Клуб "Парфюмен ценител" 31- Nose: Jean-Claude Ellena

• 35 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Не нямаме още Zara Rosa Bulgara. Тук има само аутлети на Зара, засега. Пролетта ще навлязат в новостроящите се молове.

# 211
  • някъде под слънцето...
При мен Митсуко е много красив...(концентрация ПП)
Действа ми като наркотик...

# 212
Аз говоря за ЕДТ.

# 213
  • някъде под слънцето...
ЕДТ определено не ми харесва, ЕДП  ми е  по4ити поносим, а ПП...    Kissing Heart

# 214
  • Варна
Аз не знам коя версия съм пробвала, сигурно като на Денси, защото тя ми прати пробата.
В чужбина съм го мирисала също, ама пак не съм обърнала внимание.

# 215
Моята Мицуко е ЕдТ, реформулировка. Точно като описаното от Mims стои върху мен. Добре че веднага и намерих нов дом, че побелях от яд.
Това е първият ми гаф на сляпо. Досега слепите ми поръчки са били удар в десятката и все големи любови. Поучих се. Край.
Добре че намерих начин да поръчвам отливки за проба.

# 216
Благодаря, Денси, за отговора за Зара!

Аз мисля, че съм мирисала ЕДП на Мицуку, не винтидж. (Хмм, другия път ще трябва да сравня ЕДТ с ЕДП).  По принцип не си падам по "винтидж" парфюми толкова. Не бих отказала винтидж Коко Шанел!

# 217
  • Варна
Като каза Коко Шанел, Пикси, мирисах тези дни Beige от ексклузивите. Ти със сигурност го познаваш, толкова луксозен ли го намираш, колкото ми се стори на мен?

# 218
Мимс, аз имам Бейж  Sad   (история с подарък).  Сигурно може да се каже, че мирише луксозно... На мене ми мирише блудкаво.  Прекалено много цветя и то не от тези, които харесвам. Както се казва в такива случаи във вежливото общество, "не работи с моята химия." 

# 219
  • Варна
Ха, виж ти, сега съвсем ми стана любопитно  Simple Smile
Дали заради емоциите, които ме владееха, но за мен беше специален  Simple Smile
И явно сработи с химията ми, защото наистина сериозно ме заинтригува, нещо, което не вярвах скоро да ми се случи вече  Laughing

# 220
Pixie, гарнизонен стол ми мирише на столова от соца - тезгяхите от алпака, мирис на застояло ядене и миещи препарати, блях  Sick. Във Варна имаше такъв стол срещу партийния дом и само да минех покрай него и ме лъхваше това. Точно така ми мирише Мицуко. Другата ми асоциация, свързана с този парфюм е миризлива буболечка - тези, дето есента се навират в прането и ако ги пипнеш или не дай Боже размажеш - леле смрад.

Дам, бистрили сме го преди Митцукото. При мен също се развива доста манджесто. Само, че моята асоциация е майонеза и подправки. Руска салата с много кисели краставички. Не, че ми беше гадно, просто това не може да е парфюм. В един момент, като поутихна си стана досущ ухание на оцет балсамико. Та така.

Не отричам обаче, че на определени дами сигурно стои съвсем различно.

Шалимар е друга работа. Много фин и мек е през зимата и ако има нещо общо с храна, то това е по-скоро дъхав лимонов сладкиш, а не манджа с много подправки.

Аз все повече хлътвам по Си лолита. Ухае на пипер и мед. Някаква такава пикантно-сладка комбинация. Много шантав и много идеен аромат.

# 221
Много е итересен да.
Шалимар аз не мога да нося и никак не харесвам. Не знам защо.

# 222
  • Варна
Тъкмо днес направих една ретроспекция и се оказва, че от новите аромати харесвам само Jil , ама изключително много го харесвам  Heart Eyes

# 223
Помирисах Mitsouko и Jardins de Bagatelle. Пъврият доста ретро, вторият приятен цветен, но не съм във възторг от никой от тях.

Първият е направо древен, мен ако питаш  Laughing
Градините и те, ама не чак толкова.
Laughing Да, дърт на Библия. Шегувам се, да не засегна някой. Hug
А пробвах и Марусята на Зайцев... newsm78 ей нищо не запомних за него /тогава пробвах и 3 други/, знам само, че не беше древен, но толкова бързо отлетя... Тогава пробвах и Сафари, сигурно го е "неутрализирал". Сафарито ми хареса обаче. Mr. Green

ха-ха, той наистина е най-добър от четирите  Laughing
Шалимар носех и харесвах преди да помиша Жики - след него Шалимар увехна и дори се разделих с едната му концентрация  Simple Smile, другата я държа и аз не знам защо - може би от носталгия  Rolling Eyes
от новите не съм пробвала н-и-щ-о  hahaha , но съм харесала за проба от мненията тук, във форума Си Лолита и Джил

# 224
Вчера мирисах новата Escada Marine Groove by Escada. Весел, забавен парфюм. Нищо ново, но е готин. Мирише ми на мултивитамин. Crazy

Пробвах и новите парфюми на Chloe, Eau de Fleurs Capucine, Eau de Fleurs Lavande и Eau de Fleurs Neroli. Не ми харесват и трите. Много зелении. Не ги запомних дори, а и ми се сториха доста ефирни. С тях окончателно затвърдих мнението си, че Клое не е моя бранд. Нищо от тях не мога да нося. Носих Chloе Intense тези дни и той ме задушава и ми е ретро. На ръката като го пробвам ми харесва, но на врата никак.

Общи условия

Активация на акаунт