Сняг на фандъци в София

• 11 022
  • 233
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не това е да изхарчат горивото по норматив! #2gunfire
Нямаше да се сетя сама Mr. Green
Умно!

# 136
Честит ни пореден сняг в тотално непочистената София  Confused
Просто не знам докъде ще им стигне наглостта на тези хора от общината , но явно нямат намерение да изчистят .
Центъра беше абсолютно блокиран , около Хемус е ад  Rolling Eyes

# 137
Честит ни пореден сняг в тотално непочистената София  Confused
Просто не знам докъде ще им стигне наглостта на тези хора от общината , но явно нямат намерение да изчистят .
Центъра беше абсолютно блокиран , около Хемус е ад  Rolling Eyes

Щом вие в центъра се оплаквате, какво да кажем ние от кварталите Embarassed

# 138
Ам че вий сте си я избирали тая кметица, да не ви я докарал някой насила...
Вий си я избрахте сега ще ѝ се радвате... Ако не друго можете да сте горди че имате първата жена кмет на София....

# 139
  • София
Айде стига простотии. Това беше за Дон.
Че ББ не ни е само на нас, вие си го избрахте, радвайте му се сега.  Sick

# 140
  • София
Стига, де!
Спря да вали, което значи, че скоро по платната ще почне да се топи от колите и ще се самопочисти.
По улиците...е задължение на гражданите.
По малките улички госпожата кмет рече да се спасяваме, както намерим за добре, ресурсите ни на данъкоплатци стигали да се чистят булевардите само.

# 141
След 10.00 ч. част от улиците в централната градска част ще бъдат временно затваряни за движение с цел по-ефективно почистване. Първо за половин час ще бъде затворен бул. "Ситняково".
от нюз.бг

# 142
Ам че вий сте си я избирали тая кметица, да не ви я докарал някой насила...
Вий си я избрахте сега ще ѝ се радвате... Ако не друго можете да сте горди че имате първата жена кмет на София....
Моля, моля! Аз не съм гласувала за ББ! Но и аз трябва да му търпя простотиите, за съжаление! Stop

# 143
Честит ни пореден сняг в тотално непочистената София  Confused
Центъра беше абсолютно блокиран , около Хемус е ад  Rolling Eyes

Щом вие в центъра се оплаквате, какво да кажем ние от кварталите Embarassed
О , не . Аз живея в Борово . Просто ми се наложи да премина през центъра сутринта  Confused.
А и съвсем не съм искала Фандъкова за кмет . Не ми харесва тази жена и това си е  Crossing Arms

# 144
А , сега ще се окаже , че се самоизбрала!
Знаех си!
Учительница... - градът не 35-то СОУ

# 145
  • София
Ето малко зимни снимки, няколко от снощи и по пътя от ж-к Левски до Яворов.
http://inabg.snimka.bg/reports/zima-08-02-2010.471156

# 146
Преди малко говорих с баща ви, офисът му е на Цариградско шосе. Каза, че почиствали доста среиозно, даже беше видял няколко снегорина да почистват паралелно отделните ленти, така че наведнъж да се изрине всичко (както и трябва да бъде по булеврадите), обаче никой не благоволявал да даде път на снегорините. Прост народ сме и това си е, дай ни само да пищим и да се оплакваме, обаче да отбиеш за 10 секунди е много трудно.

# 147
  • София
Аха.
И Бойко така.

# 148
  • София
    Добре де, все някой ви е виновен, а никой не споменава, че такава зима с толкова много сняг от много години не е имало.  Все се чудя защо преди доста години, снега не беше такъв огромен проблем, а сега е?

# 149
  • София
Аха.
И Бойко така.
Е то почти така си беше. Около мене почти никой не гласува, останаха само циганите и пенсионерите.

Общи условия

Активация на акаунт