*** Клуб "Здравен работник" ***

• 112 107
  • 554
  •   1
Отговори
# 120
http://uhaaa.com/p/pic1/stuning/41.jpg
Всичко в името на пациента!)))))))))))))))) Joy Joy Joy

# 121
Колежки от 4 год. си махнах престилката./ както вече бях писала де/ Чуденката ми е дали още важи това за 5 год. че ако не практикуваш си губиш правото на работа. Нещо не съм запозната.Ако е така трябва някъде да почна за 1-2 дена/ месеца проформа ли. Къде се провеждат изпитите ако прескоча тези 5 год.
 Не съм запозната с това и всяка информация или насока по въпроса ще ми е полезна.

Едно време това важеше, но май само на хартия, на практика си подаваш документите и те взимат.Сега и аз доколкото знам ако си плащаш чл.внос няма проблем.
Момичета колко плащате чл.внос?

# 122
  • Popovo
   mariyanavi , направо ме разби с тази картинка.  Joy
   кака Сиси , ние плащаме на 3 месеца по 7,20лв, т.е. 2,40 на месец. Сега ни гонят да платим и 1лв до края на годината вноска за Световната организация. Оф, вече ми писна. Само пари искат, а на среща няма нищо. Така съм се надъхала и съм решила да напиша едно "мило писмо", за да си кажа мнението за организацията в която ни задължават да членуваме. Преди не ни даваха никакъв документ срещу парите който даваме. След като дигнах скандал, вече ни се издава касова бележка.

# 123
Момичета, моля ви ако някой ходи до организацията да попита какво е правното основание чл.внос да плащат и бременните, майките с бебета и тези които са в неплатен отпуск и нямат никакви доходи?

За мен това не е нормално.Във всички организации майките плащат по 0,50ст или нищо.А тук си плащат по 2,40лв???

# 124
 Хей, Мацки,какво ги вършите в тази съботна вечер? Laughing
Аз си правих рибена чорба от сьомгова пъсрътва - м-м-м-м стана супер!  chefИтака се натъпках! smile3508И БИРИЧКА СИ ПИЙНАХ!оХ!КЕФ! beer beer beer
Хайде хубави емоции и щастлива вечет ви желая!А на дежурните-лека работа! doctor

# 125
  • Popovo
   кака Сиси до преди две години жените който бяха в майчинство плащаха половин такса. Точно този период оцелих и аз. Дори когато излязох в майчинство бях решила да не плащам нищо. Но когато се върнах на работа ме задължиха да си платя всичко със задна дата. За моя радост на половин такса. И точно когато се върнах на работа (това стана април 2009) върнаха отново всички да плащат една и съща такса. Просто ми казаха,че за да не си загубя правата трябва да си плащам членският внос.
   Моя колежка не беше работила като лаборантка от както беше завъшила, приблизително 10 години. И естествено за да си възтанови правата се явява на изпити. Започна работа при нас и поиска да  й извадят сетификат, но от организацията й казаха,че трябва да си плати за цялото време от 2005 до сега (не съм сигурна за годината в която ни задължиха да станем членове), при условие,че тя работи едва от две години. Това е просто абсурд. А за информация никой нищо е ни казва.
  Хайде другите се включвайте с някаква инфомация ако имате.
   mariyanavi   направо да ти завиди човек. Наздаве от мен.

# 126
Я,каква хубава тема имало и да не знам.Аз продавам хапчета, работя в аптека.Харесвам си работата, е има плюсове и минуси ,които можем да ги обсъдим.
Имам завършено и за мед.сестра, но нямам стаж.Завършила съм преди 14 години и за съжаление съм загубила всички права.Миналата година се интересувах за възстановяването им - в Русе няма къде, трябва да ходя в Плевен.

# 127
  • Sofia/Scotland
Здравейте,моми4момичета!Приятно е да видя тема и за нашето съсловие и ще се радвам да ме приемете сред вас.Завършила съм Медицински Колеж-Варна през 1992г,работила съм само като клиничен лаборант.В момента не работя и не съм в България.Интересно ми е да чета личния ви опит за състоянието на тази сфера в момента.Ще продължавам да ви чета и да се включвам при възможност.
Хубава вечер на всички!

# 128
  • гр. София
Вчера в нашата лаборатория(патология )получихме новия план-график за курсове за следдипломна квалификация през 2011г..Едни и същи, с малки изключения от години насам.Лично аз за последно съм ходила през 2007г.на курс за  новости в клиничната лаборатория,нищо ,че не работя в такава лаборатория.Оттогава насам няма нищо подходящо и ново за мен и моите колежки.
Искам да ви попитам лично за вас, какъв е стимула да посетите такъв курс при положение ,че ползвате от вашата годишна отпуска и си го заплащате?

# 129
  • Popovo
   Добре дошли на nia7 и scoti ! welcome Надявам се да ви е приятно при нас.

Да ви почерпя за моят рожден ден на патерици, който беше вчера.

Ей голяма почерпка пада вече втори ден. Две от колежките ми и шефът ми също имаха празник и от вчера като сме заседнал;и на едни маси няма ставане. Шефа ни се скара,че сме обърнали стайчката ни за отдих на механа.  Mr. Green Малко да си призная е прав.
  ellytza да си призая чесно никога не съм ходила на такива курсове.А ако ми кажат и да си ползвам и отпуската заради курс, просто да забравят. Нямам време да се занимавам с глупостите на някой който целта му е само да си вземе хонорара, който са му обещали за няколко часа говорене. Ако от това не ми зависи работата, просто без мен.

# 130
  • гр. София
mama_vesi, специално за теб!

# 131
  • Popovo
   ellytza голямо благодаря. Embarassed

# 132
  Е-хей!Заформяме се голяма банда!!!!Добре дошли на новопостъпилите в темата! smile3525 welcome welcome welcome
  mama_vesi ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО,МНОГО ОБИЧАНА!
 Специално за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=blypORq3HMc
Като няма пари да има веселби!!!!  bigdance2 nbirthday  Gift
Хайде хубава вечер и незабравими емоции на всички!А, забравих да кажа, че курсовете са много хубаво и пиятно преживяване.Полагат се и служебни отпуски-командироваъчни и т.н.!Търсете си правата, Колеги!Успех!

# 133
Да се настаня и аз при вас, ако има още едно място на пейката Laughing

7 години стаж в болница като сестра в БГ + 2 1/2 години тук.

Hug

# 134
Да се настаня и аз при вас, ако има още едно място на пейката Laughing

7 години стаж в болница като сестра в БГ + 2 1/2 години тук.

Hug
Добе си дошла!  bouquet  bouquet  bouquetМеста,Мила,при нас колкото си искаш има,само желаещи да се присъеденят да има ,че купона да върви с пълна пара! newsm44 welcome

Общи условия

Активация на акаунт