Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Radi, днес е твоя ден, я бебока да излиза, да види какво хубаво време е навън!  Hug

# 526
Добро утро!
Съни и аз така реагирах като влезнах към 9   Grinning
Дано и днешния ден е пълен с хубави емоции и здрави бебенца Wink
За кг моите са вече към 30  Whistling Embarassed, съответно и стриите са ми доста но почват да избеляват!Ама не се ядосвам да ми се роди  здрав бебешорко пък после ще му мисля! Peace

# 527
Благодаря Съни,а относно защо няма хора във форума-мисля че пак има някакви проблеми сайта..трудно се влиза днес

# 528
  • Варна
Добро утро и от мен,

Sunny9 благодаря за закуската.

Аз преди малко се надигнах ама така ми се спи, поне че малкия е кротък и като се наяде го оставям в кошарата да си шава, че да се опитвам да поспивам. Днес мисля след обед да изнудя едната баба да дойде да гледа двете дзверчета и да отида малко на покупки, но не знам дали ще ме огрее  Sad.

ponqkoga имаш една почерпка от мен, един човек да каже че малкия прилича на мен. Всички казват че е копие на баща си, ама на никой не му дойде на акъла да ми направи комплимент че има малко и от мен   Laughing Laughing Laughing.

# 529
Добро съботно утро  Grinning !

Чудна закуска Hug, имам нужда да я схрускам, няма да се излагам пред акушерката другата седмица я. Поне две кила трябва да съм залепила до тогава  Whistling....
Да видим днес, кой, и с какво ще ни изненада !

Сияна, приятен пазар  Flutter ! Колко кг. остави в МД , ако не е тайна  Blush ?

# 530
  • Варна
Сияна, приятен пазар  Flutter ! Колко кг. остави в МД , ако не е тайна  Blush ?

Ами 8 кг остаха там Wink, още 9 имам на дупето и корема.  Laughing. Надявам се да успея да ги смъкна бързичко. Blush

# 531
  Добро утро и от мен!
Мерси за закуската,ето и кафенце от мен,тъкмо си направих,че много ми се е препило днес

Аз пускам една прахосмукачка и чакам Жоро да се прибере от изпит и да ходим за легълце и други неща за бебка  Simple Smile нямам търпение

# 532
Добро утро мили дами   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за закусчицата, много е апетитна Simple Smile   Hamburger

Тази нощ спах, горе-долу, но поне не съм с полузатворени очи  Mr. Green

Честито бебче на Криска, да и расте здравичко, послушничко и само с радост да изпълва дома!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Аника77, добре дошла!  welcome

Шомире, честита количка, и аз вече трябва да се спирам на модел и да купуваме, ама нещо ми е трудно...

Линея негра си имам отдолу до горе  Mr. Green, стрии, слава богу, нямам надявам се и така да остана..., килцата са доста +17, ям не ям, все се трупат #Crazy но ще му мисля след раждането...

Браво на мъжете, които шетат и чистят, моя не е от тях, та той дори не може да си отнесе чорапите до коша с прането Mr. Green, но пък иначе е много грижовен татко и с детето чак понякога прекалява с вниманието  Joy макар че, за да съм честна пред себе си, откакто забременях ми помага човечеца, колкото може  Laughing

# 533
Добро утро,мили мами!!!!

Благодаря за закуската.

Хубав ден и покупки пожелавам на всички днес.  Hug

Аз сутринта имах ужасни контракции в продължение на 20-30 минути. Отивам до тоалетната и хоп още тапа... Rolling Eyes Ама чакам де.

Radi дано не ти се наложи да чакаш още много дълго.  Hug

s.newa моите килограми са +15 и аз не ям въобще,от къде доидоха не ми е ясно.

# 534
Добро утро и от мен.
Мерси за закуската и за кафето.
Сиянче, бебока е чудно оформен, наистина. Жив и здрав да ти е! baby_neutral
Ради, честит ти термин! И да те върнат днес, голяма работа, нищо не остана вече. Дано е съвсем, съвсем скоро. Hug
Стар, новата ти снимка е страхотна.  bouquet

# 535
Мепофка,я опиши как изглежда тапата ти,защото и на мен ми изтече нещо тази сутрин(точно като прозрачно желе -и бая си беше).
В четвъртък бях на ЖК,прегледаха ме за разкритие,имах 2 см,и вечерта едни контракции  ooooh! мама мия.Но спряха.Вчера бях по-добре,имах контракции,но слаби.

# 536
Добро утро и от мен или Добър ден, то станало обед, но като не мога да спя през нощта и си наваксвам между 7 и 10 часа Simple Smile
Таньорче ти ангажираш ли се с лекар в ОБ , уффф разколебана съм , защото всеки ти дава някакви съвети...а пък аз си мисля че ако нямам усложнения лекар няма да ме погледне .
А тоновете на бебето от кой момент на татък започват да ги записват? На мен до сега не са ми говорили за подобна процедура, сигурно ни е рано ...
А като говорим за мъже, моя мноооого трудно мога да го накарам да изчисти, но пък как готви, мммммм. Сега обаче и му се налага да чисти, нали се пренасяме в нов апартамент, обзавеждане , чистене , няма как...аз май като принцеска ще се настаня Simple Smile ама какво да се прави . А днес и бабите са там да помагат , а пък аз при вас и на топличко пред компютара Simple Smile Blush

# 537
ДУ, дами!

Ради, чакаме вести!  Hug

Мепофка, Харемче, тапи, контракции... Стискам палци!  Hug

Аз събирам сили за прозорците.  Sick

Какво ли е направила Мерлинаnewsm78

# 538
Аника 77, и аз ще раждам живот и здраве в Окръжна.Избор на лекар нямам,но имам акушерка,която дано да се падне на смяна.Ако не ще и звъня да идва.

# 539
аз отивам на тонове и после ако беба не е на зор отивам на кукерски сабор в Перник... Wink

Общи условия

Активация на акаунт