Козметика Cattier- някой ползвал ли е?

• 15 255
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
The Baroness, на първо четене съм доволна. Косата ми е ок, незнам как да ти я опиша, понеже така или иначе отгоре слагам балсам и пяна. Използвах го тази сутрин. След 2-3 дни ще мога да кажа със сигурност дали наистина е "моят" шампоан против пърхот, ако скалпа е все още ок, без следи от пърхот и сърбеж. Подсети ме. Ти какви тестери си поръча? Дай после отчет, please.

sissi81, нали за този дрениращ говориш?  http://www.-spam120-/product/571/cattier-drenirasht-antitselulit … -ot-guarana-.html Поне аз не открих друг .... Кожата повърхностно ли става гладка или по-цялостно и дълбоко ... Уф, как го описах. Аз имам доооста целулит и се чудя

...да, точно този е, като започнеш масажа мястото се зачервява и усещаш затопляне, аз го правя преди душа, като се отмие имаш чуството, че си си сменил кожата...като минат няколко дни ще вога да кажа какъв е резултата... smile3506

...с нетърпение ще чакам инфо, за да си го взема и аз, ако има видим ефект, че иде лятооо...  sport027

# 31
Купих си, купих си!!!!  newsm44  Маслото от карите с аромат на цветя! Еми, като за 2-3 мазания съм много приятно очарована. Първият ми "сблъсък" с маслото малко ме изуми - твърдо и ронливо - опитах се да размажа и после се наложи и да позабърша пода ... Но накрая се присетих, че е редно да прочета начина за употреба и хората са си го написали интелигентно - едно парченце колкото лешник, което трябва да се разтопи в дланите. Та така - аз съм доволна и днес ми е едно хубаааавооо.

# 32
Купих си, купих си!!!!  newsm44  Маслото от карите с аромат на цветя! Еми, като за 2-3 мазания съм много приятно очарована. Първият ми "сблъсък" с маслото малко ме изуми - твърдо и ронливо - опитах се да размажа и после се наложи и да позабърша пода ... Но накрая се присетих, че е редно да прочета начина за употреба и хората са си го написали интелигентно - едно парченце колкото лешник, което трябва да се разтопи в дланите. Та така - аз съм доволна и днес ми е едно хубаааавооо.

като си го взех и аз си помислих, че е развалено или замръзнало, но се оказа, че се топи в дланта при допир...супер е, направо става като олио...

# 33
Да предоставя и обещания доклад за това как се чувства скалпът на третия ден с измиването с тестера на противопърхутния шампоан на Катие - ами просто чудесно! Така, че това ще е следващата ми покупка!

# 34
  • София
  bouquet

# 35
# 36
Да предоставя и обещания доклад за това как се чувства скалпът на третия ден с измиването с тестера на противопърхутния шампоан на Катие - ами просто чудесно! Така, че това ще е следващата ми покупка!

страхотно, хубаво е, че има тестери, рядко има такива за шампоаните и по тази причина съм наредила 5-6 в къщи...момичета, пробвал ли е някой кремче за лице за чуствителна кожа?   Nature Sunny

# 37
  • София

Аз пробвах противобръчковия, много ми допада  Peace
Не е мазен, добре хидратира и е подходящ и за чуствитена кожа според мен, моята е смесена и доста чуствителна  Heart Eyes

# 38

Аз пробвах противобръчковия, много ми допада  Peace
Не е мазен, добре хидратира и е подходящ и за чуствитена кожа според мен, моята е смесена и доста чуствителна  Heart Eyes

благодаря за инфото, ще взема да го пробвам и аз, хвърлила съм око и на околоочния от тази серия, ще споделя впечатления... fingerscrossed

# 39
sissi81, имаш ли вече резултати за споделяне...за антицелулитната серия  newsm18

# 40
sissi81, имаш ли вече резултати за споделяне...за антицелулитната серия  newsm18

според мен вече има резултат, не е магическо мазило, но кожата ми е много по-гладка и изглежда много по-добре, вчера си поръчах и кремчето за стягане, като че ли ефектът започва да се вижда, но трябва още време + диетка ... Praynig

# 41
  • София
записвам се да ви чета,интересуват ме шампоаните за мазна коса.Хубави ли са?
Доколкото помня тия шампоани са абсолютно натурални или се лъжа?

# 42
да, натурални са, аз ползвам този за суха коса с бамбук и съм изключително доволна...

# 43
Имате ли някакви вяечатления от тези две маски:

БИО КОЗМЕТИКА

Пречистваща и реминализираща, маската със Зелена грина е идеалната грижа за смесените и склонни към омазняване кожи.

СВОЙСТВА Маската със Зелена глина на Cattier, в която оптимално са съчетани Зелената и Бяла глина, е идеалната нежна и реминализираща грижа за смесената и мазна кожа. Обогатена с масло от био жожоба, което хидратира и предпазва, с био мента, която има освежаващо, антисептично и стимулиращо действие, с етерично масло от Розмарин, който омекотява и подхранва епидермиса, премахва токсините и избистря тена. Благодарение съдържанието на микро-елементи в глината, тази маска “доставя” на кожата така необходимите минерали и олиго-елементи, за да бъде тя здрава и със сияен тен.

СЪВЕТИ ПРИ УПОТРЕБА Нанесете дебел слой от маската с Розова Глина на лицето и врата, като избягвате околоочния контур и устата. Оставете да подейства 10 минути, след което изплакнете с хладка вода и подсушете лицето с мека памучна кърпа. Допълнете грижата за вашата кожа, като нанесете хидратиращия крем на Cattier “Elixir Végétal” за мазна кожа.

ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ Зелена глина, Бяла грина, масло от био жожоба, етерично масло от люта мента, етерично масло от розмарин, млечна киселина от растителен произход.

Маска, специално пригодена за мазните кожи, за постигане на свеж и блестящ тен.

СВОЙСТВА Маската Мasque Purifiant на Cattier абсорбира излишъка от мазнини, стяга порите, смалява пъпките по кожата. Истинска разкрасяваща маска за мазните кожи, тя възвръща прозрачността, свежестта и чистотата на тена.

СЪВЕТИ ПРИ УПОТРЕБА След като сте почистили кожата с Gel Nettoyant Purifiant на Cattier, наложете маската на тънки слоеве върху лицето, оставете да действа 5 до 10 минути и след това изплакнете обилно с бистра вода. Използвайте 1-2 пъти седмично.

ОСНОВНИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ Бяла глина (рН неутрално), Екстракт и етерично масло от лютива мента, Масло от жожоба, Етерично масло от чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), Етерично масло от розмарин.

# 44
Зелената я ползвам редовно (със смесена кожа съм) и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт