Аз като спец и нелишаваща се от секс-за да се отървете от килограмите, мачкайте чаршафите

Аз го отдавам на това, че Ева направо ми стопява лагерите и вечер съм гроги - тя откакто сме затворени вкъщи май иска 100 % да съм до нея и вече направо се чудя какви маймунджулуци да правя, че да не е кисела милата.

Как сте с паричките? 
Вярвам в добрия изход от този неприятен за вас период!

Децата много по-добре и бързо възприемат когато отделните думи им се показват по този начин. Ще се радвам ако споделите как е при вас
При нас е много сполучливо - веднага му грабвам вниманието и ме зяпа с отворена уста 
при нас е умерено - желание ту има, ту няма. Добре, че имам толерантен и търпелив мъж, който никога не отказва, но пък и не настоява. Инициативата идва от моя страна, поне след раждането. Златен ми е той. И пари постоянно ми дава, ама аз не съм от много разпиляните, та сигурно за това. Ще взема и аз да полазя тези сайтове, пък да видим тогава
Та по този повод и аз се заинтригувах от показаните обувки
Смехоранке, би ли copy-paste от вече изпратените ти разяснения към другите мами и към моята пощенска кутия, пък да видим кон боб яде ли 
Танче това е страхотно за Лили-само така да е занапред
А за мъжете обсъждахте в предната темичка-моя не го давам
готви,мие чинии,пари носи,угажда ми за всичко/с граници де/,щерка си гледа,без памперса обаче.Оня ден дори за пореден път я преспа,а аз беж на кафе.Макар и за 1час друго е.А за секса ще го дам-всяка вечер да е ама аз да не съм от стомана.
Все ще ви питам------------КАЖЕТЕ крем за лице-пак сме с напукани бузки и не минава от Бюбхен????Честито на месечинките,а сега отивам да видя каде да пращаме снимките ако успея.
Една приятелка дерматоложка като я видя и викна,че я возя в количка за 300лв а 20 лв. за крем нямам.Положението беше трагично.