Отговори
# 9 120
  • Варна
Фръц!  Party

Пропаганда, друг път! Ама карай, щом не ти се споделя....

# 9 121
  • софия
Момичета, не е сериозно и отговорно да очаквате някой да ви каже гласувайте за... Всички имаме свободен достъп до информация и всеки може да я разбира според собствения си интелект и възможност за анализиране.
Моята истина не е истината на другите.

# 9 122
Северина, няма да ви просветля.Това, което искаш от мен се нарича пропаганда.Няма да пропагандирам за никой.Големи хора сте-създайте си СВОЙ модел-какво искате и какво допускате-и гласувайте.Не чакайте някой да ви каже за кой.Отчаяна съм от вас.
За мен какво е добър избор си е за мен.Мислете.Имате глави.И определете кое е доброто за вас.Елементарно е.Освен това пропаганда, политическа, е забранена във форума. Crossing Arms

bouquet Взе ми думите от клавиатурата !

# 9 123
Нещо не се изразявам правилно явно. Задавайки въпроса" Кой е алтернативата" не чакам отговор, и определено не очаквам като овца някой да ме насочи в правилната посока, въпросът е риторичен. Няма алтернатива. Всичките са еднакви, всичките са крали, и когато им се даде възможност, пак ще крадат.

Не знам какви алтернативи ви се привиждат, ама щом си ги виждате- добре.

# 9 124
Jizzlobber това че не виждаме някой с възможности да работи съвестно и да подобри нещата в България нали не мислиш ,че е станало без мислене . Crossing Arms
zvanche и на теб да кажа ИМЕННО защото имаме свободен достъп до информация/коректна или не е без значение/ ,именно защото се интересуваме от политиката ..... важи горното.

# 9 125
Момичета, не е сериозно и отговорно да очаквате някой да ви каже гласувайте за... Всички имаме свободен достъп до информация и всеки може да я разбира според собствения си интелект и възможност за анализиране.
Моята истина не е истината за другите.

Явно знаете някой, който за нас е непознат. Иначе не си обяснявам намеците ви.

# 9 126
Издигнете си представител, който според вас е достоен.Съвсем си е познат моя избор, просто е мой. Crazy ooooh!

# 9 127
Jizzlobber, дрънкаш кухи фрази
Отчаяна си от нас ли? Joy Joy
Мечо Пух, излишно е...Керванът си върви, овцете си блеят

# 9 128
  • софия
Ili__ , аз не казвам, че някой работи безрезервно. Няма такъв човек след Христос, според мен.
За мен, той (моят избор) е човек, който знае какво прави. Със сигурност, не безгрешно. Не без лични мотиви. АЗ имам някой, който да избера. Не е месия. Но е МОЯТ избор.
Приемете, че няма безрезервно чисти хора. Но има хора, които имат обща визия и воля. Това не изключва някакъв личен интерес. Навсякъде го има, но е важно какво остава общо за всички. Не магистрали и пътища, въпреки всичко, по моите разбирания.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:55 от zvanche

# 9 129
Представител бихме издигнали, но с таз партийна пропорционална избирателна система за ОНС точно от това хората са умишлено лишени.  Sunglasses

Сега с интерес ще наблюдавам битката за оглозгания кокал.
И ще следим внимателно- да не изтървем момента да се спасим, когато се наложи.

# 9 130
Нещо не се изразявам правилно явно. Задавайки въпроса" Кой е алтернативата" не чакам отговор, и определено не очаквам като овца някой да ме насочи в правилната посока, въпросът е риторичен. Няма алтернатива. Всичките са еднакви, всичките са крали, и когато им се даде възможност, пак ще крадат.

Не знам какви алтернативи ви се привиждат, ама щом си ги виждате- добре.

Мен не ме вълнува, че всички са крали. По света също крадат.
Други неща гледам аз. Grinning

# 9 131
  • 221B Baker Street
E,не е реално да искате от някой да ви каже явно за кого ще гласува на последващите избори,все пак не случайно вота е таен... Grinning Освен всичко  рискува да си навлече повсеместния форумски гняв,ако каже едно от изброените по-долу имена... PeaceА и то реално все още няма отявлени кандидати... Peace
И все пак,с риск да ме убиете с камъни,макар да ми е все тая Mr. Green,ако изборите бяха утре,щях да гласувам за Герб,отново...И не ме е срам или страх да го кажа... Sunglasses

# 9 132
Издигнете си представител, който според вас е достоен.Съвсем си е познат моя избор, просто е мой. Crazy ooooh!
Глупости.

На всички ни е ясно ,че вариантите са два -ГЕРБ или БСП ще управляват .
Дори и да съм заслепена от някоя малка партийка и да си гласувам за нея ,това пак няма да промени реалността.
Предпочитам да съм все още заслепена и вярваща на някой ,отколкото да гласувам за по-малкото зло ,ама .....
Няма да гласувам за никой от посочените два варианта .

# 9 133
Мен не ме вълнува, че всички са крали. По света също крадат.
Други неща гледам аз. Grinning

По света крадат 10%, 90% влагат в държавата си. При нас крадат 150%  Crazy
К'во гледаш? Колко начетено говори ли?

# 9 134
  • Варна
Току що един познат ми каза на изборите да гласувам за ББ.

И ти кво?
Отоворих му, че не се знае дали няма да се оттегли от политиката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт