ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 38 926
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Тео, кой на'апа социалното министерство в едночасово живо предаване по ББТ, а? А?  Crossing Arms Добре, че гените ми са модифицирани, хвърлихте ме в дълбокото...

Абе ти като си генномодифицирана, лесно ти е, а мен питаш ли ме, у същия тоя Сеизмограф, не генномодифицирана, сам сама срещу цял учЕн. Добре, че Божидар Димитров се хвърли с лъвски скок да ме спасява от пълна излагация. Laughing

Докато ти дуднеш, Грейс се уреди с Черкезов! Mr. Green

# 302
  • София
Другаря Ч-в се е намесил - получих отговор на моя смс - "невалидна заявка" Laughing

и на мен ми даде "НЕВАЛИДНА ЗАЯВКА!

моля, да се провери случая!

ГРЕЙС?!

Никой не може да избяга от кармата си, или закона за причина и следствие!

Какво знаеш ти за  кармата, бре Черкезов!!
Освен, че и за Монсанто да се ожениш, рано или късно ще умреш!
Смъртта  е най-добрият ти приятел, драги!

Айде моля, бегай легай!

# 303
9998 гласа...
обратното броене започна.

# 304
Знаете ли по какво се различава генетично модифицираната диня, от обикновената. Като я разрежеш, семките отлитат сами. Mr. Green

Малко бъзици, че от директиви вече ми се вие свят.

# 305
# 306
Нова ТВ линк http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2395/ репортаж

петиция 10000 Peace

# 307
ЦЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!!!

# 308
 #Cussing out Потресена съм от филма в Темата на Нова, сниманото с любителска камера на Селскостопанския панаир, в частност представянето на семената на Монсанто е скандално! Трябва да има реакция от цялото общество!  #2gunfireСами си признават, че са подкупили комисията, която им определя отстоянията от другите култури, потресаващо! Извинявайте, ако има друга тема и не е тук мястото за коментари, просто не се сдържах!

# 309
10 008...

Малко са. Направо си е нищо! Какво става в тази България... Само 10 008 ли знаят за какво става въпрос?! ooooh!

# 310
  • София
ето една публикация от ЕКИП 7 Разград

http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 5037&Itemid=1

# 311
от видяното става ясно,че нова ТВ или поне тази журналистка не е подкупена ,де да бяха всички такива.... Cry но да се благодарим и за малкото като нея.....като че ли са се наговорили в едно и също време да се дават филмите днес...........

# 312

Уникален репортаж! Браво! Това също трябва да се разпространи.

# 313
и Разград са много точни,дали може да разпратим и на други места да публикуват статията???нашия закон наистина не е действащ,защото забраните не се спазват и няма механизъм за контрол,те сега просто си озаконяват действията,които така и така са вършили

# 314
10 008...

Малко са. Направо си е нищо! Какво става в тази България... Само 10 008 ли знаят за какво става въпрос?! ooooh!

Тези 10 000 знаят нещо вече, благодарение на нас! А не на Язов, дето бил ходил в две предавания преди нова година и това му било общественото информиране, и много съжалявал, че сме били пропуснали да го видим и обществено да се информираме. Леле как се усукваше пред Нова Тв, несеризоно било, че имало лобистики интереси, те ще му избодат очите..., не е за вярване просто.

Общи условия

Активация на акаунт