ШЕСТВИЕ "БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА ОТ ГМО!" - 31.01.2010 (неделя)

• 42 168
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 375

Пускай ново инфо тогава - 500 и точка Simple Smile

Мечтая си да бяхме 2-3 хиляди.

Grace, отдавна съм го поправил на "стотици". Ама как да станат хиляди в сряда???? Simple Smile

ПС - Права бе за цветанка, да нямаш вътрешно инфо???

# 376
А аз си мечтая в сряда да има 2-3 хиляди души

В сряда ще има още един протест? Дайте повече инфо, моля  Grinning

Не знам нищо. На протеста накрая някой викаше, че ще има нов протест в сряда от 11.00ч. на опашката на коня. Но не знам кои са организаторите. Не сме ние.

Пускай ново инфо тогава - 500 и точка Simple Smile

Мечтая си да бяхме 2-3 хиляди.

ПС - Права бе за цветанка, да нямаш вътрешно инфо???

Не, вътрешно чувство Simple Smile

Просто я знам, че е много против и няма да го пропусне Wink

# 377

В сряда ще има още един протест? Дайте повече инфо, моля  Grinning

СРОКСОС, така разбрах, организират протеста.

Браво на Цветанка, ей започнах много да я харесвам тази жена.

# 378
И финансовият министър е на наша страна. Човекът е живял в Америка и знае каква напаст са ГМО-храните.
Ей, започнах малко да го харесвам този човек, особено ако думите се слеят с делата.

# 379
Организирано е присъствието на западни медии при събирането на картичките.

Предложете какво да бъде нашето послание!!!

# 380
Цитат
Каза, че той от щатите идвал, където хората сега се връщат сега назад и т.н. Много неща каза.
И тук в Германия се опитват да вървят назад в момента и не мога да разбера защо само България тича с такава сила в грешната посока. Tired

# 381
Цитат
Каза, че той от щатите идвал, където хората сега се връщат сега назад и т.н. Много неща каза.
И тук в Германия се опитват да вървят назад в момента и не мога да разбера защо само България тича с такава сила в грешната посока. Tired
Тичат определени хора  Money.

И аз съм обнаджедена след като гледах Цветанка, браво! Peace

Чудя се, онез "същества", които се излагат така сега, и лъжат без да им трепне ни око, ни душа,
 които са готови с лека ръка да сътворят голяма глупост, дали ще получат санкция по "наказателна процедура" , за явно престъпните си намерения.
 Тези хора нямат място в никакви комисии, министерства и държавни институции.  smile3513 censored newsm25

Ако останат, горко ни!  ooooh!

# 382
Ами обичат да се навеждат политиците( гьотферени-демек дупедавеци)...днес ГМО,утре биометрия...всичко по план на Западнярите...Аз изобщо не знам защо ни трябваше да ставаме европейци,като по-добре ни е да си останем Балканци.Вместо те да ни се кланят до земи затова,което имаме,трябва ние да се навеждаме.Срам за нацията ни!

# 383
...финансовият министър...

За първи път слушам този човек толкова дълго време и вече е пълен абсурд да допусна, че може да бъде "харесан".
За проекта на закона всъщност нищо не е казал. Остави някакво впечатление, тип "Ще видим".
Законът щял да се промени толкова, колкото трябва.

На този етап от един министър и от неговия началник нищо не може да зависи, защото предстои гласуване от депутатите.
Единственото спасение е те да гласуват "въз основа на Конституцията и законите в съответствие със своята съвест".
Или, пак те, да използват процедура, с която да се отложи гласуването, да се преразгледат предложенията и т.н.

Другото е Батман да влезе в пленарната зала и да им каже да направят обратното на това, което вече той е подписал. Или острието на Световната банка да го направи.
Пита се, къде са били досега, като законодателната им програма виси от м.г., а министерски съвет вече е гласувал този законопроект.
И сега някой си от същите тези казва "Ще видим", "Законът ще се промени колкото трябва"... и подобни...

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:20 от Холограма

# 384
Oooх, предавам се. Ама не бяхме 1000 Sad! А в групата във Фейса... 13 259 участници. Само в едната група! Ако бяхме 2-3 хиляди знаете ли какво можеше да стане?
Бойо, предложих на няколко пъти в групата да се пусне известие до всички участници от админите, но нищо...писах им на администраторите, даже.
Имаше повече от 300 със сигурност. И аз заподозрях Цветанка Ризова, че ще засегне темата. Снимки да има качени?
Не може ли да измислим и нещо друго от "не щеме ГМО"?  Rolling Eyes Rolling Eyes
Цитат
За проекта на закона всъщност нищо не е казал. Остави някакво впечатление, тип "Ще видим".
И аз съм на това мнение. Бил против, но с една усмивка... Ще видим.
Цитат
В сряда ще има още един протест? Дайте повече инфо, моля
. Информацията трябва да се провери.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:29 от smurfette

# 385
Все пак Дянков ми харесва повече, отколкото Е. Манева, Н. Караджова и врачанския ветеринар взети заедно, що се отнася до отношението му към ГМО-храните.
Не подценявайте ролята на бат Бойко върху правилното насочване на съвестта на депутатите в правилната посока. Случи се вече "да поговори с тях" и те да променят мнението си в посока, съобразена с общественото недоволство.

# 386
Този законопроект е подписан от началника на "изпълнителите" на волята на народа. И Дянков е бил там, предполагам.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 20:47 от Холограма

# 387
Този законопроект е подписан от началника на "изпълнителите" на волята на народа. И Дянков е бил там, предполагам.
тест!
Сигурно е така, но тогава трябва още по-голям натиск на следващия протест!
Коментар от някой си
Цитат
Тия са същите, дето лекуват децата си с хомеопатия. И си подреждат къщите по феншуи. И отслабват с Аткинсън. И купуват продукти с много фибри. И не искат да си ваксинират децата.
Разконспирираха ни Joy ooooh! ooooh!
Цитат
диваци всякакви!
ми като не искате ГМО не ги купувайте!
какво искате забрани?
без тези омразни ГМО половината свят би умрял от глад! а и се използват масово от 40 години ( пшеница, царевица ).
Ех, да беше толкова лесно Laughing

# 388
Цитат
Тия са същите, дето лекуват децата си с хомеопатия. И си подреждат къщите по феншуи. И отслабват с Аткинсън. И купуват продукти с много фибри. И не искат да си ваксинират децата.
Разконспирираха ни Joy ooooh! ooooh!

Laughing  Е-е-е, направиха ни психологическия профил! Тц...

# 389
В сряда ще бъде от 11 часа, и аз чух.
Имам един въпрос - обявиха, че в Референдум във вторник темата ще бъде също тази, Знаете ли кой ще участва от наша страна? Много е важно да е добре подготвен с факти, за да им ги "изстрелва" насреща. Можем да помогнем. Пишете, ако знаете дали е от този форум.

Общи условия

Активация на акаунт