ОСМОКЛАСНИЦИ ІІ-ри срок

• 26 219
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София и там където не се пуши
Дороти така е когато детето не играе физкултура ,обречено е да скучае Grinning

Ами и да замръзне. Специално в протокола пише да не седи във физкултурния салон.

# 691
  • България
dessislavas , вземи си от палачинките, те са за всички!  Joy Ако не стигнат ще дам допълнително  Joy Joy Joy

# 692
  • гр. София
ЧЕСТИТ 3 МАРТ !!!

Искам да видя Фран на живо,че съм много любопитна(то ми е от зодията). Laughing
От палачинките се отказвам,че съм на диета,но кафето приемам.

# 693
  • България
 Аз мисля, че я познаваш  newsm78. Тя беше на първата среща, седеше до мен. Разгледай снимките и ще си опресниш спомените  Joy Joy Joy

# 694
Здравейте, момичета! Вчера нямах възможност да се включа, но днес ще наваксам между пералнята, чиниите и т.н.
Да ви кажа, че моите юноши пак са на игрището, но това, което искам да споделя е следното - излязоха по къси спортни гащета. Как се обличат децата ви, моите цяла зима са по тениски и къси панталони вътре, а вече и навън. Било топло...Еми не знам, не ми е нормално, но не мога да им повлияя да се обличат по-нормално. #Cussing out
Иначе и аз съм била на много бригади и на военно. От бригадите най-уникалната ми е, когато брахме дини - то беше едно трескане в земята, лапане, мазане. Беше до една влакова линия и замеряхме влаковете с дини, абе ужас. Иначе имам спомени и от консервни комбинати - в Айтос, в Септември и къде ли не. Брала съм грозде, домати - бяха за износ и трябваше да са зелени с червена звездичка отдолу newsm78 ,събирала съм картофи.
А военното ми съвпадна с аварията в Чернобил. Спомням си, че изведнъж се появиха някакви хора с разни уреди, естетвено, никой не ни каза за какво иде реч. Лежахме си по тревите, ядяхме череши и накрая ни казаха, прибираме се, военното свъши. Кой знае какви глупости дремят в нас и кога ще се появят, ама...Но завинаги съм запомнила параметрите на Калашников - 7,62 милиметров!

# 695
Здравейте, мамита!

Честит ви празник!

Моля някоя от вас да ми пише на лични за срещата - кога, къде, как.
Благодаря предварително, че нямам време да чета.

София и Лейди благодаря ви. Ще направя всичко възможно да дойда, но не съм сигурна.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 20:52 от Asss62

# 696
  • София
Asss62 - най-после. Къде потъна, приказен принц на бял кон ли те отвлече.
Ще ти пишем за срещата - обаче не приемаме от главните заподозрени лица да не се явяват.
Шегата настрана - ще се радваме да дойдеш, ако можеш

# 697
Asss62 , къде се изгуби???
Срещата е на 13.03. от 13.00 ч. в Мис Каприз. Ще се радвам да се съберем повече мами.

dessislavas
,благодаря за въпроса, пътешественичката е много добре.
Вижда един нов свят, който до сега е бил чужд за нея. Освен в Гърция на друго място в чужбина не сме я водили.
Вчера са ходили до Луксор. Днес им е ден за почивка-релакс, плаж и басейн в Хургада.
Утре са в Ел Гуна-Египетската Венеция.
Петък-Кайро и пирамидите.
Събота вечерта се прибират. Докато не си дойде да я гушна все ще ми е свито сърцето.
...
Мда...прекрасни ученически и студентски години имаме.А бяхме хубави и млади...сега сме само млади! Wink

# 698
  • София
Фран Джонсън - обещахме да ти даваме успокоителни и алкохол. Ама ти звучиш чудесно - явно детето е ОК. Супер! И аз искам да отида да видя тези каманаци, ама друг път  Joy
Това ме подсеща - къде е красивата Зла Гад. Къде си? Нали ще дойдеш на срещата? Ти поне си от сериозните мами.

# 699
Лейди, понеже се възхити  Joy от подписа ми ето тема от къде ми дойде идеята http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476633.0

А днес по БТВ http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=258&video_id=28223
Кабо Алма поздрави майката, ако я познаваш   bouquet .

# 700
  • Sofia
Здравейте  bouquet
Фран страхотна програма имат децата!!!
Grinning Не знаех че има Египетска Венеция newsm78

# 701

Хайде на виртуална закуска  Grinning в Париж

Лейди страхотен снимков репортаж си спретнала за фазите на растежа и цъфтежа на орхидеята.

# 702
И аз гледах, дори гласувах .

# 703
  • София
Здравейте момичета!

Suni4ka,
мислех, че няма да се справя с това цвете, но цъфна пак и много му се радвам!Чудна закуска! 10х! Simple Smile
Дороти,   bouquet
Фран, радвам се на твоите новини за детенце! Hug
Novinka, спортистите са така - гледам ги по екипи в училищния двор,.. Ние сме малко пО-обечени  Mr. Green

# 704
Здравейте дами,

Да спедоля една извънкласна дейност на нашите деца. Днес учителката по Български език и Литература ще ги води в Народния, на "Крадецът на Праскови".

Общи условия

Активация на акаунт