Козметика Cattier- някой ползвал ли е?

• 15 261
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
sunny70 и аз го имам каритето.много е готино.ти за какво го ползваш-аз за стрии дано да помогне Praynig

# 16
аз го ползвам за доста неща, против стрии, като го комбинирам с масло от шипка за по-добър ефект; ползвам го и за цъфтящи краища на косата, без отмиване; сега ще става все по-подходящо, защото е добре против слънчеви изгаряния...многофункционално е, доволна съм и аз...

# 17
аз го ползвам за доста неща, против стрии, като го комбинирам с масло от шипка за по-добър ефект; ползвам го и за цъфтящи краища на косата, без отмиване; сега ще става все по-подходящо, защото е добре против слънчеви изгаряния...многофункционално е, доволна съм и аз...
bi li dala malko pove4e info za kakvo drugo moje da se izpolzva i kak?za lice s mazna koja bi li stanalo?

# 18
Моето лице е с мазни участъци и му се отразява добре, но се мажа само два-три пъти седмично, след като го измия сутрин с гел за лице. (През останалото време си мия лицето само с вода.) Като че ли омазняването дори намаля. Ако не се лъжа, маслото осигурява и известна UV-защита.
Съни70, благодаря за линковете!

# 19
bi li dala malko pove4e info za kakvo drugo moje da se izpolzva i kak?za lice s mazna koja bi li stanalo?

...виж тук, има интересно инфо, специално за Каритето http://www.kukuriak.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0% … %B5-%D0%BE%D1%82/

# 20
....за мазна кожа имат специални кремове, които обират излишъка от мазнина, каритето може да го ползваш за тялото повече, но за лицето, според мен трябва матиращ крем, по лек...

# 21
Аз не съм привърженичка на честото третиране на кожата с каквото и да е, та на мен (засега) ми върши идеална работа. Но моята кожа не е много и изцяло мазна, пъпки също рядко ми се появяват. Предполагам, че си е и до кожа...

# 22

...виж тук, има интересно инфо, специално за Каритето http://www.kukuriak.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0% … %B5-%D0%BE%D1%82/
мерси наистина много полезно.  bouquet

# 23
Поръчах си тестери - http://www.-spam120-/product/804/mostri-cattier-.html
Избрах си шампоан против пърхот, защото имам този проблем, хидратиращ крем за нормална кожа. Оле! Ще докладвам.
Жалко, че няма тестер на това чудотворно масло от карите, за което пишете. Четох описанието му в сайта - ами той е за 100 неща - мъже, жени, деца, за след бръснене, против стрии, за коса, лице .... Но толкова ме навихте, че май и тестер не ми е нужен.

А някой знае ли нещо за двата антицелулитни продукта? Сега са ги пуснали на промоция, но нямам никаква идея дали био продуктите имат ефект върху този звяр - целулита или си му трябва чиста химия  newsm78

# 24
Запис да ви следя!  bouquet

# 25
Поръчах си тестери - http://www.-spam120-/product/804/mostri-cattier-.html
Избрах си шампоан против пърхот, защото имам този проблем, хидратиращ крем за нормална кожа. Оле! Ще докладвам.
Жалко, че няма тестер на това чудотворно масло от карите, за което пишете. Четох описанието му в сайта - ами той е за 100 неща - мъже, жени, деца, за след бръснене, против стрии, за коса, лице .... Но толкова ме навихте, че май и тестер не ми е нужен.

А някой знае ли нещо за двата антицелулитни продукта? Сега са ги пуснали на промоция, но нямам никаква идея дали био продуктите имат ефект върху този звяр - целулита или си му трябва чиста химия  newsm78

...аз си взех дрениращия гел миналата седмица от една дрогерия във Варна, има страхотен ефект върху кожата, става изключително гладка и мека...най-вероятно заради топчетата от гуарана, които съдържа, които механично въздействат и подобряват кръвообръщението...другата седмица мисля да взема и второто, стягащото средство и ще ви кажа какъв е резултата..  261uu

# 26
  • София
И аз поръчах днес тестери, много ме зарибихте  Sunglasses

Lulova, шампоана против пърхот как го намираш? Би ли споделила впечатления, ползвала си и други марки предполагам и имаш база за сравнение  Praynig
  bouquet

# 27
The Baroness, на първо четене съм доволна. Косата ми е ок, незнам как да ти я опиша, понеже така или иначе отгоре слагам балсам и пяна. Използвах го тази сутрин. След 2-3 дни ще мога да кажа със сигурност дали наистина е "моят" шампоан против пърхот, ако скалпа е все още ок, без следи от пърхот и сърбеж. Подсети ме. Ти какви тестери си поръча? Дай после отчет, please.

sissi81, нали за този дрениращ говориш?  http://www.-spam120-/product/571/cattier-drenirasht-antitselulit … -ot-guarana-.html Поне аз не открих друг .... Кожата повърхностно ли става гладка или по-цялостно и дълбоко ... Уф, как го описах. Аз имам доооста целулит и се чудя

# 28
The Baroness, на първо четене съм доволна. Косата ми е ок, незнам как да ти я опиша, понеже така или иначе отгоре слагам балсам и пяна. Използвах го тази сутрин. След 2-3 дни ще мога да кажа със сигурност дали наистина е "моят" шампоан против пърхот, ако скалпа е все още ок, без следи от пърхот и сърбеж. Подсети ме. Ти какви тестери си поръча? Дай после отчет, please.

sissi81, нали за този дрениращ говориш?  http://www.-spam120-/product/571/cattier-drenirasht-antitselulit … -ot-guarana-.html Поне аз не открих друг .... Кожата повърхностно ли става гладка или по-цялостно и дълбоко ... Уф, как го описах. Аз имам доооста целулит и се чудя

...да, точно този е, като започнеш масажа мястото се зачервява и усещаш затопляне, аз го правя преди душа, като се отмие имаш чуството, че си си сменил кожата...като минат няколко дни ще вога да кажа какъв е резултата... smile3506

# 29
  • София
Днес получих тестерите, ще докладвам по-късно. Поръчах всички възможни от сайта  Mr. Green

Между другото поръчах слъвцезащитен крем на Ziaja - SOPOT SUN КРЕМ СЪС ЗАЩИТЕН ФАКТОР 30
ПРОТИВ БРЪЧКИ - 60 ml   
Кремът не е запечатан, няма и срок на годност на опаковката. Видимо е и пробван- има засъхнал крем около капачето. Дали всичките им неща са в това състояние? Ако е така ще си остана с мострите  Stop

Общи условия

Активация на акаунт