ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 38 918
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 255
Видяхте ли онзи човек в репортажа дето каза, че е садил генно модифицирана царевица, че е ял от нея и е давал от нея на животните, които после е изял ?!?

Ето за това на тези хора трябва да се обясни и това за разходване на парите за тази цел не е лошо.

Не беше ли забранено отглеждането на ГМ царевица ?

# 256
bTV се изложиха. Майката не се държа достатъчно категорично... (да ме извини, но темата предполага малко по-дефинирана позиция)

Ивонска, щом можеш по-добре да се държиш и имаш по-дефинирана позиция, веднага имам предложение утре за теб, при Карбовски, 10.30ч.. Mr. Green майката ще ти е благодарна цял живот и никога няма да забрави добрината ти, ако отидеш вместо нея.

Болна съм като куче, точа сополи и кашлям, иначе не ми пречи... Заповядай у дома за потвърждение (утре с мъжо елате заедно след протеста!)  Wink

Не го усуквай, ами върви при Карбовски да му вземеш акъла с чара си. Grinning Благодаря за поканата, много съблазнителна покана, но мъжа се е тръшнал, лежи и пъшка, и реве за ежиминутно обгрижване. Нямам идея утре как ще ореве орталъка, че ще го зарежа за шествието, ама ще го оставя да пореве в името на каузата. Laughing

# 257
Ако потребителят Черкезов е истински, той може би се вълнува от ГМО заради бизнесът с биогоривата.

Ако бизнесът с биогорива наистина го интересува...
Но ме съмнява д-р Черкезов да гледа чак толкова напред в бъдещето...

Не смятам, че задължително го интересува това бъдеще. Не знам как в момента стоят нещата със субсидии за биогоривата и пр. подробности, но пак е въпрос за пари, макар и по други схеми.

малко старо инфо

С тези реплики тука човекът прилича повече на някой, който нарочно се майтапи с такъв ник, че да направи за смях някоя реална личност (напр. в бранш като производството на "слънчево кристално неповторимо" олио, чисто като роса), но това е за темата с конспирациите  Laughing

Някакви препратки към предаванията има ли?

# 258
Що бе, майката се представи екстра. Все пак предаването беше тематично - за тютюна.

Сега, ето новото ми предложение за кампанията с sms-те. Да ви чуя мнението.

ДА ОТКУПИМ ОТ ПРОДАЖНИЦИТЕ "БЪЛГАРИЯ - ЧИСТА ОТ ГМО!"

и т.н.

Boyo, Галя ги разби. Дава Черкезов как на някакъв семинар миналата година казва, че закона и буферните зони ще паднат и уверява хората, че ще могат да сеят ГМО. В следващ кадър депутат от ГЕРБ обяснява, че нямало лобистки интереси.

Дава Манева как казва, че нямало издадено нито едно разрешение за ГМО и веднага след това някакъв показва как си храни животните и сее ГМ царевица.

Дава Манева как казва, че ще има разстояния от култура до култура, с които ще се презастраховат тройно. И след това същия селянин, който казва - ми няма как тука да спазваме отстояния, щото нивите са съседни.

Черкезов, не ми пращай любовни бележки на лични, моля те.

# 259
парите може да се събират за това,няма лошо,но първоначалната идея беше съвсем друга и хората се вдъносиха от нея,а не от това,което сега се опитвате да наложите.................съвсем се изместо центъра,идеята беше символично откупуване

# 260
  • София

Тео, кой на'апа социалното министерство в едночасово живо предаване по ББТ, а? А?  Crossing Arms Добре, че гените ми са модифицирани, хвърлихте ме в дълбокото...

ПП. Майтапа на страна - вредата доказана или не, ние не желаем да се докаже категорично и недвусмислено с нас и децата ни!

# 261
  • София

Тео, кой на'апа социалното министерство в едночасово живо предаване по ББТ, а? А?  Crossing Arms Добре, че гените ми са модифицирани, хвърлихте ме в дълбокото...

ПП. Майтапа на страна - вредата доказана или не, ние не желаем да се докаже категорично и недвусмислено с нас и децата ни!

АМИН!

Peace

# 262
не може да казваме продажници според мене,намек трябва да е,а не директно
репортажа по нова беше по-добър,даваха го и онлайн по интернет,не знам защо някой не е могъл да гледа...от сайта на нова е
а като каза,че било въпрос и на морал даването на разрешение защо не я питаха какво ще се прави след като липсва такъв морал в даващите разрешение.............изключително тежки били процедурите,ама ИЗКЛЮЧИТЕЛНО  тежки...............да ,най-вероятно се измерват в милиони доларчета тежестите

# 263
А що не каза, че същите хабилитирани учени искат после сами да си сеят българските хибриди.

# 264
Средствата се събират за да се плати на в парламента на тези,които гласуват закона или на правителството,сами преценявайте,въпросът е че искаме да си платм за да оставят забраните в закона ,а останат ли забраните буферни зони няма да има,защото няма да има полета с ГИО,
Вредата е доказана,но онези мутантите не си признават щото ги бие по джоба,и всички които са папкали парички гракат като един ,че ние едва ли не се страхуваме от невежество,а всъщност вредата е доказана .Въпросът е ,че дори да не е доказана,те нямат и доказателства,че не вредят,за полезни изобщо не може пък да се говори. А за да се докаже,че няма вреда се искат поне едно поколение да мине,както преди няколко години  установиха че амидофена е вреден,а едно цяло поколение е отгледано с него.... Така,че ние на практика ставаме опитните мишки и няма да минат даже 50 години за да се видят вредите както се вижда американците на какво мязат ............ та тогава обаче връщане назад немя

# 265
_Grace_

а какви са тези 10 000 долара, които се споменаха по-горе?

# 266

Добре, че гените ми са модифицирани, хвърлихте ме в дълбокото...

Ти е крайно време да си привнесеш ген и от кървавата Мери  Mr. Green

Boyo, дарение за Агробиоинститута от американското посолство.

# 267
Значи конкретно предложение
"Дарителска кампания за БИОБЪЛГАРИЯ"
пояснения- всеки гражданин,който не  желае да отпаднат забраните в закона за ГМО и иска България да остане чиста  от генно  изменени организми  може да се включи като пусне СМС на номер 1966

# 268
понеже нали всяка такава кампания си има заглавие и пояснение към заглавието......примерно "Българския Великден"

# 269
а за ограмотяване мже друга сметка да се отвори,но ми се струва,че това трябва да е някоя фондация,има си някакъв законен ред предполагам........приход,разход и т.н....то е друго нещо,иска време,сега целта е намека към управляващите,то не намек ами  твърдек ще е Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт