ИКЕА! ИКЕА! - Тема 7

• 89 874
  • 794
  •   1
Отговори
# 735
Minaa, лампата е страхотна ! Всеки път я гледам в магазина, но е много голяма за у нас, а и стилът ни не подхожда за такава. Зададох си и аз въпроса за чистенетео и заключих, че няма начин да си чисти, понеже прахосмукачката ще му изсмуче снежинките  Joy

Сглобихме и ние нашето легло Малм, за тази ниска цена изглежда изключително здраво и съм много доволна. Сега сглобяваме един комплект от тези, но е страшно туткаво, много параметри трябва да се имат предвид, ужас !

http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S99875629

В петък ще ходим в Икеа и ще кажа дали има нещо коледно и тука и ще взема нещо за ядене, за да опитам.

# 736
Единственото, за което малко се колебая...как ще се чисти  ooooh!. Сигурно е голяма играчка. НЯкоя от вас има ли я? Иначе лампата грабва окото още като я видиш Simple Smile
Откачаш, изтръскваш през терасата и пак закачаш. Laughing

# 737
La vie en rose, хубаво изглежда този елемент Simple Smile стискам палци да го сглобите по-скоро. Пиши после какво е станало.

Нашето легло също е Малм 140 см в бяло. Много бързо го сглобихме и аз много си го харесвам. Simple Smile

А за лампата, ще карам половинката да я чисти, защото той толкова много я иска.Е....и на мен страшно ми харесва, ама нали съм жена, мисля по-практично.

В тукашната Икеа също има вече коледни декорации, но не съм купила нищо още. Ранко ми е, като че ли не съм още коледно настроена.

# 738
  • ENGLAND
А, и ние имаме спалня Малм, 5 години всяка вечер се скача на нея по половин час, не е мръднала. Но лятото се усетих, че сме спали на обърната подматрачна рамка и като я обръщахме погледнах средната греда на легло, достраша ме че е почнала малко да се поогъва и подпрях с две стари книги там където се разтяга, за всеки случай.
Табуретка и ние купихме, но розова, у нас само този цвят се котира. Grinning
Лампата и аз я гледам, ама английските къщи са с ниски тавани и даже и малкия вариант ще е много голям за стаите.

# 739
Лампата и на мен ми се стори много чистене, и понеже и аз съм практична я отхвърлих. Аз бях харесала една много нагъната но тя първо също много ще се праши и второ също не може да се провеси на нашите таваи от 2.40. Е  - по високи са от британските но все пак не е като да е 2.70.

# 740
Ех, и на мен тази лампа ми е легнала на сърцето вече цяла година, но мъжа ми отказа заради чистенето, а и заради размерите - ще трябвало да я заобикаля. Но според мен, стои страхотно и на по ниски тавани, съседи от входа до нас я имат и всеки ден си въздишам като минавам Confused
 А иначе да ви кажа аз какво измислих за боксовете на Трофаст - взех само малки, заради вашите мнения и не съжалявам, и дървените релси се събират перфектно, че остава място и за допълнителни и не падат от релсите. За легото взехме една такава кутия , плюс капак. На капака има вдлъбнатини за колелцата и може да се сложи отгоре друга такава кутия, а частите от легото минават чудесно през дупката и сина ми се кефи вече да си събира парчетата сам - направо се родих  Laughing дано не му омръзне бързо. Освен това се оказа и издръжлива днес се беше покатерил отгоре и си мислех "ей сега се счупи" ooooh! обаче - не, дори не се огъна Shocked
 В момента съм в чуденка за гардероб за децата дали да вземем от системата PAX или STUVA  newsm78 , но май клоня към Пакса, струват ми се по практични , но много дълбоки и точно идват зад вратата. Представям си как Н-пъти на ден се удря дръжката в гардероба  #Crazy

# 741
  • софия

Сглобихме и ние нашето легло Малм, за тази ниска цена изглежда изключително здраво и съм много доволна. Сега сглобяваме един комплект от тези, но е страшно туткаво, много параметри трябва да се имат предвид, ужас !

http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/S99875629

ооо, STOLMENа го сглобявям и насън вече  Laughing
първо го сложихме в магазина, после вкъщи целия гардероб ми е с тази система, после освободихме магазина и го разглобявах...
по едно време си намирах шестограми във всеки джоб  Laughing
само трябва баща ми да ми постави основите, тези вертикалните и почвам...  Laughing

и ние спим на MALM вече почти 2 години, много си го харесвам

# 742
Точно за основите говорех, че са страшно трудни и дълги за поставяне  Sick Особено пък в нашия апартамент, където стените не са успоредни и пода е наклонен е ужасно  ooooh! Иначе резултата е хубав, спретнат, чистичък, не съжалявам изобщо.  Peace

Тази сутрин отивам на поклонение в магазина, то е нетърпение, то е чудо  Joy

# 743
# 744
Joy Ама това истина ли е или шега ? Не, че не са способни на такова нещо, де, напълно в техен стил  Laughing

Roroana , пакса наистина са страшно дълбоки, цели 60 см и за малко жилище не са няй-добрия вариянт. Дълго време и ние търсихме нещо по-плитко и нямат особен избор  Rolling Eyes Не можете ли да разместите нещо в стаята, та гардероба да не попада на толкова стратегическо място ? Иначе детската серия е и симпатична и солидна на пипане и отваряне, но аз я нямам  Rolling Eyes

# 745
Имам питане ... моля за мнения
Някой да си е закупил от тези
искам да ги поставя зад печката ...не ми се иска да слагам традиционият 1 квадрат плочки а тези гръбчета дебелите като плотове те не ми харесва .... та това ми се струва удачен вариант
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30178214?query=301.78 … d%252FwFW%252FdSQ     

# 746
Ние инсталирахме такива преди няколко дена в кухнята, но в черно. Питай какво точно те интересува  Grinning

Ето как стои :

http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/p9190004-12573865d3b.jpg

Цветята не са на обичайното си място, да не се учуди някой, че са кацнали там.

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 16:29 от La vie en rose

# 747
Ние инсталирахме такива преди няколко дена в кухнята, но в черно. Питай какво точно те интересува  Grinning
то как стои :

http://images.doctissimo.fr/photo/692875692/a/p9190004-12573865d3b.jpg

Цветята не са на обичайното си място, да не се учуди някой, че са кацнали там

Страхотна кухня ...
... и цветята (дори не на мястото си) й отиват...

# 748
Мерси РегеBlush

# 749
И аз ги бях загледала тези пана. Не ги купихме, само защото не ми стана ясно как се монтират и как се свързват помежду , а мъжът ми се направи на луд, за да не му отворя работа  Mr. Green
Обаче ако ми разясните как става, следващият път ще ги купя, че ние сме с плочки и не мога да ги гледам, а и на мен не ми харесват гръбчетата, които се продават тук.

La vie en rose, готина кухня  Peace

Общи условия

Активация на акаунт