Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 825
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
А то ако остискам до тогава,има все още малко време

# 76
е,ако си тръгне само мъничето ще е още по-хубаво,тъкмо ще си е решило само че му е време

# 77
ДУ, момичета!
Викторита, добре завърнала се, как си сега?   bouquet
Роро, Съни Скай, Кики 82, момичета, спокойствие ви желая и всичко да мине по най - добрия за вас начин!  Hug  Hug  Hug

Лека закуска?

# 78
ДОБРО УТРО!
НИКА   bouquet
МЕРСИ ЗА ЛЕКАТА ЗАКУСКА-ТОЧНО ТАКАВА МИ ТРЯБВА,ОСОБЕНО ОТ ВЧЕРА СЛЕД КАНТАРА.ВЕЧЕ  СЪМ +14 Embarassed
ЧЕСТИТА ВИ ПРИНЦЕСКА  ЛОТЛОРИЕН.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ .
victorita НЕ МОЖАХ ДА ВИДЯ ТВОЕТО СЪКРОВИЩЕ .ИСКА МИ ЛИЧНА ПАРОЛА.
ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ.АЗ ВСЕ ПАК ЩЕ ВИ СЛЕДЯ ОТ ОФИСА И АКО НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ПИША ,ТО ПОНЕ ЩЕ НАМЕРЯ ВРЕМЕ ДА  ВИ ЧЕТА.  Hug

# 79
Добро утро!

Малко от последните ми снимки, ако на някой му се гледа  Wink
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarski-mami-2010.408816.17135101

Викторита, страхотен е Кристиан!  Heart Eyes

Стискам палчета, Съни Скай и Роро! Кики стискай оооще малко  Hug! Пък ако не, всичко да мине като по вода  Wink

# 80
Хайде дами- мами!
  Влизам за последно преди голямото събитие!
  Утре постъпвам в Шейново, в петък живот и здраве, ще пиша на вестителския номер,-     Рали на теб, мила!
  Стискайте палци!   

Разбира се, че ще стискаме палци  thumbsup. Спокоен дух, без излишна паника и само положителни емоции! newsm10

siqna.muk , изглеждате стахотно,много щастие желая! Hug

Честити бебчета на Мушмулче, Сънита и Лотлориен...

И от мен, и от мен bowuu

# 81
Юхууууу! Привет и от мен! Wink
Честито за малката СТЕФАНИЯ!
СЪНИ, всичко ще мине по най-добрия начин!
Аз вчера бях на консултация! В крайна сметка явно ще сме с момиченце, живот и здраве! За 2 седмици съм качила само 0.5кг! Да не се повярва чак! И направление за болницата получих! Бебчето е добре, около 2,300кг е засега! Плацентата ми е първа степен на зрялост, имам си достатъчно околоплодни води, така че бебчето да си седи вътре и да понапълнее още малко. Другия петък и мен ме пратиха за тонове в болницата! Било задължително! И така, отчетох се!
Хубав ден на всички и много положителни емоции!!! Heart Eyes

# 82
Честито на обебилите се!
Аз още не съм оздравяла и не съм мн. във форма. Малката щерка и тя се разболя.
Видях се с докторката, при която ще раждам - мн. ми допадна. Оптимистка, разбираме се от половн дума.
Чико скоро няма да излиза, но главата е вече мн. ниско и едвам ходя. Доки каза да тръгвам за болница при контракции не на 10, а на 15-12 мин. - това, след като и разказах колко бързо родих предишния път.
Отивам да се лекуваме с Галчето.
Бебеносен ден!

# 83
  • Най-зеленият остров
 wavey
Привет и от мен.
Честити нови бебчетааа.
Съни, стискаме палци всичко да мине по най-добрия начин. На всички майчета, подготвящи се тези дни за среща със своите бебчета - успех.
Рали, много са хубави снимките, но може и само на мен така да ми се струва но май нямаш много настроение  Hug .
лек ден, аз току що закусих и сега отивам да си правя кафее.

# 84
  • София
Добро утро!

Сиянче, Вики, много са ви сладки бебоците! Вики, оправих му мерките на Крис.  Hug
Рали, ама верно си като детенце, има да ти се чууудят защо си родила на тази крехка възраст!  Laughing Hug

Успех на всички, които влизат в болница или имат преглед днес!
Кики, оправих ти термина.  Hug Сега да си го чакаш.  Laughing
Ралмин, твоя термин кога е, аз въобще не те намерих на първа страница, кажи за да те добавя. Упс, намерих те, момиченце чакаш.  Laughing

# 85
Добро утро!
Честити нови бебоци!
Стиснати палци на всички, които имат нужда  fingerscrossed
Добре дошли на завърналите се майчета - бебоците ви са страхотни! Живи и здрави да са!
Рали, малко ти завиждам за личния фотограф-снимките са много хубави  Hug
Пожелавам ви един усмихнат ден!  Hug

# 86
Добро утро,

влизам набързо само...

Лотлориен, само щастие и радост да ви носи Стефания! На теб скорошно възстановяване:)
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

МАРГО, стискам палци:  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ника, благодаря за темичката  smile3525

Галинка, добре си дошла welcome

Сияна, Викторита, страхотни са вашите съкровища, да са ви живи и здрави  Hug Hug Hug

Благодаря за слънчевото утро и преркасната закуска   bouquet

Отивам да стягам синковеца за тренировка, следобед пак ще ви проследя зорко  Mr. Green

# 87
НИКА, в списъчето съм! Термина ми е за 26.02!
Раденка да цункаш малката по дупето!

# 88
  • София
Ралмин, видях те, ама докато фокусирам.... е, много ми се спи хора, не знам как ще го гледам това бебе.

# 89
Раденка да цункаш малката по дупето!
Веднага!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт