  • София
Леля Ог, сърчицата ги правя в тиган с 1 ч.ч.бяло вино+малко водичка, соев сос,чесън, чубрица и черен пипер. Като се поизпари течността добавям и гъбки. Ориза го приготвям отделно. Може и направо в тавичка да си ги запечеш сърчицата и ориза, бързо стават. Peace
А кроасанчетата с карамелената заливка ще ги излапам ей сега  Crazy, много добра комбинация. Hug

И следобедната ни закуска- булгур с мед, стафиди, натрошени бисквити и канела.

# 694
Леля Ог,колко нежност струи почти от всяка твоя снимка!То не са цветенца,сърчица,розови облачета....!Възхищавам ти се!   Heart Eyes
Supermint ,сладкишчето е яко шоколадово,както гледам! thumbsup
beniii ,мерси за рецептата!   Hug (Лабрекс!   bouquet) Приличат ми на пирожките на Марито,но със сигурност няма да миришат на сода,щом се ползва бакпулвер. yes
 Обаче как ги докарвате да изглеждат така?Моите винаги изглеждат по-различно! Rolling Eyes

# 695
Здравейте момичета, невероятни сте!
Чета ви от самото начало и благодарение на вашите споделени идеи и опит надобрявам с всеки изминал ден. Възхищавам се на уменията и организацията, които имате.   bouquet
Изпробвала съм доста от рецептите предложени тук, чета и блоговете на момичетата. Винаги има с какво да ме изненадате приятно!
Хубаво е, че ви има!
И сега позволете ми да се присъединя към вашата изключително приятна и добронамерена компания!

Пълнена тиква на Asyalein! Невероятно вкусна!  Ася,    bouquet

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:05 от Джиа

# 696
Джиа,добре дошла! Hug Страхотен дебют!Поздравления за тиквата!  bouquet

# 697
  • ГОре на черешата...

Mari eta, може ли рецепта за този омайващ сладкиш с тиква и карамел? Много нежен и приятен изглежда. Crazy

Заповядай: Сладкиш с тиква и карамел

# 698
Пълнената тква е невероятна  Peace
Момичета,МОЛЯ за рецептата на шок. сладкиш с майонеза  Praynig
Исками се още тази вечер да го направя.

# 699
  • област Софийска
Заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

# 700
  • varna
Джия,може ли рецептата  за пълнената тиква  bouquet

# 701
  • София
Джиа, добре дошла - чудесен дебют!
Чакаме нещо Catalunia до покажеш или поне една паеля в оригинал.

# 702
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Пълнена тиква на Asyalein! Невероятно вкусна!  Ася,    bouquet

Hugизглежда страхотно  Hug
радвам се, че вие е било вкусно Mr. Green

Джия,може ли рецептата  за пълнената тиква  bouquet

погледни в любимите ми рецепти, там е  Peace

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 17:45 от asyalein

# 703
Връщам се да ви разгледам след малко, а сега да покажа ястията ми от миналия ден със закъснение:
пилешка супа с картофи:

салата от пушена скумрия:

и сладкиш:

# 704

Общи условия

Активация на акаунт