Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Рени, да ти е живо и здраво бабчето!  bouquet Стоянчето Мутафова, също! Мноооого я харесвам тая жена, бееее Crazy Любимка ми е!
Момичета, благодаря за поздравите! Стефче, за мойто тате става въпрос Wink Да не се преуморяваш, ей! Laughing
Хаясчето и вени, вече трЕбе да са  се срещнали... Сега ще има кафенца, гримчета, мъжленца...  Mr. Green После да разкажете, ей! НЕма да се гониме из форумО Laughing
Полинко, дай сЯ една рецепта за гевреци... Трима мъже имам в къщи! Mr. Green

# 526
Теди, по ей таз правя сега - http://pep-4o.blogspot.com/2010/01/blog-post_31.html
Дано да не объркам нещо Rolling Eyes.
Цвети, кажи нещо, само гледаш отгоре Laughing.

# 527
Оooooooooo и аз ще ги забъркам сега! На pep-4о рецептите са много хубави  Peace!

# 528
Мойто тесто сега втасва и дано Ник поспи, че да не прецакам работата Praynig.

# 529
Брях Shocked. Много народ на клона, пък всеки си трае Mr. Green.

Уелкъм на гостите Laughing!

# 530
И мойто, ама Калоян взе че се събуди.  Crossing Arms
Суууупер много ми е криво.  Sick

# 531
И мойто, ама Калоян взе че се събуди.  Crossing Arms
Суууупер много ми е криво.  Sick
  Камче, аз не съм забравила за това, което ме помоли, ноо не искам да говоря с леля ми, че последно леко се сдърпахме.  Остават 2 дни до операцията. Къде ще я правите, че не ми стана ясно- Бургас или Сф?

# 532
А, Рени, няма проблем, не се притеснявай. В Бургас ще е.
Съжалявам, ако досаждам, ама тея дни една буца ми е заседнала в гърдите....... Sad

# 533
Kaмче, споко бе, душицо spoko. Всичко ще мине нормално Peace. Как е младежът? Притеснява ли се?

# 534
# 535
Kaмче, споко бе, душицо spoko. Всичко ще мине нормално Peace. Как е младежът? Притеснява ли се?

Мисля, че не може да разбере какво става.

# 536
Нямам време да ви прочета, по- късно ще опитам да наваксам.
Аз се тръшнах, та се разболях, та два дни не съм ставала от леглото.  ooooh!
Ей ви набързо една снимка, само щото сте мои хора, а и да не кажете после, че съм ви излъгала.

http ---> кой видял, видял.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 18:57 от Джуличка

# 537
Аууууу, Джулке, хорото ли водиш? Па сериозна, бреее! Laughing
Ками, да знаеш, на теб ти е по-притеснено отколкото на детето. Ще мине всичко, само нервите и притесненията ше ти останат. Майчица си, няма как. Стискаме палци fingerscrossed Пък ти си помрънкай тука, поплачи си ако трябва. За какво сме иначе! С теб сме! Hug Hug Hug

# 538
Мисля, че не може да разбере какво става.

Не е и нужно Peace.
Направи сега гИвреците, дай на децата да хапнат, пък другото е неизбежно, но ще мине Peace.
Горе нослето, ей Hug.

Джулке,  Crossing Arms. Ти кво сега? Доди, Фърли ни тука една снимка, и айде, стига ви толкоз Twisted Evil. Я ей тъй, както подсмърчаш, вземи драсни малко подробности за сватбата, па и децата да покажеш набързо, няма да се разсърдим Laughing.
Оздравявай Hug.

# 539
Ками, да знаеш, на теб ти е по-притеснено отколкото на детето. Ще мине всичко, само нервите и притесненията ше ти останат. Майчица си, няма как. Стискаме палци fingerscrossed Пък ти си помрънкай тука, поплачи си ако трябва. За какво сме иначе! С теб сме! Hug Hug Hug

ТъЙ де, права си Теди.  Hug
Знам че на хората не им се четат мрънканици, ама пусто ще ми мине... Crazy

Джули, брех много си сериозна наистина. Неподкупна някак си.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт