Да си поговорим за мода...

• 45 346
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Ах ма моля Hug Hug

Винаги можеш да го дадеш на шивач да го свие малко Peace

# 631
Ах ма моля Hug Hug

Винаги можеш да го дадеш на шивач да го свие малко Peace

Дано не се налага. До 13.04 ще знаем повече Grinning

Сега погледнах, че моделът е сравнително тесен горе и нямам против, ако не е впит по мен, защото ми трябва малко свобода за един хубав пуловер отдолу. Много е ветровито тук..

# 632
Мис, в последния момент промених цвета. Поръчах си корал 36 номер, а разликата с размер 34 е 2,5- 3см.. Не са много, надявам се  Laughing

Ето го:

И това благодарение на теб, защото нямаше да го видя, ако не беше пуснала линка на това с високите рамена! Целувки!  Hug
Лили, страхотен цвят!  Heart Eyes

# 633
Благодаря, Куки!  Hug

Малко е рисковано, защото съм далеч по-светла от дамата на снимката, но се надявам, че ми отива! Любопитна съм дали цветът е същия... Малко странно ми стана, защото цената на сивото беше по-ниска, но мисля, че си заслужава! Като дойде, ще пусна снимки.

Днес се разходихме семейно по магазините и намерих голям избор на гривни- всякакви модели, цветове, цени... Но не си взех нищо защото не си подхождат с това, което нося! Ако нося такива, трябва да махна другите бижута, а не ми се ще... Има още един вариaнт, но е малко по-неизгоден.

Познавате ли Frey Wille? Правят *цветни* и раздвижени красоти, но много от тях със златна основа.. Ето някои снимки:

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 21:16 от Лили - Лу

# 634
Лили-Лу, много интересни бижута, признавам си не ми бяха известни, но са много цветни, искат мис е гривни ама с тез ръчички...може с обички да се разпиша обаче...

Да побутна с малко пролетни тенденции в аксесоарите според Воуг

И снимка на бременната Жизел:
(пълната статия  тук

# 635
Мис, отново  Hug

Гривните са много пъстри.. Като цяло техните бижута са такива и това е причината да ги избягвам!

Сега отворих линка и с каква радост забелязох Carry Bradshaw ...  Heart Eyes
Хубавка.. А и бяло харесвам! Но каква е тази нетипична за SATC рокля?

Какво мислите за чантичите тип кутийка?

# 636

Лили , чантите тип кутийка са кото джс-мите. Ще ги забравям  постоянно някъде    Joy  Ще чакаме с  нетърпение снимки на новото палтенце!  Peace

# 637

Лили , чантите тип кутийка са кото джс-мите. Ще ги забравям  постоянно някъде    Joy  Ще чакаме с  нетърпение снимки на новото палтенце!  Peace

Joy И мен това ме притеснява!
Палтенцето е изпратено и съм толкова нетърпелива вече...

# 638
Лили, удари ме в слабото място с тези цветни бижута.
Първата ми подобна "любов" беше италиански пръстен- круша.
Не съм го носила отдавна, трябва да поровя и да го възродя от пепелта.

Чантите тип "кутийка", както и пликовете не са ми по сърце. Нося ги само в много официални случаи. В противен случай просто ще ги забравя някъде Laughing

# 639
  • Варна
Чантите-кутийка са ми по душа. Ама са безкрайно непрактични - аз, като една костенурка, винаги си мъкна половината къща с мен. Направо не знам как ще е карам с таз' мънечка чантичка.
Иначе роклята на Кари ме кефи много. Мисля, че имам същата /от фешън юнион бързо се ориентират в модните тенденции/, само че яркорозова. Изключително удобна рокля - хем стои добре, подчертавайки всички хубави неща в женското тяло - рамене, деколте, крака, хем крие проблемните - дупе и корем. Одобрям-с.

# 640
Аз харесвам малки чанти и клучове, но не е възможно да ги използвам ( няма как да поберат GPS, телефон и др. необходими неща).

# 641
Добро утро, дами  Hug

И аз съм им фен на тези чантички! Откакто спрях цигарите, мога да нося такава. Иначе трудно щяха да се поберат!  Laughing

Богиня
, и на мен роклята много ми харесва и това ме учуди, защото Carry рядко носи таива практични неща. Имам подобна туника и ч носих до към осмия месец на бременността (не само нея, де  Laughing ). Многофункционална  Grinning

# 642
# 643

Хриси, гледах ги тези чантички, но имам една с pin up girls и май ми стига. Не съм я носила много..  Идеята е обаче много оригинална! Виж, относно бижутата съм много консервативна  Blush

# 644

Общи условия

Активация на акаунт