ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 40 316
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 315
10 008...
Малко са. Направо си е нищо! Какво става в тази България... Само 10 008 ли знаят за какво става въпрос?! ooooh!
Тези 10 000 знаят нещо вече, благодарение на нас!

Дано станат повече! Искрено се надявам.
Това би била най-голямата награда за труда на всички, които хвърлят толкова време и средства тук!

# 316
Мами, разбирам вашите страхове, не приемете че без ГМО, ще умрем от глад близките години, защото конвенционалното земеделие става все по-скъпо. След 2години, няма да може хлюб да си купим. Погледнете какво става в Гърция и си мислете за България.
Ако не се въведат поправките, ще има страшно много протести от фермерите във България, да не говорим за блокиране на пътища.

Черкезов

# 317
Мами, разбирам вашите страхове, не приемете че без ГМО, ще умрем от глад близките години, защото конвенционалното земеделие става все по-скъпо. След 2години, няма да може хлюб да си купим. Погледнете какво става в Гърция и си мислете за България.
Ако не се въведат поправките, ще има страшно много протести от фермерите във България, да не говорим за блокиране на пътища.

Черкезов

Е, нито французите са умрели от глад, нито австрийците. Да не говорим пък за Люксембург или Унгария... Защо България да не изнася истински био продукти, които струват повече от гумените зеленчуци?

# 318
В цял свят всичко поскъпва...това са световни процеси. Монсанто е най-филантропската корпорация в света, защо да не и дадем шанс?!

П.С.
Няма да се учудя ако утре има насрещен протест от страна на фермерите!

Черкезов

# 319
Човек да не смее с една царевица от "Скай сити" да почерпи, да не се превърне в риба  Laughing
И да се кръсти, че "хуманитарната помощ" на САЩ, американската царевица - 1991-1992 год (от Агенцията за чуждестранна помощ ли беше) беше мухлясала, та май я изхвърлиха директно или я продадоха на някого - не помня вече.

Тогава май казаха, че била последна година на годност от държавния им резерв, та или не е била модифицирана, или са били първи опити, ама и тя като европейските диоксинови пилешки крилца - за "цена на прехода" мина.

Важно е, че все е от сърце и с добро чувство - да ни се помогне и да ни спасяват...

# 320
В цял свят всичко поскъпва...това са световни процеси. Монсанто е най-филантропската корпорация в света, защо да не и дадем шанс?

Ти сигурен ли си, че говорим за една и съща корпорация?? Имаше вече тема анти гмо, има гугъл, има безплатни филми в Интернет... Много информация! Значението на думата филантроп е доста неподходящо.

И стига толкова спам от мен. Това е тема против гмо. Ако някой иска да пише за- да си направи тема!

# 321
Вижте, преди беше звездичко, сега това неграмотно черкезовче, не губете време и място. Просто игнориране. Така темата се развлачва и по-неприятно се чете. Пренебрегването дава много добри резултати - все егно го няма и след един ден наистина ще си отиде.

# 322
# 323
Това по Нова направо ме разби. Човека си сади царевичка.. Съседа и той имал, нормална. Разстояния ли? Ми те по техния край нямало как да оставят разстояния..
Ще ми говори оная за контрол. За процедури. Слаба и е фантазията какво и мисля.

# 324
  • София
Потресена съм от филма на Галя Щърбева! Такава динамика , толкова факти, толкова лъжи.... Тези учЕнки дето си лафят за нашата земя и я разпарчетосват - те са за РЕхабилитация на съвестта и главния мозък!
И ний сме опряли до тез персони да ни защитават, та те са дръжките на вратата, която сега ще отворим широко!

А в Сеизмограф.... като чуя чуждицата "транспониране" и ми се драйфа... Не е несимпатичен този министър на земеделието, даже ми стана жал за него, как го нападнаха отвсякъде и той нещо в грешка, некви клишета....милия... а иначе може да ходи в Брюксел и да иска падане на забраните за ГМО....

Било хипотетично... заразата е хипотеза... е може ли малко да не прочетеш, па нали си министър на земеделието? Цели държави заразиха бащите на Черкезовчетата, нашия министър не разбрал още, че е заразно!!!!!

А за Язов? И за него ми е мъчно - как върти очи и не знае какво ще му се стовари в неделя върху главата....

(Др.угарят Черкезов нещо  не се позна във филма, май няма съвпадение на лицата?)

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 05:11 от ОП

# 325
Това по Нова направо ме разби. Човека си сади царевичка.. Съседа и той имал, нормална. Разстояния ли? Ми те по техния край нямало как да оставят разстояния..
Ще ми говори оная за контрол. За процедури. Слаба и е фантазията какво и мисля.
И на мен това ми направи впечатление. Колко нагло се обясняваше как си сади царевица и то на солидна площ неубезпокояван...

# 326
Днес ли ви е протеста?
Едно предложение - ако водите деца, може да им дадете по една ябълка - ще станат хубави снимки, а и текстовете ще бъдат добри  Wink "искам за детето ми истинска храна и чиста природа, каза развълнувано г-жа Иванова, майка на четиригодишния Пепи..."

# 327
една молба: където е подходящо, при информирането за номера 1966, да включваме: "с любезното съдействие на  www.yesspay.com"

# 328
  • София

Черкезов

Някакъв си там Черкезов,

аз да ти задам един въпрос:

Ти виждал ли си природата да има патент за всяко семенце, което ни е дала, за да ни изхрани?!
Ти даваш ли пари на природата, за въздуха, който дишаш и в гората, когато влизаш... и да не продължавам с примерите!

В Европа гладуваща страна няма, в Европа няма нужда от ГМО.

Това, което прави Монсанто е извращение над човечеството, против всички природни закони!

Човечеството е пред прага на бездната,  петролът ще свърши, когато аз стана на средна възраст,
климатът се променя с бясна корост, заради безумието на хората, а

в очите на Монсанто има блясък на долари и желание за контрол на всяко семенце на Земята!

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 10:19 от shivani

# 329
http://www.bnews.bg/article-4943

Цитат
Народът срещу ГМО

Еколози и майки протестират за чиста природа

Еколози, майки, биопроизводители и пчелари ще протестират в неделя за чиста природа в България и срещу приемане на Закона за ГМО в сегашния му вид. Ако депутатите все пак гласуват текстовете, ще сезират ЕК и Конституционния съд.

Хайде на протеста!

Общи условия

Активация на акаунт