Сигурна съм, че ви е писнало от такива, които не могат да си вземат сами решения и драскат по форумите за да намерят правилния отговор, като обикновено само те могат да знаят кой е той. Никога не съм си мислила, че някой ден и аз ще опра до форум за да се реша на конкретна стъпка в живота си, но.....уви:)
Така накратко, студентка съм пред дипломиране на 22 г. в икономическа специалност, но ми се иска да запиша право задочно обучение. Това което ми притеснява е ...има ли смисъл след като обучението е 6 години, когато вече ще съм на 28 г. и тогава тепърва да търся реализация, извинявам се на 29 г., тъй като ще ми е нужна и една година за подготовка за приемен изпит. Да рискувам ли и да опитам или да си карам икономиката и туй то. Интересна ми е материята, работих известно време като сътрудник в кантора и ми беше ужасно интересно. Давам си сметка, че няма да е лесно, но се чудя има ли смисъл и не е ли вече малко късно? Като казвам късно имам предвид, че след това имам няколко по няколко месеца стаж в различни институции, а се предполага (и ми се иска) на тази възраст да имам семейство и да имам стабилна работа и доходи. И така....чуденката е да го уча или да не го уча...туй е въпроса:))))
Предварително благодаря на отговорилите, на тея които ще отегча се извинявам