Сняг на фандъци в София

• 11 027
  • 233
  •   1
Отговори
# 150
Много съм доволна! Офроуд в градски условия. Справих се образцово, вдигнах адреналина, не ми трябва физзарядка за събуждане.
Благодаря г-жо Фандъкова!
И м-та Ви!

Мале не знам за твоя адреналин, ама в момента треперя от яд  #Cussing out
Вие нормални ли сте у тая Община ше ви майката проста, гадна!? Много се извинявам това е най-милото, което мога да кажа....

Така историята - Ломско шосе затворено, невероятно почистване 3 км. над час (Надежда - Централна Гара)... Така, това не е нищо - някой да мина през Цариградско, Гене Димитров, България.... МРАЗЯ скапаното почистване в София! До морето стигаме по-бързо, кола наблъскана с не знам какви стабилизиращи системи, с гуми които са много хубави, беше на места почти неуправляема, е разбира се успяха и да ни ударят, леко само стопа го отнесе, но добре, че имаме Каско, щото аз пари за скапания стоп в момента нямам (знаете ли колко често се налага да оправят стоповете тая зима  #Crazy #Cussing out), едва ли ще са изненадани като отидем!?

Heart Eyes За Фандъкова! Знам, че обещахте атракциони в София, ама може ли да не ни правите на влакчета на ужасите всеки път като завали! Прекалено скъп ми идва този атракцион!

пп - утре съм на лекции и въпреки, че го дават слънце, аз няма да изляза с кола, но няма и да платя на ГТ! Ще отида с маршрутка, такси, само не и с ГТ, няма пък да си дам левчето (толкова е нали?).

# 151
  • Belgium
Центъра наистина ще бъде затворен поетапно за почистване.

Сутринта учудващо не закъснях за работа, офисът ни е в центъра, аз идвам от Гео Милев. Проблемът как винаги беше на кръстовището към Външно министерство.

# 152
  • София
На мен не ми е проблем. Радостно ми е даже. Всякакви навлеци, които ми се мъкнеха канени или не, сега зачезнаха. Mr. Green
Детето е във възторг от толкова сняг, всичко е на 6.

За любителите - тази зима щяла да продължи до май. Месец май. Mr. Green
Мама ми каза. Sunglasses

# 153
Ето малко зимни снимки, няколко от снощи и по пътя от ж-к Левски до Яворов.
http://inabg.snimka.bg/reports/zima-08-02-2010.471156

За колко часа го взе това разстояние?

Друг маршрут днес: Яворов-Ректората-Мед. академия  -  за час и половина.

# 154
  • Belgium
Клонка, а отде тази метерологична информация?  Laughing

# 155
След 10.00 ч. част от улиците в централната градска част ще бъдат временно затваряни за движение с цел по-ефективно почистване. Първо за половин час ще бъде затворен бул. "Ситняково".
от нюз.бг

Гениално, бих възкликнала!

# 156
Пак започна да вали  Laughing
Иначе улиците са просто прекрасни, 1 час и 10 мин., вместо 20 мин. Поне да бяха опесъчили, няма спиране, един ни нацели отзад, добре, че се разминхаме без поражения Praynig

Ам че вий сте си я избирали тая кметица, да не ви я докарал някой насила...
Вий си я избрахте сега ще ѝ се радвате... Ако не друго можете да сте горди че имате първата жена кмет на София....

Що? Шри другите по-добре ли беше?
Ето това е от времето на Бойко Борисов:
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/54.jpg?t=1261249667

А това от днес:
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/5-1.jpg?t=1265619796
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/4.jpg?t=1265619950

Каква е разликата?  newsm78

# 157
Преди малко говорих с баща ви, офисът му е на Цариградско шосе. Каза, че почиствали доста среиозно, даже беше видял няколко снегорина да почистват паралелно отделните ленти, така че наведнъж да се изрине всичко (както и трябва да бъде по булеврадите), обаче никой не благоволявал да даде път на снегорините. Прост народ сме и това си е, дай ни само да пищим и да се оплакваме, обаче да отбиеш за 10 секунди е много трудно.

В три часът през нощта вече беше понаваляло доста, но въпросните снегорини не са благоволили да излязат тогава очевидно. Най е хубаво да почнат да чистят когато хората тръгнат да си водят децата на ДГ и училище и/или да тръгнат на работа. Да беше заваляло сутринта, да ги оправдае някой. После в натоварения трафик (поради непочистени улици) се втурваме да почистваме сериозно.

Аз не съм сигурна че ако бях потеглила с кола сутринта, по тези непочистени улици и този трафик бих имала смелостта и/или възможността да отбия, за да направя път.

# 158
  • София
Клонка, а отде тази метерологична информация?  Laughing
От мама.
Тя - от някоя ТВ.
Инфото се е появило и във вестник.
Няма яснота за името на медиите разпространители.

# 159

Май на втората и лед ми се мярка  Mr. Green Не днес наистина нямаше спиране Sick Вие пак сте се разминали, то добре че и ние само със стоп и малко ламарина, ама така ли трябва да е.... то не беше опесъчено!? Какво почистване чакаме, като 2 шепи пясък нямаше  #Crazy Отивам да пина малко глог, мента валериан, че още ми държи влага...

# 160
Урааа.
Друго си е куатро с гуми Бриджистон Близзак.
Ебаси нечовешкия кеф е в Драгалевци.
Няма такъв слалом и офроуд.
И най-яко е как всички са закъсали а ти си бръмчиш.
Така им се пада. Гласувайте.
Екшъъъъъъъъъън!

# 161
  • Belgium
Клонка, дано пак всяват психоза у наода с тая зима до май  Laughing

Някак не вярвам на толкоз дългосрочни прогнози  Laughing

# 162
    Добре де, все някой ви е виновен, а никой не споменава, че такава зима с толкова много сняг от много години не е имало.  Все се чудя защо преди доста години, снега не беше такъв огромен проблем, а сега е?

Това на вън не е много сняг и никой не може да ме убеди. Просто не се почиства изобщо.
Пътувам от Драгалевци през Бояна и по пътя срещнах два снегорина с вдигнати лопати, а задръстване нямаше. Поне не и аз като минавах. А на бул. България спокойно може да се изчисти, рано. 
Просто не се чисти, това е.

# 163
За любителите - тази зима щяла да продължи до май. Месец май. Mr. Green
Надявай се.
Като надникне онази ми ти радиоактивна печка през озоновата дупка, пясък и изсъхнали птици ще валят. Не сняг.

# 164
  • София
Ето малко зимни снимки, няколко от снощи и по пътя от ж-к Левски до Яворов.
http://inabg.snimka.bg/reports/zima-08-02-2010.471156

За колко часа го взе това разстояние?

Друг маршрут днес: Яворов-Ректората-Мед. академия  -  за час и половина.

За около 40 - 50 минути...
За моя изненада задръстено беше само малко преди Румънското посолство.

Клонка, дано пак всяват психоза у наода с тая зима до май  Laughing

Някак не вярвам на толкоз дългосрочни прогнози  Laughing

Аз не им вярвам, те от днес за утре не могат да познаят...

Общи условия

Активация на акаунт