ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 38 848
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 30
ако до неделя може да се организира SMS номер за откупуване на България, мисля че ще е ефектен ход (идеята ми е да има реален номер, който да може да покажем)!
не е много изгодно финансово (около 60% може да идат за такса) но за ефект мисля че е добро!
http://www.yesspay.com/ но има и таксуване с 30 стотинки, което да го асоциираме със замяна на 30 сребърника взети от...

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 14:23 от wandering

# 31
Извинявам се за офф, но няма друг начин за връзка!

Парадизио, ако си в Скайп, ще ти пратя видео материла за твоята библиотека!

sujelqvam no sym v dvijenie v momenta, kachi go v tranz.it ot tam shte si go drypna
email paradizio@mail.bg

# 32
  • София
моля, кажете ще дадем ли реално парите на депутаитте ? трябва Господари на ефира да заснемат и ще спечелим Златен скункс за всички времена!!!!!!!!!!!!!!!

ако до неделя може да се организира SMS номер за откупуване на България, мисля че ще е ефектен ход (идеята ми е да има реален номер, който да може да покажем)!
не е много изгодно финансово (около 60% може да идат за такса) но за ефект мисля че е добро!
http://www.yesspay.com/ но има и таксуване с 30 стотинки, което да го асоциираме със замяна на 30 сребърника взети от...

"Цитат на: Роня дъщерята на разбойника в Четвъртък, 28 Януари 2010, 14:31
Именно,ако искат да развиват стабилна икономика нашите управляващи трява да наблегнат точно на екологичното земеделие,и да апочнат преговори с ЕС за квотите за износ на зеленчуци,плодове,месо...Но тогава няма пари по масата...
Искате ли да направим кампания"СЪБИРАМЕ ПАРИ ЧРЕЗ СМС,ЗА ДА ОТКУПиМ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ЧИСТА ОТ ГМО БЪЛГАРИЯ"?!

цитат от нотар : "Отдавна писах, че съм съгласен да си плащам глобата на ЕС /ако изобщо някой ни наложи/, вместо да пусна ГМО в България заради некой друг лев, който после пак ще ми го вземат!"

# 33
Ще пускам картички утре.
За парите от смс - да ги внесем в касата на Народното събрание. С тв отразяване. Wink

# 34

нотар :
"Цитат на: Роня дъщерята на разбойника в Четвъртък, 28 Януари 2010, 14:31
Именно,ако искат да развиват стабилна икономика нашите управляващи трява да наблегнат точно на екологичното земеделие,и да апочнат преговори с ЕС за квотите за износ на зеленчуци,плодове,месо...Но тогава няма пари по масата...
Искате ли да направим кампания"СЪБИРАМЕ ПАРИ ЧРЕЗ СМС,ЗА ДА ОТКУПиМ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ЧИСТА ОТ ГМО БЪЛГАРИЯ"?!
Отдавна писах, че съм съгласен да си плащам глобата на ЕС /ако изобщо някой ни наложи/, вместо да пусна ГМО в България заради некой друг лев, който после пак ще ми го вземат!"

моля, кажете ще дадем ли реално парите на депутаитте ? трябва Господари на ефира да заснемат и ще спечелим Златин скункс за всички времена!!!!!!!!!!!!!!!

според мен си струва да се опита, но трябва да действаме сега, докато още работят. Може би трябва някаква регистрация . Ако някой има възможност, да пробва. Именно с тарифата за 30 стотинки!

# 35
Ще пускам картички утре.
За парите от смс - да ги внесем в касата на Народното събрание. С тв отразяване. Wink

...от западни медии! Peace
Представяте ли си какъв резил за тези продажници!! Нека да ги види цял свят! И накрая с ритници ще ги изгоним от парламента. Grinning

# 36
Не знам дали ще ги изгонят,но ако вземат ,че се вразумят от такава красноречива постъпка като събиране на СМС средства ще е хубаво. Може без да се отваря сметка,само гласно да се изкаже намерението да се направи такова с въпрос каква сума ще успее да ги накара да не пипат забраните след като явно аргументите не вършат работа.....Представям си как зяпват от учудване. Цял свят ще се смее с това ....после се чудем защо ни показват като тоалетна хората на изкуството,ами щото с такива политически управници все в тоалетната ще си седим.....

# 37
По темата със СМС:
Свързах се с фирмата (намерил съм я от гугъл и декларирам пълно отсъствие на предишни контакти:)
Въпроса е какъв текст да се изпраща на номера, който ще дадат (предлагам antigmo)
и какъв да бъде текста на съобщението, което ще се връща на изпратилия. Цена 30 стотинки. Текста, който се изпраща след пращане на смс, е на латиница.
Пишете бързо тука да задвижим още днес нещата.

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 15:27 от wandering

# 38
По темата ссъ СМС:
Свързах се с фирмата (намерил съм я от гугъл и декларирам пълно отсъствие на предишни контакти:)
Въпроса е какъв текст да се изпраща на номера, който ще дадат (предлагам antigmo)
и какъв да бъде текста на съобщението, което ще се връща на изпратилия. Цена 30 стотинки. Текста, който се изпраща след пращане на смс, е на латиница.

Добре де, ама преди да започнем подобна кампания трябва да си отговорим на няколко въпроса:

1. Какво конкретно ще се правят после парите от тези смс-и?
2. За да се събере действително по-голяма сума, трябва мощна рекламна кампания по медии.
3. Представи си, че се съберат само 100-200 лева, поради липса на средства за масова рекламна кампания.

# 39
Е, ще ги преведем по сметката на Герб, примерно. Или на Черкезов. Рекламна кампания не требе. Инициативата сама по себе си е яка реклама, за медиите и блогърите  Mr. Green

За отговор на смс-а ми идват бая нецензурни, та по-добре предлагайте вие.

# 40
По темата ссъ СМС:

Добре де, ама преди да започнем подобна кампания трябва да си отговорим на няколко въпроса:

2. За да се събере действително по-голяма сума, трябва мощна рекламна кампания по медии.
3. Представи си, че се съберат само 100-200 лева, поради липса на средства за масова рекламна кампания.

ДА, трябва да се помисли добре,  за да не се получи обратен, на желания, ефект. Confused Може би ако имахме повече време... newsm78

# 41
По темата ссъ СМС:

каквото решим това да ги правим!
може и 100 лв да внесем в касата на НС вероятно:)
Според мен вместо в Народното събрание, по добре да се ползват за финансиране на антигмо кампанията , а Народното събрание си има свой бюджет. (може и тях да подпомогнем де - националноотговорно:)

Мисля също така , че ще е хубаво да се уговори предварително с някои от основните участници концепцията за шествието, за да не излезе, че е акция на опозиционната Зелена партия, към която мисля, че в Герб в момента надали има много симпатии. Протеста е ОБЩО срещу ГМО!

Време няма много, въпроса е да се оформят нещата до края на работния ден.

акцията със смс е предимно символична(може и да не е в последствие:)

# 42

Копирам си постинга от миналата тема и продължавам да питам:

Аз пък искам да разбера кой лъже в крайна сметка. Може ли или не може да се направи достатъчно точно изследване за ГМО в даден продукт? Защото Хеликаза твърдеше, че не е възможнo, а вижте аз какво си чета тук:

Хеликаза, би ли коментирала??

Лъжете!
Никога не съм казвала подобно нещо.Както винаги си изопачавате фактите както ви е удобно.Намерете поста ми, в който съм написала подобно нещо или поднесете извиненията си.

# 43
тъй като времето напредва, предлагам следните текстове:

Цитат

изпращане на текст - antigmo
отговор -

Blagodarim Vi za podkrepata na anti-GMO kampaniata!
We are not just bricks in the wall!

И слогана "Не сме просто тухлички от Стената!" да го включим към плакатите (може и на английски)

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 16:12 от wandering

# 44
Ако мога да се включа със скромно предложение за слоган.

Think organic
For a pure soil

Общи условия

Активация на акаунт