Отговори
# 9 180
  • 221B Baker Street
Айрин Адлер мнооого сладко и заразно се целуват тия двамцата в подписа ти ! Crazy
Кои са ?

Муре и Дениз от сериала на ББС "Рай".Simple Smile

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F … 327_i.263176.html

Янето е готов да става министър-председател... ooooh!

# 9 181
Ето протест на 14.01.2009 година. Управлението на Станишев...Ето така се справя той с протестите...

http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

Не точно, така се справяше Борисов като кмет с протестите. Спомням си арогантните му отговори от сорта ".. Хайде де на ми се правите на интересни" и т.н.
И за нямаме съмнения дали съм червена или не - от Шумен съм, който е тръгнал по пътя на Кърджали, така че не, не чакам БСП да се завърне.

# 9 182
  • В тъмната гора.
познайте кой кой е...

# 9 183
  • Варна

Този шут как си е повярвал....!!!!!!  Shocked

# 9 184
# 9 185
  • В тъмната гора.
Ето протест на 14.01.2009 година. Управлението на Станишев...Ето така се справя той с протестите...

http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

Не точно, така се справяше Борисов като кмет с протестите. Спомням си арогантните му отговори от сорта ".. Хайде де на ми се правите на интересни" и т.н.
И за нямаме съмнения дали съм червена или не - от Шумен съм, който е тръгнал по пътя на Кърджали, така че не, не чакам БСП да се завърне.

Глупости...МВР си е на подчинение на изпълнителната власт. Значи такава е била зоповедта отгоре. Бойко можеше само да не даде разрешение за протест. Станахте нагли вече..още малко ще отречете на кого бяха репликите "Доведете танковете".

# 9 186
Все съм си мислела ,че Бойко е нагъл,но Цветанов е надминал учителя си.Как е възможно,човека който прати полицията с/у хората вчера да се изправи и да обвинява друг за вчерашните побоища ooooh!

# 9 187
  • В тъмната гора.

Янето е готов да става министър-председател... ooooh!

Еее мечтите не са забранени.

# 9 188
  • В тъмната гора.
Все съм си мислела ,че Бойко е нагъл,но Цветанов е надминал учителя си.Как е възможно,човека който прати полицията с/у хората вчера да се изправи и да обвинява друг за вчерашните побоища ooooh!

По нищо не приличаха на хора тези...ако бяха хора щяха да пазят имуществото на другите хора.

# 9 189
Цветанов е виновен за цялата простоия от вчера .
Самия факт, че са изкарани толкова полицаи и онея пустинни котки е един вид подстрекателство към протестиращите.
В Русе полицаите си стояха настрани ,по едно време се чу някаква сирена и хората доста се поизнервиха ,оказа се линйка обаче .
Имам чувството ,че целта е била именно да има ексцесии снощи.

# 9 190
Земеделските субсидии се разделят на две - едните идват от ЕС, другите - много малка част  - от националния бюджет.
Дянков подаде оставка, защото не е съгласен цялата сума да се извади от националния бюджет сега, а през април да се чака ЕС да възстанови тяхната си част.

Тези субсидии ги получамат всички земеделски производители в ЕС, само дето Кунева договори българските да получават между 1/3 и 1/5 от сумата, която някои други ЕС страни получават.

Кунева, не Борисов.

Дянко по принцип беше против преди да са получени парите да се вземат от бюджета. Притесненията му бяха, че ЕС може да откаже да плати цялата сума заради огромните заеми към Гърция, Испания и Италия.

Благодаря за разяснението. Явно Дянков е имал право, но по-добре да не го връщат на този пост.
Бъркате, една част от субсидиите са от еврофондовете + доплащане от бюджета, което тази година е отрязано, т. е. само европари.
Те се изплащат от държавния бюджет, след което се подава заявка и се възстановяват от ЕС. Това е принципа.

# 9 191
  • софия
Цвичко вече е на площада и подкрепя Tired

# 9 192
Цветанов изпати полицаите да бият хората ,а сега заявява- Да не допуснем такива ситуации като снощи,хората не успяха да поднесът на паметника  на Левски цветя .Е много е нагъл

# 9 193
По нищо не приличаха на хора тези...ако бяха хора щяха да пазят имуществото на другите хора.

Peace Някои от тях така фъфлеха, че едва ли знаеха какво правят там всъщност

# 9 194
  • 221B Baker Street
чл.160 от Конституцията на България
Чл. 160. (1) Народното събрание решава да се произведат избори за Велико Народно събрание с мнозинство две трети от общия брой на народните представители. (2) Президентът насрочва избори за Велико Народно събрание в тримесечен срок от решението на Народното събрание. (3) С произвеждането на избори за Велико Народно събрание пълномощията на Народното събрание се прекратяват. Чл. 161. Великото Народно събрание приема решение по внесените проекти с мнозинство две трети от всички народни представители на три гласувания в различни дни. Чл. 162. (1) Великото Народно събрание решава само тези въпроси от Конституцията, за които е избрано. (2) В неотложни случаи Великото Народно събрание изпълнява функциите и на Народно събрание. (3) Правомощията на Великото Народно събрание се прекратяват, след като то се произнесе окончателно по въпросите, за които е избрано. В този случай президентът насрочва избори по реда, определен със закон. Чл. 163. Актовете на Великото Народно събрание се подписват и обнародват от неговия председател в седемдневен срок от приемането им.

Аз съм твърдо за свикване на ВНС и промени в конституцията... Peace

Общи условия

Активация на акаунт