Клуб "Парфюмен ценител" 31- Nose: Jean-Claude Ellena

• 35 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • USA, Steak State
Свети Валентинския парфюм, май за него говори vmarinska .

# 197
Аз пък не успях да оценя Трабъл. Не ми е неприятен, но ми е безличен. Всичко, което запомних от него, са лимоните в началото. Не беше за мен, но и притежателката беше адски разочарована.

# 198
  • Враца
Да, за него!  Party
Така ми изглежда и флаконът и самото сърце  Crazy

# 199
Moми4ета,извинявам се 4е ей нахлувам,но няма кой друг да попитам освен вас!
Бихте ли ми казали дали има разлика между Cartier So Pretty
  и

Cartier So Pretty Eau Fruitee

Първия немога да го понасям заради силната роза в него .Надявам се втория да е по-разли4ен,а/???Помощ! #Shocked

# 200
Помирисах Mitsouko и Jardins de Bagatelle. Пъврият доста ретро, вторият приятен цветен, но не съм във възторг от никой от тях.

# 201
  • Варна
Помирисах Mitsouko и Jardins de Bagatelle. Пъврият доста ретро, вторият приятен цветен, но не съм във възторг от никой от тях.

Първият е направо древен, мен ако питаш  Laughing
Градините и те, ама не чак толкова.

# 202

Първият е направо древен, мен ако питаш  Laughing
Градините и те, ама не чак толкова.
Laughing Да, дърт на Библия. Шегувам се, да не засегна някой. Hug
А пробвах и Марусята на Зайцев... newsm78 ей нищо не запомних за него /тогава пробвах и 3 други/, знам само, че не беше древен, но толкова бързо отлетя... Тогава пробвах и Сафари, сигурно го е "неутрализирал". Сафарито ми хареса обаче. Mr. Green

# 203
Аз останах в потрес от Мицуко, върху мен дори не мирише на мъх или цветя, а като на старо готвено в панелен апартамент непроветряван от месеци.
Моето скромно мнение е, че е въпрос на химия.
Към Apres L'ondee изпитвам огромна любов, обожавам го този парфюм, а е още по-древен от Мицуко. И Шалимар е прекрасен, затова съм потресена, че така не се разбрахме с Мицуко. Ще го разменям за Intrusion на Oscar de la Renta. Него със сигурност харесвам.

# 204
  • Варна
Уау, Маруся на Зайцев ми е страшно неприятен! Има една отвратителна нотка, която химична ли ми е или не знам точно, но си съдрах кожата да я търкам. Всъщност, в началото обещава да е приятен, но в базата... ужас. Ама е много траен, вероятно Сафарито го е задушило.

Аз останах в потрес от Мицуко, върху мен дори не мирише на мъх или цветя, а като на старо готвено в панелен апартамент непроветряван от месеци.
Моето скромно мнение е, че е въпрос на химия.

Даже мисля, че при Мицуко не е въпрос на химия, аз също бях писала за него, че ми мирише на гарнизонен стол  Mr. Green Повечето хора, които познавам изобщо не обичат този парфюм и имат подобни асоциации.

# 205
  • Sofia
Мицуко и на мен не ми стои. Много ветивер , който го прави остър по мъжки.  Confused
А Градините леко ме разочароваха, защото не са нищо ново за моето обоняние - кръстоска между Синия час и Волупте.  Хубав е парфюмът все пак.

# 206
Много пъти съм казвала, че Митсуко ми мирише на мизерия, на бедност и на война. Точно на гарнизонен стол. На моята кожа стои така. Бях се напръскала с него, точно когато гледах филма "Беднякът Милионер", чудесно се върза с атмосферата там.

# 207
 Laughing Laughing Laughing
Хахаха, направо го... "сравнихте със Земята" така да се каже Joy, но вероятно си има своите почитатели. Laughing
И Шалимар пробвах, но и той ми е ретро.

# 208
Коя версия на Мицуко сте пробвали?  Винтидж?  Аз, за съжаление, винтидж не съм виждала. Пробвах реформулираната и не ми миришеше на гарнизонен стол (никога не съм била в гарнизонен стол Simple Smile Simple Smile  Разсмя ме образът. Представих си място където Вронски от Анна Каренина се храни със своите военни приятели!)    Даже се изненадах, че мирише толкова модерно. Миришеше изискано.  Мисля, че един ден ще стане част от моя репертоар. Шалимар също ми изглежда много по-различен от този, които помня преди 10 години. Досега, обаче, в нито една версия не съм пожелала Шалимар.

С голямо нетърпение чакам новия на Селин Елена Oriental Lounge (трябва да го получа тази идваща седмица)!  В някои ревюта пишеше, че бил "изчистен", модерен Шалимар, без ванилия и без фокус на цитруси. Надявам се да не ми напомни на Шалимар, но какво остава всъщност от Шалимар като махнеш ванилия и цитруси?

Някой знае ли дали в София има Zara Rosa Bulgara?

# 209
  • Варна
Pixie, гарнизонен стол ми мирише на столова от соца - тезгяхите от алпака, мирис на застояло ядене и миещи препарати, блях  Sick. Във Варна имаше такъв стол срещу партийния дом и само да минех покрай него и ме лъхваше това. Точно така ми мирише Мицуко. Другата ми асоциация, свързана с този парфюм е миризлива буболечка - тези, дето есента се навират в прането и ако ги пипнеш или не дай Боже размажеш - леле смрад.

Общи условия

Активация на акаунт