90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
благодаря ти Ujasia  Simple Smile

# 721
Днес нещо не ми се пише  newsm78 Тази хрема ме побърква направо  ooooh!
По направление: закуска 2мини ябълки
                             обяд картофена манджа( огромно количество)
                             следобедна закуска ябълка
                             вечеря картофена манджа (огромно количество)
Срам не срам такава е ситуацията
 За утре съм си отделила един блат от бутер тестото и ще си ям цял ден него със сладко от ягодки ще си ги спретна
Отчет за кг и см нямам!
Хубава вечер! Пак съм изпуснала Елито  Cry и аз да я   love001
Отивам да спинкам  newsm44 newsm68 ,че дяволчето след 2 часа ще кажи мамоооо

# 722
  • София
Здравейте на всички  Hug
От доста време ви чета темичката и реших най-накрая и аз да се регистрирам .Радвам се,че ще мога да споделям резултатите от диетата си с вас .
Започнала съм от 2 седмици и съм страшно доволна.Попринцип съм спазвала мн диети,но с тази ми е най-лесно.Виждам,че и при вас има ефект..така че няма да се отказваме  Naughty
Лека нощ от мен !

# 723
Днес сте се престарали с писането май досега са 10 страници  Whistling Едва ги изчетох.
Аз бях на плодове днес и след двата омазани дни днес бях много стриктна. даже този път само 1 слаата си напражих за обед, а понеже следобед имахме гости пийнах само фреш с кафенце и се отказах от вечерята.
От утре почвам последната четворка преди водния ден. КОга минаха тези дни да се чуди човек  ooooh!
Утре ще се опитам да наблегна на салатата, но не мога да измисля какво да добавя към нея. Идеи за белтъчни яденете?
Гледам, че много зеле ядете и мен ми се иска да си направя зелева салата, но тук зелето е отвратително. Лисите около 5 мм дебели, просто няма ядене. Ще трябва да обиколя турцките магазини, за да видя дали ще намеря нещо по-нормално.

Ох съжалявам, че не мога да ви спомена по именно, но толкова много странички прочетох, че всичко ми е обърано, но докато четох ви отговарях  Wink

А да пиптам в браунисите има половин часа масло, сменяте ли го с олио или го правите с масло?

# 724
   Петка, моя днес беше с масло.Уникален стана Hug

# 725
  • България
добре дошла!malinkiii
кашарел такова тяло ти пожелавам.
гале бавно се тегли-1-2час незабялазах точно-знаеш какъв ни е нета тук.
миленка дано поспите-да е добре детенцето.
пухинка аз се спрях на разделното хранене-ще купя книгата която препорача ели.от сега следя тяхния форум,там нещата леко се разминават с тези тук,но мисля че за един месец ще вляза в крачка.
значе трябва да наблегна на салатките,а аз ги изключих изцяло.утре съм за зеле и моркови и без това ще ме подкрепят в плодовия ден.
и аз отивам да си видя фермата и острова и аквариумите...ох мн игри прие малката в феизбука...трябва ми помощ
харизанка сърфираш ли тази вечер?
лека фиданки  ще хвърлям по едно око тук между фермите...хахаха
 Hug  bouquet  bouquet

# 726
Утре сутринта ще си имаме нова темичка  Simple Smile Толкова се радвам, че сме такива ентусиазирани фиданки  Laughing
malinkii, добре дошла и успех с режима   bouquet
Аз съм гладна, обаче лягам и дано скоро заспя и утре да стана на време да закуся като бял човек и да раздвижа метаболизма.
Лека нощ, фиданки   bouquet

# 727
Здравейте!   bouquet
Днес ми е трети ден от диетата.
Успех на всички!  Peace
пс. Причината да съм тук, е че вече окончателно се убедих, че излишните килограми са опасност за здравето. Сравних си кръвните изследвания с тези от преди няколко години, когато съм била с 10 кг по-слаба и с недоволство установих, че и кръвната ми захар е била доста по-ниска. Моята приятелка, която никога не е имала здравословни проблеми, въпреки повечето кила си спечели гестационен диабет в края на бременността.
Предният път, когато се захванах с диетата беше заради съпруга ми, защото не ме харесваше....,може би, и затова след това се демотивирах относно диетите. Сега съм решена да продължа, дори и не винаги да съм перфектна, както ми се иска, но този път заради себе си, отърсила се от упрекването от страна на съпруга ми и от части признаваща , че е бил прав в някои насоки.   

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 08:12 от basis

# 728
  Добро утро!След вчерашния тежък въглехидратен ден най-после разтоварване.Днес съм на плодове, има ли някой с мен?

# 729
Аз съм с теб  Hug мерси за кафенцето   bouquet Прекрасен минусов ден ви желая  Peace

# 730
добро утро фиданки Simple Smile
Кашарел благодаря за кафенцето и закуската   bouquet
днес съм на варива и не съм си измислила още менюто

# 731
Добро утро  Hug
Кашарел, и аз благодаря за кафето  Hug
Днес съм въглехидратка  Mr. Green
Вчера за вечеря направих от картофите по селски - станаха много вкусни  Peace  Но нещо днес хич не ми е до ядене. Дори хем е любимия ми въглехидратен, хем не мога да си измисля меню  Thinking Нещо пица не ми се яде... може би спагетки  newsm78
Закусих с фреш от грейпфрут.
basis , успех с диетката и добре дошла.

# 732
  bouquetВъглехидратна.

# 733
  • София, родом- Силистра
Добро утро много сте ранобудни. Днес съм на варива, но ще бъда в прегрешения, защото след малко отиваме с щерката в една клиника да и правят корекция на ушичките. Малко ми е потиснато и нито ми се пие нещо, нито ми  се закусва, а и  по рано от 13 ч. няма да успее ме да се прибере ме. Но заради детето си заслужава прегрешението. Успешен ден на всички аз като свърша ще ви изчета. Дано не сте изписали пак 10 страници.   bouquet

# 734
Добро утро фиданки-сладуранки Hug Каня ви в новата тема и да я напълните с много минуси Hug
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт