90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Здравейте на всички! Аз днес съм на бобови. За закуска си хапнах една голяма ябълка, за обяд ще хапна 200гр. леща и салатка, за вечеря 100гр. леща и салатка. Знаете ли най-хубавото на този режим е че редуването на дните прави забраните по-лесно изпълним. Лек и минусов ден на всички.  bouquet

# 437
Добро утро от мен!Вие сигурно вече си хапвате.Веднъж ще отида на театър и ще изтърва Ели. Cry Иначе беше супер, като изключим адският студ.Бях супер добре облечена, а направо зъзнех.Сега чакам да се разболея и театърът ще е 6.

Снощи и аз не можех да вляза, не знам защо.но тази сутрин доста сте си пописали, чак не мога да ви прочета.

Сега е ред на лошата новина! Joy Снощи както цял ден не бях яла и като намръзнах си хапнах едно хубаво вечерта в 22ч. , от каквото ми душа искаше.Т.е днес започвам белтъчен, за да не ми тежи тоя товар на съвестта.Хапнах половин ябълка.След малко започвам да се наливам с вода.За вечеря ще е зелева салата със сирене без хляб.

Като се гледам досега само сформирам групите и дотам. Joy Трагедия от Омир съм, ама айде! Blush Crazy
Но като цяло днес е по-добре да започна, че утре ще пращам един колет на съквартирантката ми, която е вегетарианка и поне ще си пасне идеално с варивата ми.

Лек и режимен на всички!И не правете като мен у дома си! Hug Joy

# 438
Мацки я кажете,може ли за салатка ха си хапвам,млени домати,в тях има само малко сол,чушки и асперин,без други подправки,дали става?

# 439
Да, защо да не може?  Peace

# 440
И аз мисля, че може, даже ми се доядоха много смелини домати  Laughing
Аз отивам да обядвам една голяма, голяма пица с доматено пюре  Laughing

# 441
Здравейте,фиданки Hug Вчера и аз имах проблем с влизането.Днес плодов.
Харизанче,признавам те ,ти си номер 1

# 442
Мислех че само аз днес съм на плодов, но не съм сама milena80.  Hug Незнам днес какво ми става, но съм много гладна, а ядките си ги забравих в къщи, само шоколада ми е в чантата ( нося си го с мен това малкото да не го докопа, че какъв е натурален няма да ми спи 2 дни ). Още 10 минути и почвам да се наливам с вода.

# 443
Никито, и аз съм плодова.Но влизам да си призная, че прегреших при това доста.На обяд като си изядох печената тиква с орехи изядох и 3-4 къдреви тиганици.Уж само щях да ги кусам. Embarassed Embarassed Embarassed
Нали си имам момиченца та затова  бяха тиганиците.Вие с момиченца направихте ли тиганици, а вие с момченца сготвихтели петленца?

# 444
Мислех че само аз днес съм на плодов, но не съм сама milena80.  Hug Незнам днес какво ми става, но съм много гладна, а ядките си ги забравих в къщи, само шоколада ми е в чантата ( нося си го с мен това малкото да не го докопа, че какъв е натурален няма да ми спи 2 дни ). Още 10 минути и почвам да се наливам с вода.

не сте сами, и аз съм с вас newsm35 newsm35 newsm35

# 445
Аз също съм плодова и точно това се чудя защо днес не ми се яде а през останалите дни направо умирам от глад до сега съм изяла само два банана и няколко мандарини дано този + от сутринта утре да изчезне. Харизанче как си мила аз също изпуснах Ели снощи но по вина на сънчо. Нищо друг път ще се засечем със нея.

# 446
Ох, момиченца -кокиченца, аз се освиних  Laughing Изяла съм 250 гр пица, че и порцията шоколад си взех. Няма да вечерям довечера! А и добре стана, че ядох повечко, защото най-сетне ми се раздвижиха метаболитните процеси  Grinning Хубав следобед на всички   bouquet

# 447
Принцеса, хапни и нещо малко на вечеря, всички повтарят, че не бива да се пропуска  Peace

# 448
  • на малък остров в океана
Галина, и аз съм с момиче, пък като не знам традициите кат една видна мома софиянка правих пиле с картофи, щото съм на белтъчини днес. За мен само пилето със салатка, а за останалите и картофки и гъбки. Пък то наистина се готвело пилешко днес. Без да искам съл улучила. Явно второто ще е момче. Wink

# 449

не сте сами, и аз съм с вас newsm35 newsm35 newsm35

и аз и аз !!!много сме силни сме ще успеем дръжте се !!!

а за утре имали водни ,кой е с мен???

Общи условия

Активация на акаунт