За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 26

• 34 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Младост
Здравейте

На скоро - може би преди месец, някой беше публикувал рецепта за Крем с маскарпоне и  бейлис. Имаше и сметана и настъган шоколад.
Моля някой ако се сеща да ми пусне линк към рецептата  Praynig

Благодаря предврително
На traсy_t е рецептата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448384.msg13749143#msg13749143

# 631
Здравейте! Един въпрос и от мен - имам сушени плодове (ябълки и стафиди) и искам да направя някакъв десерт с тях, но освен за мюсли не се сещам за нищо друго  newsm78 Много ще съм благодарна на всякакви идеи 

# 632
  • Пловдив
ams ,може да ги пласираш на ашуре или някакъв кекс/сладкиш

# 633
Здравейте! Един въпрос и от мен - имам сушени плодове (ябълки и стафиди) и искам да направя някакъв десерт с тях, но освен за мюсли не се сещам за нищо друго  newsm78 Много ще съм благодарна на всякакви идеи  
   Накисни ги за малко в гореща вода,за да омекнат, и ги сложи в някой сладкиш. Simple Smile

Пухкав сладкиш с плодове
    Шоколадова чийз-торта.
    Ябълков сладкиш.
    Гвиниот
    Меден сладкиш "Далматинец".
    Шоколадов кекс "Панадолко".
    Охлювчета на Варвара.

# 634
Elfita, Селма, благодаря ви, момичета!  Hug Направих ябълковия сладкиш като настъргах 1ябълка за сместа, а за парченцата, които се нареждат, използвах сушена. Ухае страхотно! Току-що изключих фурната. Дано да не спадне като извадя тавичката и да си остане така пухкав както изглежда! На мен обикновено кексовете и сладкишите все ми бухват докато се пекат, а след това се сплескват като палачинка  newsm78 Явно нещо не правя както трябва  newsm78
По-късно пак ще пиша да ви кажа какъв е финалния резултат   chef

# 635
Супер! Не спадна! Всички го харесаха - много пухкав и ароматен. "Няма да остане" беше първият коментар  Laughing Благодаря за идеите!   bouquet

# 636
Мацки,всеки път,когато трябва да правя баница с готови кори ,яйца и сирене,вземам рецепти от интернет. Почти винаги стават добре,но за съжаление,забравям да си ги запиша. Сега пак се чудя коя е била най-сполучливата. Дайте рецепта,този път вече ще си я запиша. Голяма домакиня съм,няма що! Embarassed Embarassed Embarassed

# 637
Супер! Не спадна! Всички го харесаха - много пухкав и ароматен. "Няма да остане" беше първият коментар  Laughing Благодаря за идеите!   bouquet
     Страхотно!Честито!Много се радвам! Hug

# 638
Мацки,всеки път,когато трябва да правя баница с готови кори ,яйца и сирене,вземам рецепти от интернет. Почти винаги стават добре,но за съжаление,забравям да си ги запиша. Сега пак се чудя коя е била най-сполучливата. Дайте рецепта,този път вече ще си я запиша. Голяма домакиня съм,няма що! Embarassed Embarassed Embarassed
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287380.0

newsm10

# 639
  • Sf
Привет,
Дайте ми съвет, моля, за пържени филийки. Има ли начин да не се опушва така цялата кухня, докато се приготвят и дали има друг начин за пържени филийки без буквалното пържене?
Предварително благодаря!

# 640
ето така правя аз ПЪРЖЕНИ ФИЛИИ

Нищо не се опушва, дори сутрин преди работа ми се е случвало да правя и не се вмирисвам

# 641
  • софия
С ГОТОВА ИЗПЕЧЕНА СКУМРИЯ ДАЛИ МОГА ДА НАПРАВЯ НЯКАКВА САЛАТА? ИЛИ ДРУГО, ЧЕ МИ МИРИШЕ НА ТИНЯ И НЕ МОГА ТАКА ДА Я ЯМ? БЛАГОДАРЯ!

# 642
  • Sf
ето така правя аз ПЪРЖЕНИ ФИЛИИ

Нищо не се опушва, дори сутрин преди работа ми се е случвало да правя и не се вмирисвам

пеп-4о, благодаря ти!!! Hug

# 643
С ГОТОВА ИЗПЕЧЕНА СКУМРИЯ ДАЛИ МОГА ДА НАПРАВЯ НЯКАКВА САЛАТА? ИЛИ ДРУГО, ЧЕ МИ МИРИШЕ НА ТИНЯ И НЕ МОГА ТАКА ДА Я ЯМ? БЛАГОДАРЯ!

Маргото, скумрията може да мирише на всичко друго, но не и на тиня. Щом си си внушила, пак ще ти мирише каквото и да я правиш.

Ако искаш почисти от кости, залей с доматен сок, няколко скилидки счукан чесън и дафинов лист и запечи за 10 мин.

# 644
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Момичета,дядо хаджия,имам около 400 гр. кълцано пуешко месо,какво мога да направя с него?
Мисля си,че ако направя кюфтета ще останат сухи.

Общи условия

Активация на акаунт