Отговори
# 9 090
Естествено, че всички крадат! Кой твърди обратното?

Не се реве тук в подкрепа на ББ, а за това, че няма алтернатива. Никаква. Старите муцуни, които даже и козината си не са сменили Tired

# 9 091
Ти знаеш ли случай Борисов да е казал нещо, което да не е обърнал на 180 градуса на следващия ден (макс)?
Хич не се сещам, а го следя внимателно.
Ама ей го нА, връчил е оставката. Което все още нищо не означава. Grinning

Обърнаха държавата  в детска градина.
А всичко е толкова просто - пратили сме ги там да работят за нас. Работодатели сме им и е редно да не го забравят. Ни Бойки, ни Гейко, ни Кунева, никой. Ако страхът е единственият начин да ги накараме  да работят, редно е да им го осигурим.

# 9 092
Станишев ми е безинтересен.Говори празни приказки  Crossing Arms

# 9 093
  • софия
Ти знаеш ли случай Борисов да е казал нещо, което да не е обърнал на 180 градуса на следващия ден (макс)?
Хич не се сещам, а го следя внимателно.
Ама ей го нА, връчил е оставката. Което все още нищо не означава. Grinning

Обърнаха държавата  в детска градина.
А всичко е толкова просто - пратили сме ги там да работят за нас. Работодатели сме им и е редно да не го забравят. Ни Бойки, ни Гейко, ни Кунева, никой. Ако страхът е единственият начин да ги накараме  да работят, редно е да им го осигурим.
  202uu
Хем настоящата ситуация ми е леко deja-vu от '97ма, хем има разлика. Определено се напомня, че не е въпросът в подаване на оставки, а в решаване на проблемите, които сам си създал или не си положил усилие да решиш, въпреки че си имал тази възможност.

Няма да се учудя да се обърне: хората го молят да не подава оставка. Ей, на. Във ФБ имало група в подкрепа на Правителството ooooh!

# 9 094
Във ФБ имало група в подкрепа на Правителството ooooh!

Протест в подкрепа на ББ - http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1% … 2/590725907622388

# 9 095
  • Варна
Току що един познат ми каза на изборите да гласувам за ББ.

# 9 096
  • Варна
Току що един познат ми каза на изборите да гласувам за ББ.

И ти кво?

# 9 097
Няма да се учудя да се обърне: хората го молят да не подава оставка. Ей, на. Във ФБ имало група в подкрепа на Правителството ooooh!

Ами има и мислещи хора - сигурността на държавата е по-важна от ББ.

# 9 098
Станишев ми е безинтересен.Говори празни приказки  Crossing Arms
Това може. Станишев винаги е бил кукла на конци, абсолютно безгласна буква
Ама Мая Манолова как чака да стане министър, усещам че на нисък старт е застанала Mr. Green

# 9 099
  • софия

Ами има и мислещи хора - сигурността на държавата е по-важна от ББ.
Те определено не са в Правителството. Колкото и да не харесваме ББ, не съм попаднала на аргументиран коментар, че сега трябва да си подаде оставката. Очевидно е, че това, което прави е пожарникарско движение - не знае как да се справи с проблема. Нещата са излезли извън контрол, защото такъв не е имало.

# 9 100
  • В тъмната гора.
Не мога да насмогна на новините  Laughing

Ако наистина сдават властта е много смел ход с цел да ги изберат наново в тон- колко са благодорни, пак си ги искаме. Много добре познават пазара.
Да видим, честно казано съм много положително изенадана.

А някой беше коментирал- че ББ не бил крал  Laughing Joy hahaha
То няма политик, който да не е прибрал нещо, да не говорим за ББ, който си е от тъмната страна много отдавна.

Аз не виждам тройна коалиция. Сега е моментът, когато нови хора могат да излязат на подиума От нас зависи да им отделим внимание.

Но (почти) всичко е по- добре от Герб. Не знам как хора с всичкия си биха гласували за тях отново. Наистина.

Видими резултати - какви!? Докара народа до просешка тояга. Това му е резултата. Или вярваш че много магистрали е построил и това е ненадминато постижение. Айде събудете се и стига сте вярвали на телевизора.

Ти все пускаш такива коментари, пък сега те гледам и весела. Дай да видим като си толкова навътре в нещата относно ценностите на българите, коя политическа сила е най-подходящо да подкрепим според теб, та всичко да ни е наред. Иначе празни приказки всеки може да бълва.

# 9 101
  • В тъмната гора.
Днес от протестиращите:
"Искаме Велико народно събрание и нова Конституция, която да гарантира правата на гражданите, казаха представители на хората от улицата."

http://www.blitz.bg/news/article/183444?news=164160&utm_medi … ;utm_source=blitz

Ако всички се обединят под това да се избере велико народно събрание, да се промени броя на депутатите в парламента, да се гарантират редица граждански права. И аз излизам на улицата тогава, такава кауза си заслужава. Да видим Станишко как ще реагира на такова нещо. Я не го е изпълнил, я са му резнали главата.

# 9 102
  • На земята, която е всъщност звезда.
Емил Кошлуков във фейса:

Айде честито на печелившите! Сега служебният кабинет ще оправи и строежа на Иракли, а като дойде тройната коалиция пак, ще довърши заменките и ще почне Белене, само не знам Доган колко ще му е възнаграждението за новия реактор, че нали е енергиен консултант...

# 9 103
  • София
Абсолютно съм съгласна  Peace  
  За четири години нямам впечатление ББ да е откраднал нещо,нито да си е построил сараи,нито да е взел хиляди като хидроексперт ( визирам Доган ) Грешката му беше,че не успя да подбере правилните кадри за това управление.

Ама чакай малко.. нали на Борисов това му е работата дефакто. Да подбере правилните кадри. Нищо повече  Laughing Е, не я свърши работата. Нито един не си беше на мястото... А, само Фъндъкова като министър на образованието беше добре  Wink А пък нека да не е крал. Достатъчни са всички безумия 4 г. дето сътвориха.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 13:28 от Vache

# 9 104
Ама Костов и той е "сърби,боли,драго ми е".
  Айде сега ДПС бързо да организират електората извън граница,че изборите подраниха.

Общи условия

Активация на акаунт