ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 40 369
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 330
http://www.bnews.bg/article-4943

Цитат
Народът срещу ГМО

Еколози и майки протестират за чиста природа

Еколози, майки, биопроизводители и пчелари ще протестират в неделя за чиста природа в България и срещу приемане на Закона за ГМО в сегашния му вид. Ако депутатите все пак гласуват текстовете, ще сезират ЕК и Конституционния съд.

Хайде на протеста!

Hug

Хайде, ще се видим след малко.

# 331
 Hug

Успех на протеста днес!!!

# 332
  • В сбъднатите си мечти
Заставам зад протеста ви , ако бях от Сф щях да съм с вас. Успех днес.  Hug

# 333
Успех на протеста ви , ако бях в Сф щях да съм там.   Hug  bouquet Peace

# 334
търси се песента на Димитър Вълчев -Една БЪЛГАРСКА РОЗА! - на mp3 файл за клип на акцията с sms.
Пишете ми на бележка.

# 335
търси се песента на Димитър Вълчев -Една БЪЛГАРСКА РОЗА! - на mp3 файл за клип на акцията с sms.
Пишете ми на бележка.

Здр.

http://99mp3bg.net/song.php?s=download&id=14809

http://pop-folk.mp3-bg.com/Ivailo%20Gyurov-Edna%20Bylgarska%20Ro … a-60,96,1248.html

http://rangelow.com/bulgaritex/LUBIMIPESNI/500mp3.html Номер 11

# 336
Искам да поздравя моя колега-биолог Бойко Неов, който се осмели да върви срещу анти-ГМО малоумщината.

Не искам да кажа нещо лошо за вашата представителка, обаче е много зле милата Simple Smile

# 337
  • София
Искам да поздравя моя колега-биолог Бойко Неов, който се осмели да върви срещу анти-ГМО малоумщината.

Не искам да кажа нещо лошо за вашата представителка, обаче е много зле милата Simple Smile

Ей, мутант, малоумно е да си въобразяваш, че някой ден няма да се потвърдят мрачните предположения за бъдещето ни с квази достиженията на разни ненормални хора, канализирали лудост в нещо като наука!

Аз не желая да бъда част от статистиката, която ще докаже колко са болни мозъците ви!

# 338
Мами, разбирам вашите страхове, не приемете че без ГМО, ще умрем от глад близките години, защото конвенционалното земеделие става все по-скъпо. След 2години, няма да може хлюб да си купим. Погледнете какво става в Гърция и си мислете за България.
Ако не се въведат поправките, ще има страшно много протести от фермерите във България, да не говорим за блокиране на пътища.

Черкезов

Кой направи конвенционалното земеделие скъпо г-н Черкезов? Света не може да се изхрани не защото няма ,а защото някои искат да лапат повече от другите.Разни продажни душици заляха най-плодородната земя на Добруджа с бетон,където се въртят старите железа на Запада-т.нар. ветрогенератори ,сега искат и останалото да унищожат!

# 339
Тези учЕнки...

... Не е несимпатичен този министър на земеделието...

Ученките са модифицираният продукт от нАучните експерименти на Дянков.

Дянков, "98-мият в класацията на световните учени" (според комичната измишльотина на Бойко Б.), каза така: да се закрие всеки учен, който няма "моментална възвръщаемост".
Затова са тези "учени-търговски дружества", да правят пари, да оцеляват и да не ги закриват.

БАН вече е на средата на пътя - онзи ден съобщиха, че вече са закрити исканите за закриване институти, които не образуват пари.
Вече били регистрирали 10 търговски дружества и са заели нисък старт според повелите.

Да не искате да спрете ученките и да бъдат закрити заради някакви глезотии за чисти храни? че и заради някакъв "български интерес"...

# 340
ГЕРБ

Гробокопачи на
Екологична
Република
България

# 341
Grace,ето профила на натегача:

Николай Черкезов. Роден на 26.03.1974 г. в гр. Попово. Завършил Университет по хранителни технологии - Пловдив.Технолог в "РОСА" А - Попово

Възраст: 35 години
Живея в: България, Попово
Рождена дата: 26 Март 1974

Висше образование:
Университет по хранителни технологии - Пловдив»
Специалност: етерични и раст. масла
Випуск: 1996

Зодия: Овен

# 342
Успех на шествието днес!!!  Peace
 Нямаше ме в темата заради служебни ангажименти. Но виждам, че колкото повече хора разбират за проблема, толкова повече змийчетата почват да изпълзяват. Работата отива в непредвидима посока, но важното е да сме оптимисти!
Пращам смс-и, покани и листовки на който се сетя. Повечето разбират, но трябва да се обяснява, иначе българинът е инертен, писах преди време защо и такива мутроподобни генни мутанти като Черкезов на това разчитат.
НО ПАСАРАН! #2gunfire

# 343

Ей, мутант, малоумно е да си въобразяваш, че някой ден няма да се потвърдят мрачните предположения за бъдещето ни с квази достиженията на разни ненормални хора, канализирали лудост в нещо като наука!

Аз не желая да бъда част от статистиката, която ще докаже колко са болни мозъците ви!

А знаеш ли какво значи думата мутант?

Освен това колко хора са обрани от СМС-ите срещу ГМО Simple Smile

http://svetliospace.wordpress.com/2010/01/31/disc-gmo-darik/

Малко коментари за случилото се Simple Smile

# 344
... Тези учЕнки дето си лафят за нашата земя и я разпарчетосват - те са за РЕхабилитация на съвестта и главния мозък!
И ний сме опряли до тез персони да ни защитават, та те са дръжките на вратата, която сега ще отворим широко!...

Ей на т'ва му се вика поръчкова нАука. Страхотен пиниз е! Размахваш под носа на банда изгладнели учЕни пачка с кинти и те, упоени от аромата, почват да бълват нАучни съждения, каквито си ги поръчаш. Парите винаги са били най-силният аргумент.
Модифицирана нАука, това е бъдещето - ще има да си редят пъзелите и да сглобяват "правилните"нАучни визии, според както ги диктува финансовият интерес на тоя, дето държи куфарчето с парите.

Общи условия

Активация на акаунт