Отговори
# 9 135

Не знам какви алтернативи ви се привиждат, ама щом си ги виждате- добре.
Парата от чайника излезе, сега и да има протести, няма кой да им отвърне. После ще чакаме изборите, ще продължим да плащаме сметките и докато минат няколко месеца, ще сме забравили. Нещо друго ще е по-важно в ден на изборите и повече от половината, които се тупат в гърдите, че искат промяна даже и до урните няма да идат, камо ли да гласуват. А другите, в чиито квартали изборните секции пустееха на референдума, щото няма кой да плати, ще си упражнят вота. Предвиждам много розАФко бъдеще. Grinning

# 9 136
  • В тъмната гора.
Някой хора са толкова ограничени в мисленето си ,че не виждат по далеч от носа си .
Банкянския цървул за 3 години до толкова им наби в канчетата , че нямат друг избор освен него или останалите крадци Костов-Мостов и тройната коалиция / пардон , ламя/.
Абе хораааа , имате избор !
Изборът е наш!
Силата е в нас да си изберем каквото управление искаме ,
ако искаме президентска република
ако искаме мажоритарно избрани народни представители
ако искаме монархия и Цар Киро за суверен

Ако искаме може да си поръчаме да ни докарат от Москва мумията на Ленин и ей ви комунизъм
Стига се дръжте като оплаквачки на умиралка - решение ще се намери , не правете хората в България толкова прости!

Ами хайде излез и ти поведи нещата и ние ще те подкрепим. Така на приказки е лесно. Реално няма политическа сила, която да иска това, което иска народа...как ще стане тогава.

# 9 137
# 9 138
Направо ще се разплача  Mr. Green

Jizzlobber,   bouquet

# 9 139
  • В тъмната гора.
[ Парата от чайника излезе, сега и да има протести, няма кой да им отвърне. После ще чакаме изборите, ще продължим да плащаме сметките и докато минат няколко месеца, ще сме забравили. Нещо друго ще е по-важно в ден на изборите и повече от половината, които се тупат в гърдите, че искат промяна даже и до урните няма да идат, камо ли да гласуват. А другите, в чиито квартали изборните секции пустееха на референдума, щото няма кой да плати, ще си упражнят вота. Предвиждам много розАФко бъдеще. Grinning

smile3501 newsm10

# 9 140
Ili__ , аз не казвам, че някой работи съвестно. За мен, той е човек, който знае какво прави. Със сигурност, не безгрешно. АЗ имам някой, който да избера. Не е месия. Но е МОЯТ избор.
Приемете, че няма безрезервно чисти хора. Но има хора, които имат обща визия и воля. Това не изключва някакъв личен интерес. Навсякъде го има, но е важно какво остава общо за всички. Не магистрали и пътища, въпреки всичко, по моите разбирания.
Ето ти вярваш в някой , а аз вече не.
Ще гласуваш от сърце както се казва ,чудесно .
Аз съм сигурна ,че безрезервно чисти хора няма ,да ти кажа и не държа да има такива ,все пак политиката не е от най-чистите "професии" ,държа обаче човека да има капацитет ,да има желание  да има смелост ,да не се сърди като молко дете на народа  / а сетете се кой ни беше сърдит/

# 9 141
  • на село
Сега и група, и протест в подкрепа на ББ.
Е сега, ако не се сбият с тези протести, против и за.

# 9 142
  • Варна
Бе вие можете ли да четете!?
Не искаме да ни кажат как ние да гласуваме, искаме да споделят те как ще гласуват.
Тъй и тъй ни набиват канчето, поне да знаем, че идва от по- прозорливи хора, а не от обикновени драскачи.  Wink

# 9 143
  • В тъмната гора.

Да си гледа работата този идиот..да не припарва до управлението.

# 9 144
  • Варна

Е, те знаят само да искат.. Laughing

# 9 145
Мен не ме вълнува, че всички са крали. По света също крадат.
Други неща гледам аз. Grinning

По света крадат 10%, 90% влагат в държавата си. При нас крадат 150%  Crazy
К'во гледаш? Колко начетено говори ли?

И това не е така.И при нас едни крадат 10%, други 100%.Просто някои започвате да живеете сега.Не, не слушам какво говори точно.Сега, пак да кажа, ама...явно сте по-младички тук и нещо много подскачате.По детски.
Когато пуснете тема-за кой ще гласувате, ще се отчета в анкетата. PeaceМного е странно сега да очаквате да ви кажа аз за кой ще гласувам.Ми кажете и вие де. hahaha
Изчакайте да видите развитието, стига сте се вайкали.

# 9 146
Да си гледа работата този идиот..да не припарва до управлението.
Ами той всъщност това прави.  Mr. Green
БСП ще откаже мандата за съставяне на правителство, което по конституция президентът на републиката трябва да му предложи, и настоява всички други парламентарно представени партии да направят същото.

# 9 147
Аз нещо не разбрах,Бойко прие оставката на Дянков,съобщи ,че той няма вътрешна подкрепа в  ГЕРБ,много хора от герберите не могли да отидат при него ,трябвало чрез ББ да става.Сега Дянков пак цъфна,пак ще си е министър.А да ,вчера представиха новия финансов министър,абе каша и половина newsm78

# 9 148
Да се гласува за хора, които са били изметени от предишни управления не ми се струва никак разумно. Както и за такива, които са си подали оставките - та те самите си признават, че работатата не им е по силите, даже ми е непонятно как така се кандидатират пак.
След като отхвърлих тези, останаха само лумпените.
А и за мен е важно какви кадри имат, а не след всяка чистка през четири години да се започва отначало, ние всъщност никакъв преход не сме извървяли, на всеки 4 години - отначало.

Мисля, че обществото трябва да е коректив на властта, а и на самото себе си непрекъснато, не само веднъж на четири години.

# 9 149
Сега и група, и протест в подкрепа на ББ.
Е сега, ако не се сбият с тези протести, против и за.

Eй това в момента е най-непосредствената опасност, която може да прерасне в неясно какво. И продължава да не ми е ясно кой ще пази, кой ще разтървава и кой ще носи отговорността. Имаме ли министър на вътрешните работи? Или вече не се чувства отговорен?

Общи условия

Активация на акаунт