Отговори
# 9 195
Цвичко вече е на площада и подкрепя Tired
Да един мазен говори,а снощи прати полиция да бие хората

# 9 196
  • София
Кого подкрепя

# 9 197
Все съм си мислела ,че Бойко е нагъл,но Цветанов е надминал учителя си.Как е възможно,човека който прати полицията с/у хората вчера да се изправи и да обвинява друг за вчерашните побоища ooooh!

Ама ти съвсем изтреще Shocked Какво очакваше да стане? Няма протести без жандармерия, където и да е по света. А тя не е за красота тая жандармерия. Или трябваше да седят и гледат как ги замерят с камъни и трошат всичко наоколо някакви недоносчета, взели по 20лв., за да си купят поредната доза. Айде моля ти се Stop

# 9 198
  • 221B Baker Street
Цитат

Цветанов изпати полицаите да бият хората ,а сега заявява- Да не допуснем такива ситуации като снощи,хората не успяха да поднесът на паметника  на Левски цветя .Е много е нагъл

Айде бе,я пак погледни,изобщо не каза това... Outta Joint
Каза - някои хора вместо цвете за Левски,подариха камъни на полицаите... Peace
По-голям провокатор и лъжец от тебе аз не виждам... Laughing

# 9 199
  • Варна
Аз съм твърдо за свикване на ВНС и промени в конституцията... Peace

Какви промени?

# 9 200
  • В тъмната гора.

И за нямаме съмнения дали съм червена или не - от Шумен съм, който е тръгнал по пътя на Кърджали, така че не, не чакам БСП да се завърне.

Не чакате, ама това ще стане...хайде и аз като Костов..кой, кой, кой...кой може да поеме държавата. кой е най-достойния? Аз си нямам и на идея ако гражданите се организират могат ли да издигнат свои кандидати...дори без субсидии, в интернет вече всичко е безплатно. Ако това е невъзможно, какво ще стане тогава...някой да ми обясни..

# 9 201
  • В тъмната гора.
Аз съм твърдо за свикване на ВНС и промени в конституцията... Peace

Какви промени?

И аз съм за това...и  как ще стане, някой който знае да ни светне.

# 9 202
Прекалявате вече. Изпратил ги бил да бият хората....
Полицаите имат инструкции да не допускат размирици, това е.
Изкарвате го все едно Цветанов е казал: Айде момчета, отивайте да повъртите малко палките на Орлов мост."  Stop

# 9 203
Цветанов изпати полицаите да бият хората ,а сега заявява- Да не допуснем такива ситуации като снощи,хората не успяха да поднесът на паметника  на Левски цветя .Е много е нагъл

Я кажи по колко ви плащат?

# 9 204
  • UK
Бойко се оттегля,за да си проведе предизборната кампания на спокойствие ли?  Mr. Green
доста успешно започва

# 9 205
Можеш ли да водиш културен разговор ,или трябва да обиждаш,въобще не съм изтрещяла,Цветанов е този който дава заповедите дали да бият хората или не.Сега е отишъл при тази групичка организирана от тях и говори глупости.
Жандармерията седи и наблюдава когато стават побоища в циганските махали и чака да утихнат нещата и тогава да се намесят ,а снощи биеха дори случайно паднали хора.
Ако ти е нервно не влизай във форума и не се опитвай да правиш скандали

# 9 206
  • В тъмната гора.
Да един мазен говори,а снощи прати полиция да бие хората

Еееее Станишевице...ама хайде стига...не само както казват изтрещя, ами се давиш от злост.

# 9 207

Я кажи по колко ви плащат?
Къде ги раздават тия пари щото е добре поне да си ги взема.
А на теб от ГЕРБ колко т и плащат? ooooh!

# 9 208
  • В тъмната гора.
Можеш ли да водиш културен разговор ,или трябва да обиждаш,въобще не съм изтрещяла,Цветанов е този който дава заповедите дали да бият хората или не.Сега е отишъл при тази групичка организирана от тях и говори глупости.
Жандармерията седи и наблюдава когато стават побоища в циганските махали и чака да утихнат нещата и тогава да се намесят ,а снощи биеха дори случайно паднали хора.

Ти можеш ли да водиш културен разговор? Всичките ти постове пукат по шевовете от култура.

# 9 209

А ти спри да лъжеш. И си запази глупостите за себе си - казал Цветанов да бият ooooh! Въобще колко мозък трябва да имаш, че да сътвориш такава глупост Crazy

Общи условия

Активация на акаунт