Юлски бебета - Тема 24

• 19 091
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Чочи, аз не е като да не мога.. ама има една съфорумка ЩастливаБубичка.. и малко заради нея не исках... Обаче Сафо,  Hug едвам ме нави  hahaha
Джил, целувки на Бубичка-Инка!   bouquet

Хаааа, сега се сетих да ви кажа.. по едно време щях да си сменям ника на Вешела Шантава  Joy Защото като съм се учела да говоря като са ме питали как се казвам съм отговаряла Вешела Шантава вместо Весела Станчева.. Та като мислех да го сменя си представях как Преслава ще казва Пешава Шавова Димитова  Heart Eyes

# 496
Бубичка,

# 497
  • Кърджали
Да са живи и здрави рекламите. Laughing За да не изпусне нищо от тях, Кати току що си седна сама на дупето. Както беше по корем обаче леко с гръб към телевизораи докато усетя тя е седнала и гледа телевизия. Пусти му мерак да гледа реклами  Mr. Green
Няма да пиша повече, че хич нямам настроение.Два дни може и д аме няма, че мислбим да ходим на село. Тавлезнах само да похваля Кати и отивам да си издивявам на воля далеч от форума.

# 498
  • София
Честита месечинка на Константин, Сияна и разбира се на любимата ми Мони!

Чочо, честито преименуване. Браво на Дани, радвам се, че е по-добре. Аааа, поздрави на лъвиците, че нещо все не ми остава време и не мога да стигна до там.
И аз вчера гледах предаването и много емоционално ми беше...чак си поплаках малко. Иначе мен след секциото ме вдигнаха на 6-7 час (по-скоро ми махнаха разни катетри и чудесии и ме гониха из коридорите, защото аз реших, че вече мога да ставам да си се разхождам), та с раздвижването проблеми нямах, обаче на 2рият ден болката беше доста по-сериозна.
Буболече, беаво и на твоята Писанка, радвам се, че вече нямате Т...а докато пиша и си се прекръстила и ти, е айде честито! Много е сладко.

# 499
Я нови никове имаме   bouquet
реших че има нови попълнения, а то хората си сменили никовете  Hug
И какво не може ядки - ейййй ама сте лоши  Crossing Arms, как ме отрязахте пък аз на вас разчитах. Довечера сме на един коктейл и се чудя как да процедирам. Май ще се правя на французойка и ще карам само на вода  Rolling Eyes Crazy Flutter

продължавам да чакам рецептата за питките от трици - плиииииззз  Praynig Praynig Praynig

# 500
Чочо, честито преименуване. Браво на Дани, радвам се, че е по-добре. Аааа, поздрави на лъвиците, че нещо все не ми остава време и не мога да стигна до там.

Мерси!  Hug
Готово-поздравени са Лъвиците,но наминавай по-често там  Peace-понякога е доста приятно и забавно  Grinning

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 17:25 от Чочиии

# 501
  • София
Тан мерси за номерацията, записвам си я.
Бубичка хайде честит ти ник и предишния ти беше сладък и този също.
Чочии честито и на тебе и твоя ми харесва предишния ми звучеше много пиянски в смисъл, че като го прочетех и веднага ми навяваше мисли за мартинита и т.н. А, преди имах котка която се казваше Чочи гледах я 12 г. и много си я обичах, да не се обидиш сега.

# 502
Всеки път, когато срещах подобен апел, се молех никога да не ми се случва да съм на мястото на майката... Но, ето че съм изправена пред поредното изпитание в живота си. Вчера в 16.30ч малкото ми момиченце получи гърч. От 24ч е в  детски Интензивен сектор на Трета Градска болница. Сведенията са нищожни - уж я бяха стабилизирали, после пак правила неколкократни внезапни температурни кризи. За диагноза към момента ни представят пневмония, но не е сигурно. Там, в интензивното не пускат никого. Вдигнахме всичко живо на крак с молба за съдействие - искам да се грижат наистина добре за момиченцето ми, по дяволите... толкова ли много искам... Отказаха ни свиждане заради проблем с новопостъпило дете... Чаках 40 мин да ни пуснат, като на моменти чувах Маги как се дере. А трябваше да бързам да се връщам за да кърмя Иво.
.................
Моля ви, стиснете по едно палче момиченцето ми да се оправи час по-скоро!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 17:32 от strelche®

# 503
Чочии честито и на тебе и твоя ми харесва предишния ми звучеше много пиянски в смисъл, че като го прочетех и веднага ми навяваше мисли за мартинита и т.н. А, преди имах котка която се казваше Чочи гледах я 12 г. и много си я обичах, да не се обидиш сега.[/color]

hahaha -даже ми развесели  hahaha Защо не си вземеш друга котка-ще се радвам и ще е чест за мен да съм й кръстница  Peace
И на мен нещо взе да не ми харесва предния ми ник,затова реших,че е време да го сменя. Новият исках да е подобие на стария,а и ние вкъщи с мъжО си викаме "Чочи"  Wink

strelche®, Hug-Дай Боже Маги да се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 504
Боже, СтрелчиPraynig Praynig Praynig стискам палци!!!! Ще се оправи душицата милинка!!! Ти само се опитай да си по-спокойна!
Уф не се сещам за никакви връзки там! Ще мисля!

# 505
strelche, след пост като твоя всичко останало като че ли остава по-назад. С цялото си сърце се моля всичко при вас да е наред, Маги да се оправи бързо и да се прибере скоро жива и здрава у дова. Желая ви успех! Hug

# 506
  • Русе
strelche® много стиснати палчета от мен и Амислав Praynig  Praynig  Praynig
Дано малечка се оправи бързо и си я прибереш час по-скоро.Как така не те пускат,та тя е бебе кърмаче #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 507
  • USA
Здравейте.
Честито на днешните месечинки.
Миме-тo,честито за покупките,наистина си направила хубаво пазаруване.

А за секциото по телевизията и аз се чудя какво пречи бебето да се носи и слага на гърда newsm78.

Честито на момичетата с новите никове,много са готини Heart Eyes.

А днес непременно трябва да похваля Стейси.Вчера имахме интервю за гражданство и чакахме 3 часа,отделно 2 часа път и тя даже не гъкна,никoй не разбра,че има бебе,толкова беше послушна baby_neutral.

За захранванетo-Стейси не иска да яде несладки неща,какво ще я правя не знам.Най-несладкото,което е хапнала досега е тиква и сега се чудя с какво да и предложа месото Crossing Arms.
Снощи Стейси се буди 100 пъти,какво и беше не знам,чудно ми е как едната вечер се буди 1-2 пъти,а следващата 100 пъти.

Ох,сега видях, Стрелче,силно те прегръщам,представям си как се чувстваш.Стискам палци, дано всичко се оправи и не се случва вече никога Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug.

# 508
Стрелче, имате два чифта стиснати палчета и от нас с Калина. Praynig

# 509
strelche®,нямам думи!Не знам какво да ти кажа-бъди силна,а ние ще стискаме палци,ще се молим.
Как е сега Маги?

Общи условия

Активация на акаунт